Борисов: Ще отворим за празниците хората да отдъхнат!

Дори в кризата има повишаване на доходите, рече премиерът
Обновена: 28 ное 2020 18:57 | 28 ное 2020 18:56, Веселина Йорданова
314
Борисов: Ще отворим за празниците хората да отдъхнат!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов заяви, че твърденията на президента Румен Радев за "разоряващ" бюджет за следващата година са неверни.

Още по темата
Министър-председателят коментира темата в село Биркова в района на Велинград. Той цитира международната агенция "Standard & Poor's", която потвърди дългосрочния и краткосрочния кредитен рейтинг на България със стабилна перспектива.

"Всеки път, когато президентът Радев се обади и така му потече злобата, през нощта излиза световна рейтингова агенция и казва какво мисли за България. България се развива правилно, харчи в зависимост от пандемията толкова, че и бизнесът, и хората, и пенсионерите да имат повишени дори доходи в кризата", заяви Борисов.

При инспекцията на пътища местни жители поставиха на премиера въпроса за укрепването на подпорна стена, за която чакат от 30 години.

Премиерът коментира и критики на опозицията, че "раздава пари от джипката".

"Хвърляме парите от джипката, а не виждат какво оставяме зад себе си - училища, детски градини, пътища".

Той не е съгласен и че ограничителните мерки са пожарни и закъснели.

"Първи затворихме, последни изчакахме, за да може през това време икономиката, доходите да растат. Сега затваряме за три седмици. Ще отворим за празниците хората отново психически да отдъхнат и то как затваряме, виждате, затворили сме да не може да отидете на ресторант или в кръчмата. Всичко друго работи".

Финансовият министър Кирил Ананиев подчерта, че България се ползва с доверие на световните финансови пазари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


314
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
223
5
 
31
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 3 години
Хората ще отдъхнат, когато теб те затворят в килия.
222
17
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Отваряйте всичко и най-после тези с малкото мозък да разберат за какво става дума, защото пломбиран мозък от нищо не разбира! Малко ще им и ебола, като чета тези коментари, не вярвам на очите си що за задръстеност, и лигавщина, как щели да ги затварят!? Ама са се набутали в обществото и ползват привилегиите му, а не отидат в пещерите, дето няма кой да ги манипОлира, чЕпира и зУмбира........
221
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дава за пример международната агенция, която наду измамно индекса на спекулантите от Уолстрийт и последва световната криза през 2008. Масови фалити и единици свръх забогатели. Поръчкови хвалби. Защо тогава сме първи по бедност и смъртност в ЕС от години?
220
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички глyпeндepи го любят от сърце!
219
27
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другаря Борисов е велик държавник признат на световно ниво от най-великите нации и техните управляващи. Лошото е, че създадената от него и Цветанов партия се *** и напълни със всякакви ***.Правилният му ход е да напусне партията за да се разграничи от тях и да се кандидатира, като независим за президентският пост.
218
6
 
40
 
! Отговори
БАНко преди 3 години
СПРЕТЕ ДА ПУБЛИКУВАТЕ КРЪЧМАРСКИТЕ УМУВАНИЯ НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ , МОЛИ ВИ .
217
11
 
3
 
! Отговори
Никой преди 3 години
АнонимнияА ти си пърди пред телевизора с ракията в ръка, пребий жена си да се докажеш какъв голям мъжага си и продължавай да недоволстваш, само недей се размножава, че от такива като тебе държавата е такава. Моли се да не ме срещнеш, щот тогава ще исереш две коги с *** от страх. ***.
216
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
отваряйте фитнесите веднага зомбитата да се крият в къщи
215
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
от какво да отдъхнем е престъпник
214
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В заключение, благодари се, че мишката в теб има къде да се изявява, без да бъде физически наказана за това! Много ме кефите как църкате. Смешка, на живо дали си толкова силен в простотиите си? На бас, че си по-нисък от тревата. Хайде сега отваряй другите сайтове и си набий ежедневната доза чикота. Жалък *** форумен.
213
2
 
22
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
В образа на "маскирания крадец" се скрила най обикновена тиква .
212
2
 
23
 
! Отговори
Излиза, преди 3 години
че толупа не от хората, той не се задъхва, кефи се, че си играе с народа. Мутра г адна!
211
25
 
6
 
! Отговори
Никой преди 3 години
В заключение на предният ми пост Боко, ще ти кажа: Напускай я тая Ганьоляндия. Зимай си парите и партакешите и дим да те няма. Остави ги захласнатите по бай Тошо *** да си докарат бай Румен и К**ва Нинова и да си живеят в комунизма. *** си заслужава съдбата. Той не му се бачка. Иска да взима пари и да не плаща данъци. Иска и да не работи. Не се мъчи да правиш от нищо нещо. Ти беше прав, в Ганьоляндия остана само лошия матрял.
210
22
 
7
 
! Отговори
Никой преди 3 години
Боко, каквото и да направиш, *** ще е все недоволен. Отвориш - пита те що си отворил, Затвориш - ама ся що си затворил. Разбери, че *** е експерт по всичко. Той е и вирусолог и психолог и икономист и каквото ти дойде на акъла. *** акъл винаги може да ти даде и ако не стане, ще се извърти като фурнаджийска лопата и ще ти запее обратната песен. *** обича да се оплаква и да мрънка. Ако му дадеш 1000 лв. - що толкоз малко, ако не му дадеш - що не си му дал. Няма оправия в Ганьоляндия.
209
6
 
16
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
И това е голяма простотия. Мерки, мерки и накрая отхлабване, за да може бай *** да направи каквото най-харесва - да се събере с родата и приятели и да се наядат и напука здраво и после всички болни. Тъпотия до шия
208
11
 
5
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До Стигна се до там ,чеСтигна се до там, че и аз не го понасям и трябва наистина да се маха от ГЕРБ и да се кандидатира за Президент, за да спечели и да махне онзи Фигурант, п0дл0га на мафиота Череп и да направи Голям Шлем, но се стигна и до там, че БСП/ДПС с действията си ме отвратиха още повече и ще ме накарат да гласувам за ГЕРБ. И те пак ще спечелят. Какво се пише тук е без значение. Помни ми думата. ГЕРБ - 4 мандат, Президент - който и да е, но не и Фигуранта. Само стой и гледай
207
3
 
13
 
! Отговори
Стигна се до там ,че преди 3 години
Повечето хора на снимка не искат да го видят ,партията му най- мразената в Бг. Министрите му хора без собствено мнение само за килипира....доверие никакво ! Единия ден каже едно ,на другия друго ! Управлението пълно с потулени скандали , които чакат истинско развитие.....И кой да му вярва и да го слуша и да изпълнява -- половин Бя. му прави на пук ,макар и наистина да има реална опасност .Като не си тръгна с достойнство сега ще агонизира до изборите и всеки ден ще е по -зле ....
206
13
 
3
 
! Отговори
до Баце преди 3 години
очакваме БОРИСОВ 4
205
5
 
18
 
! Отговори
ГЕРБ=ГРОБ преди 3 години
Хората ще отдъхнат, когато ГРОБарите издъхнат. Дай им тон, Тикво... това ми е пожеланието за Коледа, амин!
204
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали уж са мерки срещу ЧУМАТА? Тя дали ще почива по празниците? Този се оплете в собствените си изявления и покрай него слугите му не спират да говорят и творят глупости.

Спонсорирани публикации