Шефът на БЛС: Лекарите не са жертвени агнета

Д-р Маджаров подкрепя напълно предложените мерки
24 ное 2020 11:33, Ния Христова
60
Шефът на БЛС: Лекарите не са жертвени агнета
Снимка: БГНЕС
"Колкото и да звучи нехуманно - лекари, вие не сте жертвени агнета! Няма нужда да приемате хора, които преди няколко дни са ви наричали невежи и конспиратори! Не приемам семейството ми да живее в страх, защото някой се подиграва със ситуацията". 
 
Това каза пред Нова ТВ председателят на Българския лекарски съюз д-р Иван Маджаров на всички свои колеги.
Още по темата
 
"Достатъчно мълчахме на темата протести, за да не изглеждаме политически ориентирани. То не беше горене на маски, то не беше подигравка към лекарите. Няма да продължим да бъдем обвинявани. Когато запушиш системата, не може да очакваш, че тя ше работи добре", категоричен е Маджаров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Виновни са Радев, Слави и ония *** репортера му, щведската тройка и всички които твърдят че няма такъв вирус.
51
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И лекарите ни като даскалите излезнаха ментета. Поне на 90%...
50
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като не искате да сте "жертвени агнета" защо си траете по адрес на безобразията, които се творят в МС и НС? Защо все пациентите ви криви,като "системата" я правехте вие, съвместно с финансисти? За какво ревете? Има смисъл от ограничвне на щъкането,а не от брутално затваряне. И отговорете на въпроса - защо се заразяват лекари,при все уж оигурените мерки за безопасност? Отговорете и защо болни по-добре да си *** дома,а вие ги пишете "с COVID"? Или сте станали абсолютни безхаберници,но с претенции
49
6
 
4
 
! Отговори
гг преди 3 години
До АнонименТози е мутра не е лекар
48
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А д-р Менгеле със спрени права кога?
47
3
 
1
 
! Отговори
До като знам преди 3 години
Това знаеш ли кой го е казал. Когато стигнеш висотите на този човек, тогава може да се изказваш
46
0
 
7
 
! Отговори
Един Pk преди 3 години
До Алоо *** виж...А, точно позна 3000 лева стигат на един доктор.Просто няма кой да ги даде като заплата.Никой паметен човек ,учил 10 години след средно/гимназия а не ПТУ/ със заплата 1000 лв.колкото на онези с лопатите няма да ви гледа както вие искате.И сега в кризата затова няма лекари за първи фронт.Един съвет- лекарите не са като вас.Това са други паметни и образовани хора.Те ще се оправят.Какво ще прави народа обаче никой не знае в тази бъркотия.Затова парички за доктор събирайте.
45
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Налага се сега да работят, не да точат от ЗК. Те са станали лекари, за да забогатяват и да здравеят, не да се азболяват. Болестите са само за пациентите. Те са безсмъртни.
44
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лекарите мълчат срещу Мангъров. Мангъров ги подиграва, те търпят и мълчат.Всички лекари са мангъри. "Героите" спасяват роднини, приятели, министри, политици, богаташи. Нормалният човек го слагат на стълбите, след "преглед" от 11 лекаря.
43
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
борисов носи вина за повечето жертви от последните седмици. Вече е официално убиец, а субеката на снимката му е съучастник. Срам за БЛС с този индивид.
42
6
 
1
 
! Отговори
като знам.... преди 3 години
....какъв съм инженер не смея да ида на доктор ! Народния хумор винаги е носител на истина ! Идете им вижте докторските вили по пловдивския ,,Бевърли хил,, Системата ги направи Богати търговци ,сега се борят срещу многото работа и че кризата им пречи да тичат от болница в болница .
41
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вие, докторите, запушихте системата още при създаването й!Сега ни стана ясно, че ние съществуваме, за да обслужваме тази здравна система. Оказва си, че системата съществува, за да обслужва себе си, а не хората.Превърнахте най-голямато благо - човешкото здраве- в предмет на спекулативна търговия. Сега плодовете на пъкления ви замисъл ви горчат, но не се замисляте, не се спирате, а призовавате за още по-голяма нечовечност...Каквото повикало, ...
40
4
 
2
 
! Отговори
Алоо иди виж... преди 3 години
На колко места работят докторите ти .... ако могат и на пет да работят ,ама ако им идва въз множко в пандемията да си кажат точно какво искат....ако държавата им направи заплатите три бона дали ще се откажат да работят и в държавни и в частни болници или пак няма да им отърва ? Хайде в тази криза поне този въпрос го изчистете ,че си е бая важен ?
39
5
 
15
 
! Отговори
м,да преди 3 години
Едно е да източваш Здравната каса, друго да лекуваш нуждаещи се!??!
38
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еми идва ред и да се поработи от време на време докторе.Сам си избрал професията.Като се правите на хитри пред студентките по време на визитация е лесно или в барчето с колежка?Все едни сапьора да каже,че не е "жертвено агне"когато го пратят да обезвреди мина.Напусни като не ти отърва.Лесно е.
37
6
 
17
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Нещо не разбирам, този наглец отказва да поеме отговорност за оставените да умрат на стълбите ли?
36
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докторите вече са тургаши не са лекари.Да не говорим че малко учат и се развиват като специалисти, повечето гледат някак да избутат или да уредят изпита.Повечето са пълна некомпетентност , не познават и не изучават нови методи и лекарства.Честно казано вече се моля да успея сам да се лекувам и да не стигам до "доктори".Повечето тука са достойни да се наричат чираци за фелдшери.
35
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЕТО КАКВО КАЗА ПРЕДИ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ЕДНА ***(ПРОСТА КЪРДЖАЛИЙСКА П...А):МЕН НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ВАШЕТО ЗДРАВЕ,А МОЕТО ЛИЧНО!ПО ПРИНЦИП Е ПРАВА Г-ЖА КАРАЯНЧЕВА,НО НЕ МИСЛИ ЛИ ВСЕ ПАК,ЧЕ ПОДОБНИ ДУМИ НА ЛИДЕР НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ,БИХА МОГЛИ ДА ОБЕЗСМИСЛЯТ ЛЕКАРСКАТА ПРОФЕСИЯ.И ТУК ВЪЗНИКВА ВЪПРОСА ЗА КАКВО СА НИ БОЛНИЦИ И ЛЕКАРИ?
34
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да изключат първо от редиците си д-р Менгеле и другите като него, тогава да излизат с декларации. Те немогат мангъровците в редиците си да озаптят, тръгнали да търсят сметка на общество и правителство.
33
4
 
3
 
! Отговори
АБЕ ДА ВИ СВЕТНА: преди 3 години
ЩЕ НАПРАВИМЕ ПАК ДОКТОРСКИ КАБИНЕТИ ЗА "АБПФК" И ЗА БКП/БСП,.... АМА ЩЕ НАЗНАЧАВАМЕ САМО ДОКТОРИ С ПАРТИЙНА КНИЖКА , ЗА ДА ВИ ПРЕГЛЕЖДАТ!САМО ТОВА ЩЕ ВИ ЗАДОВОЛИ !ЩЕ Е СЪЩОТО , КАТО ПРИ ТАТО ПРИ СОЦ-а!