Д-р Брънзалов: Важно е да убедим хората в рисковите групи да се ваксинират

60 000 души ще бъдат ваксинирани, след като прилагането на ваксината бъде разрешено
6 дек 2020 09:31, Ния Христова
88
Д-р Брънзалов: Важно е да убедим хората в рисковите групи да се ваксинират
Снимка: БГНЕС
"Трябва да убедим хората в рисковите групи да се ваксинират. Това е начинът за борба с вируса. Нека не се "филмираме" с различни конспирации за чипове". Това каза в ефира на Нова ТВ зам.-председателят на БЛС д-р Николай Брънзалов. Той дори заяви, че е готов да се ваксинира в ефир, за да докаже на хората, че това не е опасно.
 
Д-р Брънзалов е направил кратко допитване до своите пациенти. 
 
"Когато отидох на работа, попитах първите 10 пациента дали ще се ваксинират. 9 от 10 казаха, че ще го направят. Това ме изненада, но и зарадва", коментира зам.-председателят на БЛС.
Още по темата
 
Той поясни и как ще започне ваксинирането у нас.  
 
"3 дни, след като Европейската комисия по лекарствата разреши прилагането на ваксината в България, ние ще стартираме със 120 000 дози. Тоест 60 000 души ще бъдат ваксинирани. Ще започнем с медиците на първа линия. На първи етап трябва да проучим кой желае да се ваксинира. Надявам се да бъдат повече желаещите", каза още Брънзалов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
1
 
! Отговори
159 преди 3 години
До #Е какво като съм възрастна?Чичо мик по бащина линия доживя бес доктори и ваксини до 95.
77
0
 
0
 
! Отговори
159 преди 3 години
До Анонимен #51Е какво като съм възрастна?Чичо мик по бащина линия доживя бес докоти и ваксини до 95.
76
0
 
0
 
! Отговори
159 преди 3 години
До ВалерияАми аз мисля, че тези маски и ръкавици са един доходен бизнес сега. И други артикули, отнасящи се до откриване на вирусоносители.
75
0
 
0
 
! Отговори
159 преди 3 години
До Анонимен #70Ами ако тази акция отмине, за какво друго ще пишат?
74
7
 
2
 
! Отговори
много е лесно преди 3 години
просто гърците и турците да сложат изискване за влизане в държавите им на българи само ако са ваксинирании 90% от чукунндурите в БГ ще се ваксинират на първа линия.
73
0
 
9
 
! Отговори
Мислещ преди 3 години
Аз моята доза ваксина я отстъпвам на министър К. Вълчев. А колкото до ваксината, къде са тези 9 от 10, аз не познавам нито един който да иска да се ваксинира. И не заради чипове, и т.н. Ние сме се чипирали доброволно. Проблема е че това е нова технология, където ти инжектират чуждо РНК, което не е ясно как ще се отрази. Генетиката за това казва тестове минимум 3 години. А какво е програмирано в това РНК, може да се окаже че е програмирано безплодие на хората, предразположеност към рак и т.н.
72
0
 
7
 
! Отговори
Ч преди 3 години
Искам да дойдат всички тези обладани от Сатаната лекари аз да ги ваксинирам:)))
71
0
 
5
 
! Отговори
Ванката преди 3 години
Ми хайде, убеждавайте! :)))
70
0
 
13
 
! Отговори
така е в България преди 3 години
"Важно е да убедим хората в рисковите групи да се ваксинират" с ваксина която не е преминала тестов периот от 5/10г...не се знае какви страничните ефекти ще има на огранизма...но е важно да се купи от сащ кудето колко умряха от "ваксината" от 10 човека 7 умряха...но не трябва да е от фащ понеже е и 2 пъти по скъпа...нали БГ колония на фащ...нови и нови бази ще се правчт..но само на ФАЩ...
69
0
 
19
 
! Отговори
м,да преди 3 години
Който не се ваксинира от грип, едва ли ще се ваксинира от ковид!
68
0
 
19
 
! Отговори
мошеници, преди 3 години
стигна се и до ваксината - единия от големите зорове за постигане на този цирк.за има няма шест месеца.да си я заврете нали знаете къде.и недейте лъга, че 11 от 10 искат да се ваксинират.
67
24
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Повече хора ще умрат, защото не са се ваксинирали.
66
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как ще убедите хората бе нещастници такива. От сутрин до вечер разтягате дъвката "ВАКСИНА" както ви дойде. Аз се бях самоубедил, но вие с вашите уклончиви приказки почти напълно ме разубедихте. От това което видях и прочетох останах с впечатлението че руската единствена е донякъде ефективна и реална. А и сте разделили обществото на привилигеровани и обикновени. Е, на обикновените кога ще им дойде ред. След 2 години. Ако са живи.
65
0
 
22
 
! Отговори
. преди 3 години
Докторче, Господ да те съди!
64
0
 
23
 
! Отговори
Фани Мъ преди 3 години
Много е трудно да убедиш здрав човек в отлична ментална кондиция,че е болен от еди какво си,и му е наложително да приеме кякъвто и да е медикамент.Още повече ваксина.Много е трудно,защото е необосновано и нелогично.Та д-р Брънзалов ще види зор не с болните,а ще стрещне трудности при убеждаването на здравите,че всъщност са болни.
63
1
 
23
 
! Отговори
.!. преди 3 години
Значи който си мисли, че в следствеи от тази ваксина няма да има смъртни случай, значи е пълен и.иот! После който си мисле, че няма да има други гадни странични ефекти от таз васкина, значи е по-голям и-иот и от първия! Значи който си мисли, че тази ваксина е направен от някоя фармцевтична компания само и единствено за да направи нещо добро за хората значи еми на тоз чоек няма как да се помогне той е най-големия и-иот от всички изброени!!!
62
0
 
28
 
! Отговори
инженер преди 3 години
Освен това, на сайта на европейската "агенция по лекарствата" в раздела често задавани въпроси относно ваксината срещу SARS-CoV-2 (FAQ), на въпроса "Кога агенцията ще разреши употребата на първите ваксини срещу коронавируса?" отговорът гласи: "Засега не се знае кога първите ваксини ще бъдат разрешени за употреба в ЕС".Разбра ли, другарю доктор? Ако не си го прочел те съветвам да отвориш сайта и да го прочетеш!
61
1
 
29
 
! Отговори
инженер преди 3 години
Другарю доктор Брънзалов,аз съм един от тези десетте, който няма да се ваксинира.Защото не съм опитно зайче. Ваксината е още на експериментален етап.Декларацията за информирано съгласие съдържа 22 страници!Пише го в една друга статия от днес пак.Вие ще ни предоставите ли тази декларация, за да се запознаем с рисковете и възможностите на тази ваксина? Ама ще я прочета цялата декларация, така да знаете - страница по страница, иначе ваксината си я забийте сещате се къде точно!!!
60
1
 
28
 
! Отговори
НЕКОЙ преди 3 години
Как ще ги убедиш след като производителите на тези ваксини не дават никакви гаранции....?!
59
0
 
5
 
! Отговори
T преди 3 години
Fear not and prey to God!