Борисов: Младите са сигурни в доходите си, затова има и деца

Успяхме да постигнем това повече хора да остават в малките населени места
Обновена: 17 яну 2021 18:46 | 17 яну 2021 18:46, Веселина Йорданова
504
Борисов: Младите са сигурни в доходите си, затова има и деца
Снимка: Правителствена пресслужба

Премиерът Бойко Борисов заяви, че младите хора в България се чувстват по-сигурни, което се дължи на ежегодното увеличение на доходите и създават семейства.

"И за радост - навсякъде има ръст на раждаемостта", изтъкна министър-председателят.

Още по темата
Това е другото богатство, което успяхме да постигнем - колкото може повече хора да остават в по-малките населени места. А те като имат чист въздух, природа, красота, училища, детски градини, ясли, индустриални зони, като имат поминък, защо да отиват в големия град, заяви Борисов в Раковски, където разгледа изградения спортен комплекс.

Премиерът припомни, че само за София миналата година правителството осигури допълнителни 65 милиона лева за 23 детски градини, а отделно се отпускат още много средства и за детските градини в малките населени места.

"А за децата на докторите и сестрите осигурихте 3,5 милиона лева за детска градина в двора на Александровска болница“, посочи министърът на здравеопазването Костадин Ангелов, който бе заедно с премиера в Раковски. "Това са все пари на данъкоплатците, но обслужват доктори, учители и всички семейства – затова са насочени на правилното място", категоричен бе министър-председателят, цитиран от правителствената пресслужба.

Премиерът разгледа изградения спортен комплекс в Раковски, който разполага с два тенис корта, игрища за баскетбол, стрийтбол, футбол, волейбол. Амбицията на местната власт е да построи и голяма многофункционална спортна зала.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


504
Още по темата: Бойко Борисовдоходи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
336
3
 
10
 
! Отговори
Сифилисчо преди 3 години
Дайте зелена светлина на БАН да правят официална и публично-достъпна статистика на кои раждат, че да се види истината.
335
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде,бе,откъдя накядя,не мой да бъде.Доколкото виждам,подпомагат се само миганите.Завчера една взе илядо и двеста лева за дечинята,без да бачка и плаща данък.Мунчии,спри да плямпаш глупотевини.Изгубил си всякаква представа за действителността,потънал в пачки.
334
6
 
4
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 3 години
НА АЙЛЯКЧИЯТА - ФИГУРАНТ , ИМПИЙЧМЪНТ НА ПОДСТРЕКАТЕЛЯ - МЕТЕЖНИК , СЪД И ЗАТВОР !!!!
333
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дава интервюта защото го интервюират бе, на кое се чудиш ?
332
8
 
4
 
! Отговори
КАНДИДАТ ПРОТЕСТИРАЩ преди 3 години
САМО ТАКА БОЙКО....МАЧКАЙ К#О#М#У#Н#Д#Е#Т#А#Т#А КАТО ОТКРИВАШ ,МАГИСТРАЛИ , ПРЕДПРИЯТИЯ, СПОРТНИ ЗАЛИ...ВДИГАЙ ДОХОДИТЕ НА ХОРАТА....ВИЖ ,КАК ЗЛОБЕЯТ И ПЛЮЯТ . ТЕ МОГАТ САМО ТОВА !!!
331
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имам чувството ,че този човек,ако мога така да го нарека,и в затвора да влезе,пак ще дава интервюта всеки ден оттам...
330
5
 
11
 
! Отговори
fuk преди 3 години
ФУК, ФУК, фуклющо е тотиква банкянска
329
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Яко се е освинил
328
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Горкия ББ, тотално е скъсал връзка с реалността. Най-тъжното е, че вече сам си вярва.
327
3
 
12
 
! Отговори
айде бе чети преди 3 години
До Анонимен Що не провериш каква е цената на течния хамерикански газ, дето толкова бленуваш , и дали германците са по-глупави от нашия вожд та строят напук на всичко Северен поток 2 и не щат американския втечнен "безценен" газ?
326
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 368 По договор азерската газ е преференциална за битови и социални нужди. Руската през Турски поток не е с ясно бъдеще, защото турците непрекъснато намаляват дела си през нея и ако остане само за просперитетните България, Сърбия и Македония [особено ако се построи Северен 2], няма да могат да се покрият само разходите на ток за компресорните станции.
325
5
 
16
 
! Отговори
аман от тоя тулуп преди 3 години
кои млади бе, *** скапан? Тия, дето мутромилиционерите ги пребиваха под колоните на МС ли? Тези ли имам доходи? за какви европейски доходи говориш бе ****с? 650 лв минимална заплата това ли е евро-доход.или имаш предвид себе си с твоето чекмедже.***, защо човек умря на стол пред варненска болниц? Това ли ти "най-доброто" управление по време на криза?
324
3
 
19
 
! Отговори
Некъф преди 3 години
Вече съм на 100% убеден, че Боко е на тежки наркотици или страда от тежка форма на шизофрения !!!Тоя живее в негов си свят ама на изборите ще излезе от делириума !!!
323
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе в доходите да, ама не са сигурни в разходите.
322
4
 
4
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-368,***,ти коя телевизия гредаш,защото специалистите казват,че Азарбайджанската газ,за напълването на три запалки не стига,а колкото до хамериканската газ,твоя любим строител на "магистрали"не е положил тръбите за газопровода,до хамериката/САЩ/.
321
4
 
17
 
! Отговори
обратното преди 3 години
Обратното е др. Борисов - най-ценния ви платен с кебапчета и др. електорат май ражда, за да точи социалната и здравната система, да взима "инвалидни" пенсии после, да не плаща сметки в държавата - рай за тях...Та затова..Лошото е като измрем ние, те дали ще могат да работят нашата работа,а?
320
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От Новата година получаваме газ от Азербайджан и Путин реве от яд.Скоро и от САЩ ще купуваме - имаме 10 годишен договор.Кремъл нареди да плюете българското правителство, защото отрязахме русия :)))
319
4
 
34
 
! Отговори
33352 преди 3 години
От кой етнос е нараснала раждаемостта?
318
20
 
5
 
! Отговори
Тези ли искате ?! преди 3 години
Нинова ограби касата на БСП, не е върнала надвзетите субсидии, фалира партийната Тв.Славуца я изгониха с ритници от бТвМая Общата нищо не свърши освен Костинбродската иззмамаБойкикев вкара закон за избор на Гл. Прокурор, а после протестира против закона си ;)Тези ли искате бе?!Работя в завод на белгийска компания, всичко ни е за износ и не ми пука, ама вие ще се прецакате яко, ако тия вземат власт
317
3
 
29
 
! Отговори
Васил Тодоров преди 3 години
Продължава да гледа през розови очила. Дайте му безцветните.