Борисов: Младите са сигурни в доходите си, затова има и деца

Успяхме да постигнем това повече хора да остават в малките населени места
Обновена: 17 яну 2021 18:46 | 17 яну 2021 18:46, Веселина Йорданова
504
Борисов: Младите са сигурни в доходите си, затова има и деца
Снимка: Правителствена пресслужба

Премиерът Бойко Борисов заяви, че младите хора в България се чувстват по-сигурни, което се дължи на ежегодното увеличение на доходите и създават семейства.

"И за радост - навсякъде има ръст на раждаемостта", изтъкна министър-председателят.

Още по темата
Това е другото богатство, което успяхме да постигнем - колкото може повече хора да остават в по-малките населени места. А те като имат чист въздух, природа, красота, училища, детски градини, ясли, индустриални зони, като имат поминък, защо да отиват в големия град, заяви Борисов в Раковски, където разгледа изградения спортен комплекс.

Премиерът припомни, че само за София миналата година правителството осигури допълнителни 65 милиона лева за 23 детски градини, а отделно се отпускат още много средства и за детските градини в малките населени места.

"А за децата на докторите и сестрите осигурихте 3,5 милиона лева за детска градина в двора на Александровска болница“, посочи министърът на здравеопазването Костадин Ангелов, който бе заедно с премиера в Раковски. "Това са все пари на данъкоплатците, но обслужват доктори, учители и всички семейства – затова са насочени на правилното място", категоричен бе министър-председателят, цитиран от правителствената пресслужба.

Премиерът разгледа изградения спортен комплекс в Раковски, който разполага с два тенис корта, игрища за баскетбол, стрийтбол, футбол, волейбол. Амбицията на местната власт е да построи и голяма многофункционална спортна зала.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


504
Още по темата: Бойко Борисовдоходи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
376
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 409GREAT WALL - Грейт уал фалира. Завода беше в Ловеч ама на Гриша ГанчевФолксваген на Плевнвлиев НЕ ИНВЕСТИРА.Лъжата си е само за теб N 409
375
2
 
13
 
! Отговори
до 409 преди 3 години
това не са български а чужди 38 фабрики които пият кръвта на народа за жълти стинки драги ми смехурко
374
4
 
6
 
! Отговори
Истината преди 3 години
В блока където живея има само едно младо семейство с бебе.което живее под наем .и се отоплява с дърва складирани на стълбището.хем е противопожарно хем вдига шум като ги цепи.
373
14
 
2
 
! Отговори
До 404 преди 3 години
И какво и е на бизнес средата у нас ?!Постоянно се инвестира в България.Пристиган нови фирми.Няма фирми, напускащи България.Благодарение на Бойко и Плевналиев автомобилния клъстър откри 38 фабрики за авто части и оборудване замо за 6 години!
372
2
 
8
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Боко *** да видиш от както си на власколко български млади семейства са в чужбина и имат по 3 деца.говоря за чистокръвни българи
371
2
 
2
 
! Отговори
Счетоводител преди 3 години
Тия млади дето ще се пенсионират на 70 години с 40 години стаж ,ако не ги тръшне ковида...
370
2
 
5
 
! Отговори
Доктора преди 3 години
Премиерът Т-ква май живее в паралелна реалност и не си пие хапчетата!
369
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Два милиона и половина българи,тръгнаха по света,за да живеят и работят в нормални държави.Една нищожна част от големите "родолюбци",грабнаха саковете и се връщат в "родината" си.Това са некадърните нашенци,които тамошните работодатели,им показа изхода на фирмите си,за да си тръгнат от където са дошли.Всяка година,един град от над петдесет хиляди мои сънародници,се стопява,защото българите в работоспособна възраст,тръгват да си търсят щастието по другите земи. 403,защо не си гълташ хапчетата!?
368
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 399"И Бойко ли им е виновен или великите български фирмаджии бе ? Да не ти определя Бойко заплатата, а ?"Да, ТОЙ е виновен. ТОЙ е властта и ТОЙ трябва да прави и да предостави ДОБРА ИКОНОМИЧЕСКА СРЕДА за Бизнеса и не свързани ФИРМАДЖИИ да точат ДДС с ТОЙ
367
16
 
3
 
! Отговори
Само Бойко! преди 3 години
Троловете на Кремъл са бесни.Аз съм доволен.
366
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко спря кражбите и контрабандите и затова го ненавиждат.
365
6
 
17
 
! Отговори
Гого преди 3 години
Този е най- големия лъжец , преди да дойде 2009 г. раждаемост 85 000 бебета според НСИ от както са на власт ГЕРБ постояно пада раждаемоста , за миналата година 51 800 бебета, толкова ниско не минавано от 1945 г.
364
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това като е било малко някой американски самолет го е изпускан няколко пъти, докато го достави на майка му.
363
9
 
3
 
! Отговори
До Иван преди 3 години
Толкова са сигурни в доходите си...И Бойко ли им е виновен или великите български фирмаджии бе ?Да не ти определя Бойко заплатата, а ?
362
5
 
16
 
! Отговори
Виц на деня преди 3 години
Господин Борисов , това са пълни глупости !!!
361
5
 
12
 
! Отговори
Колю преди 3 години
За 2020г. отрицателния прираст е 51.674 души, според worldometer голям лъжец е ББ
360
3
 
2
 
! Отговори
Старши преди 3 години
До Иван - само ***/ *** напускат
359
7
 
18
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Толкова са сигурни в доходите си, че всички около мен панически напускат България ... кой към Англия, кой към Германия, Испания, Италия ...
358
1
 
8
 
! Отговори
Без думи преди 3 години
Бали с *** от чужбина отново пристигнаха във Варна,пристанище запад.....
357
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Калеко АлекоТака е .Калеко се занимава с животновъдство и няма време да драска по форумите горкия.Добре,че бац му хвърли 50 лв към пенцията,та да се черпи с 19 водки-ковид 19.,като разместиш буквите.