Маринела Арабаджиева: Вълчо се бори за живота си, има нужда от операция

Процедурата не може да бъде извършена преди той да се изчисти от COVID-19
Обновена: 3 дек 2020 15:05 | 3 дек 2020 14:42, Нели Христова
261
Маринела Арабаджиева: Вълчо се бори за живота си, има нужда от операция
Снимка: Facebook

Преди няколко седмици стана ясно, че Ветко Арабаджиев (с рождено име Вълчо) се е заразил с COVID-19 в затвора и състоянието му е тежко. Днес съпругата му Маринела Арабаджиева публикува емоционален пост във Facebook, в който разкри, че съпругът й се бори за живота си и се нуждае от операция, която обаче не може да бъде извършена, преди да се изчисти от коронавируса.

Още по темата

Ето какво написа Маринела Арабаджиева в социалната мрежа преди часове:

"Пиша, макар че ми се иска да крещя! Няма да стоя невидима, няма и да се смаля, защото на първо място съм майка и съпруга. Как вечер заспиват тези, които играят на зарове със съвестта си и във времена на паника и страх проявяват злорадо любопитство, надявайки се да изкарат новина как Вълчо Арабаджиев е здрав и прав? Или просто са приспали съвестта си?

Уважаеми безсърдечни, Вълчо е нечий любящ съпруг и нечий баща за пример, който се бори за живота си! Моят съпруг, който продължава да е на кислород, все още в критично състояние с вторична бронхопневмония, трикратно завишени туморни маркери и съпътстващо тежко заболяване, което налага спешна операция, която не може да бъде извършена, докато не бъде напълно излекуван от корона инфекцията!

Днес аз се моля единствено за неговото оцеляване! Защо е тази жестокост? Надявам се на доброто в света около себе си, дори и там, където на пръв поглед го няма, защото няма нищо по-ценно от това да бъдеш добър човек, дори когато е трудно.

Изразявам благодарността си към онези, които в най-критичните моменти, проявиха искрена загриженост и обич!".
 

 

Пиша, макар че ми се иска да крещя! Няма да стоя невидима, няма и да се смаля, защото на първо място съм майка и...

Публикувахте от Marinela Arabadjieva в Четвъртък, 3 декември 2020 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


261
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Замалко щях да се разплача от мъка по тези хора, но после рязко се сетих, *** съдбата е к*чка, и си знае работата...
165
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Първо никой не й се е изтърсил у дома да к пожелава каквото и да е. Нека си изключи мегаломанията и да не си търси името в гъгул и готово, няма да се натоварва. Второ, вълчо достатъчно е намазал че е стигнал до болница, че даже и не са му изклпчили кислорода за 1 ден при този глад за легла. Какво повече се очаква в ситуацията? Богатите също плачат, това сега ли го разбра жена му?
164
6
 
26
 
! Отговори
The Real Бай Иван преди 3 години
Пишете моля ви когато гушне букета тоя ***. Подготвил съм се да празнувам, само чакам да удари часът на новината.
163
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко филми фалираха тези *** като ни плащаха за построяването на хотелите си
162
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези на колко хора са провалили живота и са ги оставили без хляб. Те са си развявали коня по света. Хич не е жално нито за тях нито за хората след тях.
161
1
 
48
 
! Отговори
гтнтг преди 3 години
Га ядохте кифтетата не ревахте!
160
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Умирайте милионерчета крадливи.
159
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Или пък целта на цирка е да умре официално и после - на някой тропически остров с фалшиви документи.
158
3
 
51
 
! Отговори
Ъхъ... преди 3 години
А когато правехте далаверки и трупахте милиони си мълчахте, нали?Сега ми се е разциврила!
157
19
 
21
 
! Отговори
Барселона преди 3 години
Да те е страх да вземеш страна...Наистина ли Арабаджиев е престъпник...ако е такъв Управляващите чак сега ли прогледнаха...същото е и за Васил Божков...Ами ако е невинен и Държавната машина отстранява неудобните....У нас винаги трябва за всичко да си имаш едно наум...
156
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Свирепо настроение 8Ако ти избърша два шамара, ще те окротя.
155
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еми лека му пръст!
154
0
 
4
 
! Отговори
Свирепо настроение 8 преди 3 години
Едни хора сте канени на сбор в Дубай! Аллах Акбар - ама ще видиш, кой е бин акбар! Некой ако търси половината мутри на прехода да ходи на сбор. Чуеш ли Гешев? Ония с *** ще ви дадат път ...
153
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано да оздравее, че има присъда да лежи.
152
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тъжната истина е, че олигарсите и политиците (и техните бухалки) са в симбиоза. Т.е. самите олигарси са си отгледали въпросните политици и бухалки от които се страдат. Не се радвам на ничие страдание, напротив, всеки загубен живот е загубена възможност. Но не виждам какво можем да направим ние срещу въпросните бухалки, ако те, с цялото си богатство и връзки не са могли да ги спрат. Ние протестирахме месеци след месеци и нищо не се промени. Абсолютно нищо. Така че, явно сме гости в тая държава.
151
0
 
9
 
! Отговори
Свирепо настроение 7 преди 3 години
Виж ти на свинята котилото си е спретнало сбор в Дубай! Не че нещо ама аз си имам работа със свинята не с котилото му, ама тоя беше застанал на пътя! Ветко, перманентно си мъртъв нали знаеш какво значи това. Божков ти е малко сърдит! Одраскал си боята и цялото купе и прозорците малко си почупил! Ариведерчи ...
150
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вместо разкаяние и осветляване на имената на тези за които работеха,тръгнали циркове да правят пред народа,че и съчувствие търсят у сиромасите.Не че и те не са сиромаси,ама в желанието си да бъдат повече от другите,си продадоха душите на политическата мафия която извърши прехода и приватизацията.Не могат ли да се примерят че вече не са нужни никому,и единствено в България зад решетките им е гарантирано.Бяха позабегнали ,ама се светнаха че българският въздух е най-здравословен пък дори и ,,вътре'
149
0
 
21
 
! Отговори
Свирепо настроение 6 преди 3 години
Ветковица лъже! Нищо му нямаше на Ветко допреди 10 минути. Сега наистина е в болнично заведение, ама за нелечимо болни. Викат му морга! Ветковицееееее ... забавя нещо, ама не забравя. Разбра ли па.ча.в.ро....
148
2
 
9
 
! Отговори
Свирепо настроение 5 преди 3 години
ВЕТКООООО ИМАМ *** ЗА КОЛЕНЕ, ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО МЕ БАВИШ! КАК Е БИЗНЕСА ТИЯ ДНИ - КАТО НА БОЖКОВ ЛИ? И ДАНЪЦИТЕ ЛИ НЕ ПЛАТИ, А ОТИДОХА В СВИНЯТА?
147
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия предизвикват единствено отвращение и погнуса