Борисов: Младите са сигурни в доходите си, затова има и деца

Успяхме да постигнем това повече хора да остават в малките населени места
Обновена: 17 яну 2021 18:46 | 17 яну 2021 18:46, Веселина Йорданова
504
Борисов: Младите са сигурни в доходите си, затова има и деца
Снимка: Правителствена пресслужба

Премиерът Бойко Борисов заяви, че младите хора в България се чувстват по-сигурни, което се дължи на ежегодното увеличение на доходите и създават семейства.

"И за радост - навсякъде има ръст на раждаемостта", изтъкна министър-председателят.

Още по темата
Това е другото богатство, което успяхме да постигнем - колкото може повече хора да остават в по-малките населени места. А те като имат чист въздух, природа, красота, училища, детски градини, ясли, индустриални зони, като имат поминък, защо да отиват в големия град, заяви Борисов в Раковски, където разгледа изградения спортен комплекс.

Премиерът припомни, че само за София миналата година правителството осигури допълнителни 65 милиона лева за 23 детски градини, а отделно се отпускат още много средства и за детските градини в малките населени места.

"А за децата на докторите и сестрите осигурихте 3,5 милиона лева за детска градина в двора на Александровска болница“, посочи министърът на здравеопазването Костадин Ангелов, който бе заедно с премиера в Раковски. "Това са все пари на данъкоплатците, но обслужват доктори, учители и всички семейства – затова са насочени на правилното място", категоричен бе министър-председателят, цитиран от правителствената пресслужба.

Премиерът разгледа изградения спортен комплекс в Раковски, който разполага с два тенис корта, игрища за баскетбол, стрийтбол, футбол, волейбол. Амбицията на местната власт е да построи и голяма многофункционална спортна зала.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


504
Още по темата: Бойко Борисовдоходи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
356
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За 2020г умрелите ще са два пъти повече от новородените.От които новородени 50 процента няма да са българи. Видими резултати за над 10 години управление на Боко от 2009г досега.
355
11
 
11
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Ами сигурни са ми, всеки който иска да работи намира начин, я в родния си град, я в София или друг от големите градове, има млади хора които намират препитание и в по малките населени места със земеделие, животновъдство или преработвателна дейност...има и такива които предпочитат старните от Западна Европа, Канада и САЩ...Има и такива които се дрогират или пък чакат някой като Черепа да им подсигури по 50лв. и да им подхвърли кенче с бира в палаткивите лагери на Орлов мост и пред Президенството
354
6
 
14
 
! Отговори
Само да кажа, преди 3 години
че 2007-*** година беше последната, в която съотношението новородени българчета / виолетови беше 1:1.Оттогава насам тия последните вземат все по-застрашителен превес."Младите хора в България се чувстват по-сигурни, което се дължи на ежегодното увеличение на доходите и създават семейства" ... Най-чист цинизъм!
353
15
 
8
 
! Отговори
КОМУНИСТ преди 3 години
Другаре комунисти.....колкото и да ви е тежко БОЙКО ПАК ЩЕ СПЕЧЕЛИ изборите.....ИМА РАБОТА ЗА довършване....пък нали има и един ФИГУРАНТ дето се напъва за панделата.....НО ТАМ ГЕШЕВ си знае работата.....
352
6
 
7
 
! Отговори
Само да кажа, преди 3 години
че 2007-*** година беше последната, в която съотношението новородени българчета / с_иганчета беше 1:1.Оттогава насам превесът на вторите става все по-застрашителен.А това че "младите хора в България се чувстват по-сигурни, което се дължи на ежегодното увеличение на доходите и създават семейства" си е най-висша форма на цинизъм!
351
7
 
3
 
! Отговори
КАНДИДАТ ПРОТЕСТИРАЩ преди 3 години
БРЕЙ , ЧЕ ИЗКУПИТЕЛНА ЖЕРТВА Е СТАНАЛ ЖАН ВИДЕНОВ ....БРЕИЙ....ТОЯ НАПРАВО Е ИЗПЕРКАЛ ДЕТО ГО ЗАЩИТАВА.....И НЕ ГО ОПРАВДАВАЙ ВСЕ ЕДНО СЕГА БОЙКО ДА НАПРАВИ ПЕНСИЙТЕ НА ХОРАТА 3 ДОЛАРА , ЗАЩОТО ТОГАВА ПО ВРЕМЕТО НА Б.С.П. БЯХА ТОЛКОВА , ДА ФАЛИРА БАНКИТЕ , ДА СЪЗДАДЕ ХИПЕР ИНФЛАЦИЯ.....И ТОГАВА ТИ ЩЕ МУ КАЖЕШ ЛИ , ЧЕ Е ИЗКУПИТЕЛНА ЖЕРТВА.....ХА ХА ХА....НЕ СТАВАЙТЕ ЖАЛКИ....
350
7
 
