Лекар от Чикаго с разказ за ваксината от първо лице

Д-р Катя Илиева е сред лекарите, на които вече е поставена ваксина срещу COVID-19
22 дек 2020 08:45, Ния Христова
37
Лекар от Чикаго с разказ за ваксината от първо лице
Снимка: БГНЕС
Катя Илиева e лекар, живеещ и практикуващ в Чикаго. Също така е сред медицинските лица, на които вече е поставена ваксината срещу коронавирус.
 
"В нашата болница ваксината започна да се раздава първо на работещите в Бърза помощ, на тези от интензивната грижа, след това на тези, които се занимават с обслужване на дихателни пътища и след това стигна и до лекарите като мен", каза тя пред Нова ТВ.
 
Тя обясни още, че всичко е много добре организирано и разделено на етапи. "Всеки чака покана по електронната поща. Записва си час и ваксината му се поставя. След това е под наблюдение 15-30 минути", каза още Катя Илиева.
Още по темата
 
"Аз бях под наблюдение 30 минути, тъй като изпитах сърцебиене, малко ми се завъртя главата, получих стягане в гърдите, но кръвното ми налягане, пулсът, кислородът – всичко беше много добро. Излязох от кабинета в много добро състояние", разказа тя.
 
Д-р Катя Илиева допълни: "От 800 души при нас, при трима е имало такива леки странични ефекти. Това, което аз изпитах, не вярвам да е алергична реакция. Това са някакви реакции на органите, за които още нямаме представа, само ги докладваме, за да може да се води статистика".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
ГЕТА 3 ви благодари преди 3 години
За смелостта да реорганизирате организма си на нов по висш етап за сътрудничество с извънземния разум !
30
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шашнала се е от всичко, което ненормалниците по горумите плямпат, чипове, стерилитет, рак и прочее. -------Точно затова казах, че е доктор, колкото аз съм космонавт.
29
2
 
6
 
! Отговори
бели мишки преди 3 години
Явно в момента са ни направили на опитни мишики
28
1
 
6
 
! Отговори
Bond преди 3 години
до 29Аха..значи ще чакаме до 09.2021 да видим /дай Боже/ първите бебета от ваксинирини родители. Тия тотално изперкаха! Тук не става въпрос за зачервяване, сърбеж и леко замайване. Коя млада двойка ще се ваксинира, ако планират да си имат дете, без да знаят какви ще са последиците по време на бременността и как ще се отрази на плода?!?!?
27
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"малко ми се завъртя главата, получих стягане в гърдите"-получила е паник атака от страх да не се гътне от ваксината, защото явно ги карат насила да си я бият иначе "Чао" на работата, а в САЩ това е по страшно от вируса.
26
1
 
4
 
! Отговори
До 27 преди 3 години
Ами ваксините се поставят от 08.12.2020г. ....Откъде да минат 9 месеца????!!!!!
25
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 27 BOND, няма такава жена, както няма и доказателство, че ваксината предпазва от Ковид-19 ! Бизнесът "КОВИД" разцъфтява, вече му се появи и "братовчед" от Великобритания !
24
5
 
9
 
! Отговори
Bond преди 3 години
Да попитам...има ли досега жена, която първо е ваксинирана, след това забременяла от ваксиниран мъж, и родила нормално бебе след 9 месеца?Търсих в Гугъла , но не намерих нищо.Някой да знае нещо по въроса?
23
6
 
17
 
! Отговори
Хм! преди 3 години
Абе винаги съм бил твърдо з ваксините, даже скоро си сложих и за грип, обаче тая новата нещо не ми вдъхва доверие. Ще взема да се пробвам с вируса. Май ще е по-безопасно.
22
3
 
23
 
! Отговори
Ами... преди 3 години
"Това са някакви реакции на органите, за които още нямаме представа, само ги докладваме, за да може да се води статистика".Ами продължавайте да докладвате през следващите няколко години! Може и да ме убедите, че точко тази ваксина е безвредна.
21
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази жена е доктор, но ти не си космонавт. Няма и да станеш. Никога.
20
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Активно мероприятие за промивка полиране на гладките мозъчета...
19
1
 
17
 
! Отговори
Dido преди 3 години
Описаната реакция е на страх, притеснение, паника! Нормална реакция на психиката при всичката психоза която се създава около ваксините!!!
18
2
 
11
 
! Отговори
сс преди 3 години
в България като гледам за всеки ще отделят по 20 30 мин да го наблюдават след ваксината и ако му стане нещо веднага ще реагират адекватно...
17
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шашнала се е от всичко, което ненормалниците по горумите плямпат, чипове, стерилитет, рак и прочее. Ако не бяха ваксините, сега огромен процент от хората нямаше да са живи, ама трябва да се плямпа, колкото да не заспим. Спрял народ. Най-лошото е, че мислех, че поне в чужбина ще са по-адекватни от нас, нъцки.
16
8
 
21
 
! Отговори
истината преди 3 години
Българите в щатите са най-промитите мозъци от сънародниците ни.
15
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те и смъртните случаи само ги докладвате, за да върви статистиката...
14
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 10 Кои постижения на науката Умен? Или си платена к рва,или дете на масите,които вярват сляпо на така наречения прогрес..... Огледай се,прочети,осведоми се,и след това ръси умни неща....Ваксината на Модерна,а сигурен съм и другите променят частици от нашето НРК,което от своя страна е четеца на ДНК.Ами,умен,можеш ли да се замислиш,че без да има каквито и да било изследвания,които иначе са задължителни,и то години,как мислиш,умен,какво ли ще стане?....
13
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Онази умрялата, която припадна в ефир първо, защо не казват за нея нищо.
12
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 7Испанския грип още не е изчезнал, той е щам на свинския грип, през 1969 хонгконския вирус също е бил щам на свински грип убива (1,5 млн души по целия свят). Разбира се никой не се е паникьосал пак е имало маски и тъй на татък. И до ден днешен се въртят сякви щамове на тоя свински грип и сякви щамове на корона вирусите. Само дето им викаме настинка и грип. От време на време се появява, някой по резистивен вирус и прави малко поразия. Но живота продължава. Проблема ни е в здравната система..