Математик: Смъртността от COVID-19 тепърва ще скочи с 50 до 100%

Смъртните случаи реално са над 200 на ден, но има нерегистрирани, каза Петър Велков
25 ное 2020 09:07, Ния Христова
231
Математик: Смъртността от COVID-19 тепърва ще скочи с 50 до 100%
Снимка: Pixabay
През следващите седмици смъртността от коронавирус ще скочи с 50 до 100%. Тази седмица ще има и нов рекорд на починали. Това прогнозира пред bTV математикът Петър Велков. 
 
"В момента смъртните случаи от коронавирус на ден реално са над 200, защото имам нерегистрирани. Това показва и статистиката на НСИ - 1800 души повече са починали през изминалите две седмици в сравнение с последните пет години", обясни той.
Още по темата
 
Велков е на мнение, че една от основните причини да се взимат твърди мерки в държавите е невъзможността на здравните систими да поемат нарастването на случаите, а това от своя страна води до смъртност от всякакви заболявания. 
 
"Във всички страни, в които се прилагат строги мерки, между 14 и 28 дни има рязък спад на новите случаи. От там задължително спада хоспитализацията и със закъснение спадат и смъртните случаи", обясни още математикът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


231
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Балканския юнак страх го тресе. Добре че не е някакво друго положение, какво ли щеше да положението. Историята го е показала. Затова е и винаги на този хал.
56
0
 
1
 
! Отговори
до бре, ще умрете преди 3 години
желязна логика , батка! Не мога да я оборя! Като е казал Гьоте: Глупакът е непобедим!Това е една от най- великите му сентенции.Твоето прилича на хита на 1 твой колега отпреди 30-ина години - за Бога братя, не купувайте... Същото е.Сега трябва да доказваме обществената полза от фитнесите и кръчмите!Първо - кръчмата - това е социален контакт от хилядолетияВторо -фитнесът е физическо здраве и контакт.А фактът,ч е пазарът ги е създал, значи са необходими.
55
0
 
3
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
разликата дали ще заключат или не е в това че в единият случай ще се мре по-бедни!
54
0
 
0
 
! Отговори
Когато скача СЪС преди 3 години
това означава, че ако днес е 200, след две седмици може да бъде от 300 до 400.
53
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя пак изпълзя. В кое селско училище е учил и кой му е дал тая диплома. Така ще е винаги на тази територия, докато всеки се занимава с това, което не му е работа. Такива некомпетентни личности подбиват доверие и насаждат паника. Затова и резултатите са такива.
52
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Балкансият юнак губещ си времето по форумите е редно да слуша експертите и да си води записки, а не да тича по гол *** по непознати за него полета.
51
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако маските и дистанцията помагат защо смъртността ще скочи ? А когато вируса изчезне един ден смъртността от Ковид ще бъде 0%.
50
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Затваряйте парковете! Вдигайте пейките! не ходете в планината! Не работете на полето!Помним.
49
0
 
3
 
! Отговори
az znam преди 3 години
Разбрах защо матматика е супер точен НОЩ напасва цифрите по математика
48
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Новият локдаун само ще увеличи страданията на хората и изобщо няма да облекчи здравната система. Едва ли затварянето на Моловете, ще увеличи броя на лекарите и санитарите.
47
1
 
4
 
! Отговори
математик преди 3 години
аз пък пророкувам, че случаите ще станат и 110%!При тая лакомия за усвояване в шкафчетата...
46
5
 
6
 
! Отговори
бре, ще умрете преди 3 години
Ами нямали са молове и фитнеси преди време. Някоя и друга кръчма, където не могат да се съберат чак толкова хора и то все едни и същи пияндурници са ходели, не е било престижно за хората да ходят по такива места.Проблемът е че сте лигльовци младите, няма казарма, няма ред и дисциплина. Само кръчми и наркотици. Който иска да тренира и у дома може, и да бяга в парка може.
45
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И не ми казайте Китай, да не ви пратя там да живеете на хубаво... под комунизъм!Австралия и Нова Зеландия.Защо смяташ си способен да пращаш когото и да било, където и да било, герберопитек?
44
2
 
3
 
! Отговори
(-_-) преди 3 години
Пак се облъчват хората.. Това въобще не е вярно! НСИ ще извади официално статистика за 2020та чак догодина април. Тези математици могат да се скрият някъде! Статистика не се прави с прогнози и изчисления, а на базата на истински документи.
43
0
 
7
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
Следващите месеци ще се умира само от ковид, всички с други заболявания да не се притесняват. И щом Математикът казва....нямаме право да се съмняваме в думите му, нито в думите на вожда ......
42
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въпросът не е да ни лекуват, да има лекари, линейки, изобщо здравеопазване, а да не сме на първо, второ или трето място в класацията!!!!
41
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
после се питаме що имало недостиг на доктори и математици. Ами като показвате всеки ден по тв едно такова ***, децата се плашат, правят си изводите и се насочват другаде.
40
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нерде синус, нерде синузит
39
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ето значи как тия велики иначе професии страдат от ниска репутация - заради такива зад..ци математик и доктор стана срамна дума вече!
38
0
 
0
 
! Отговори
До 35 преди 3 години
40 лв