5
 
! Отговори
Гамен Грипенов Ветов преди 3 години
Скъпи ***,им бе циле,и всякакви други мръ нка чи и съ бо тьоре?!Мерси и бравас за туй че повлияни от моя водещ опит и поведение нагнетявате отрицателни емоции и чувства в нашите сънародници!Дрогарите от КГБ начело с Решетя тъй ми заръчаха,че трябва да продължим с борбата докат падне главата на Курица не птица и докат всички са издавим до един в собствената си отровна плюнка!!Тъй чи затваряйти очити,пилете на старата струна,чи Борисов е льош,ама много льош,чи въй умурил от глад и чи ша мрети!
349
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 381Та се сещам за една КТБ,която също беше умишлено срината,след като,забележете,повечето пари на държавни фирми бяха предварително вложени там.Случайно!-каза Шиши.Иблагодари на когото трябва.Бързо забравяме,
348
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
TOZI SAVSEM IZTRESHTIA
347
3
 
5
 
! Отговори
До 385 преди 3 години
Ще плачкаш ти,ние ще празнуваме.
346
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нямам думи!Озаптете го,беее!!!Не виждате ли,че не е добре със здравето?
345
8
 
4
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Ох, нямам търпение да дойде триото Мая, Слави, Маджо и да ви "оправи". С кеф ще гледам тогава как ще плачкате за Бойко.
344
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Погледна, но нито един мускул не трепна по лицето му: то бе светло, весело, доволно. Той виждаше доле празнично облечени тълпи, стоновете бяха вече химни. -Кой си ти? - дрезгаво и лукаво го попита Дяволът -Аз съм принц по рождение и боговете ми са братя! О, колко красива е земята и колко са щастливи хората!
343
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма ли кой да го изпрати на психиатър?
342
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей, че много КОМУНИСТИЧЕСКИ *** , хапят, плюят, ХВЪРЛЯТ злобата си и изливат помия , след помия....така си заработват надника и затова ИМ ПЛАЩАТ техните господари !!!
341
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ТИKВООООООООООО!!!! Какъв ръст, какви пет лева, каква раждаемост!!!??? Раждаемостта намалява катастрофално всяка година, дори според лъжливата напудрена стъкмистика на НСИ, да не говорим за реалността!!! А дори в тази сриваща се раждаемост, над 60% не е от български произход!!! Какво празнуваш, какво сънуваш, прoсти затривателю на нации???
340
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато изкупителната жертва Жан стана премиер,всичко беше предварително подготвено от агентите на ДС,за предстоящия грабеж.Вижне кой беше начело на банките и си правете изводи.Нищо не става случайно.И не без намесата на американските другари,които заявиха,че тук не им трябват повече от 5 млн и то предимно ром.Бързо забравяте,а куклите на конци следват неотклонно пътя.Срещу насрещна престация.
339
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя чува ли се какво говори?
338
6
 
4
 
! Отговори
КАНДИДАТ ПРОТЕСТИРАЩ преди 3 години
ТО КОГАТО И ДА СА ДОШЛИ Б.С.П. НА ВЛАСТ ХУБАВО НЕ Е ВИДЯЛ НАРОДА , ВСЕ КРИЗИ И ФАЛИТИ НА ДЪРЖАВАТА . ПРЕЗ 1989г. КРИЗА И ИНФЛАЦИЯ НА ДЪРЖАВАТА , 1996/1997г. УПРАВЛЯВА Б.С.П. ПРЕМИЕР ЖАН ВИДЕНОВ....ФАЛИТ НА БАНКОВАТА СИСТЕМА ,ХИПЕР ИНФЛАЦИЯ , ХОРАТА ВЗЕМАХА МИЛИОНИ КОИТО НЕ СТИГАХА САМО ЗА ХЛЯБ !!!! 2014 г. УПРАВЛЯВА Б.С.П. С ПРЕМИЕР ОРЕШАРСКИ РАЗКЛАТЕНА Е ФИНАНСОВО БАНКОВАТА СИСТЕМА , ФАЛИТ НА К.Т.Б. ....ОТКРАДНАТИ 6 МИЛИАРДА .....ДА ВИ Е ЧЕСТИТО ...ПАК ГИ ИЗБЕРЕТЕ Б.С.П. САМО ТОВА МОГАТ !!!
337
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя съвсем изтрещя. За 2019г има рекордно малко новородени, а за 2020г ще са и под 60 хиляди.За сметка на това умрелите ще са рекордно много.