Мила бележка трогна медиците от ВМА

Благодарственото слово било залепено на прозореца на COVID-зоната
10 дек 2020 19:30, Нели Христова
5
Мила бележка трогна медиците от ВМА
Снимка: Facebook

Благодарствена бележка, залепена на прозореца на COVID-зоната във Военномедицинска академия, трогна медиците от лечебното заведение.

"Усмивката при изписване от болницата – това ни стига... Малките големи неща – написана на ръка и залепена на прозореца на COVID-зоната бележка от нашите пациенти. Едва няколко реда, а толкова много топлина, кураж и сила", пишат на Facebook страницата си от болницата.

"Признателността във вашите очи – нашите пациенти, е най-голямата награда за нас медиците! Това е двигателят, който ни кара да продължаваме да вървим смело напред, въпреки умората, трудностите, неизвестните и стихийността, с която тази пандемична година ни постави на първата линия!".

Ето и текста на бележката:

"Мили хора, не мога да открия толкова силни думи, с които да ви благодаря, не само за лечението, а и за вниманието. Добрата дума, успокояващата усмивка с очите, само тях виждахме и това ни стигаше. Едно благодаря не стига! Един поклон е малко! Ще се молим за вас! С най-искрена обич Димитър и Бойка. Господ да ви пази!"

 

Усмивката при изписване от болницата – това ни стига... Малките големи неща – написана на ръка и залепена на прозореца...

Публикувахте от Военномедицинска академия - ВМА в Сряда, 9 декември 2020 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така е ВМА те взимат само ако Ген. разреши. А че спасяват там, факт. За 3 дни. Но и се плаща.
3
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сигурно са връзкари ,политикари,дс,убо и тн *** - във Вма Не приемат обикновенни Хора !
2
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ще се водят битки,3 -та е пред портите
1
2
 
15
 
! Отговори
48356 преди 3 години
Живеем едновременно в два свята. В единия медиците спасяват живота на стотици безпмощни, като рискуват сво живот. В този свят действа проста човешка формула. В другия свят властва политкоректното, подчинило на своите правила политици, корумпирани печалбари и дори някои професисоналисти. Там е в сила формулата на увеличаващите се печалби, целесъобразното редуциране на населението и циничните съображения.