Bulgaria ON AIR представя бъдещето на дома, парите и комуникацията – в новия си проект

Първото издание на поредицата "Бъдещето" гледайте на 31 януари
19 яну 2021 13:42, Анисия Иванова
Bulgaria ON AIR представя бъдещето на дома, парите и комуникацията – в новия си проект
Снимка: Bulgaria ON AIR

Как ще се промени животът ни през следващите години в три от най-важните области, които касаят всеки човек – дома, парите и общуването? На тези и на още интригуващи въпроси отговори ще търси новият специален мултиплатформен проект, който националната политематична телевизия Bulgaria ON AIR стартира през 2021 година – „Бъдещето“.

В рамките на три специални телевизионни студиа през годината специалисти от различни сфери ще очертаят бъдещето на интериорния дизайн, виртуалните портфейли, комуникациите и още важни аспекти от бита ни. А всичко това ще бъде подчинено на една обща цел: чрез качествени дискусии и съдържание да се помогне на зрителите да подобрят качеството на живота си.

Първото издание на поредицата „Бъдещето“ ще се проведе на 31 януари. Фокус в него ще бъде дома, чиято важност осъзнахме повече от всякога през изминалата година. В студиото експерти ще коментират последните иновации за подобряване на дома и превръщането му в модерна „умна“ крепост от 21 в.

„Бъдещето“ ще се излъчва както в ефира на телевизия и радио Bulgaria ON AIR, така и в сайтовете и социалните мрежи на водещите канали на Investor Media Group - Bgonair.bg; Bloombergtv.bg, Investor.bg, Dnes.bg.

Проектът „Бъдещето“ е част от изненадите, които Bulgaria ON AIR планира през 2021 година по повод 10-ата си годишнина.  Първото му издание ще се проведе със специалното партньорство на ОББ, Теси, Шнайдер Електрик, Бош, и Проект 80 Тинтява.

 


Още от
Спонсорирано съдържание