Борисов: Как щяха да се чувстват българите с вечерен час?!

Вяка държава решава за мерките, но нашите са либерални
83
Борисов: Как щяха да се чувстват българите с вечерен час?!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Всяка държава сама решава за мерките, но нашите параметри са такива, че ни позволяват отваряне на молове, фитнеси. Това каза премиерът Бойко Борисов, който е на инспекция в един от заводите на "Нестле" с посланика на Швейцария.

Борисов връчи сертификат за инвестиции заедно с министъра на икономиката Лъчезар Борисов.

"Най-радостното за нас е, че такива големи компании с огромно име в света не само, че не си тръгват, а продължават да правят нови мощности в България. Това отговоря на всичи въпроси за инвестициите у нас. Ние също помагаме и запазваме работници. В сравнение с Франция нашите мерки са най-либерални в света. Ако само за момент българите си представят какво е там - че в 18 часа трябва да са по домовете... Как щяха да се чувстват?", коментира Борисов.

Премиерът каза, че работят и малки, и средни компании, и това е целта - бизнесът да не спира, като същевременно се пази и здравето на хората, и психиката им.

При връчването на сертификата Борисов отбеляза, че навън може без маска и уточни защо я е махнал:" Аз понеже съм го изкарал".

От компанията благодариха на премиера и правителството за добрите политики и възможността за развитие, дори и по време на пандемия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цялата идея е да се увеличат болните и мъртвите,и да отидат да гласуват под строй САМО тяхната администрация.
26
5
 
20
 
! Отговори
ТОЯ преди 3 години
като го гледам и се чудя колко ли ще се радват хората, ако отворят пак БЕЛЕНЕ за него и приятели
25
4
 
7
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
циферблата се състои от 2 половини. Тоя отдавна е във втората - там където се казва, че часа е еди си колко без малко. Там вече се мери (в дясната половина) колко остава още. Тоя обаче ще държи кокала докато не се договори да не иде в затвора. А това много трудно ще стане, което означава, че и още дълго може да е на власт. Особено гледайки манталитета на народонаселението. Само, че Биби точно оная ... цветнокожата дето крещеше "умирам за тоз бойко бе", тя точно ще ти тегли ножа...
24
8
 
7
 
! Отговори
Мария Игнатова преди 3 години
До ГорянинНие затова нямаме.Нямаме и нищо общо с живота на европейците, нищо, че сме в ЕС. Всеки е оставен да прави каквото иска и по този начин никой няма право да изисква. Затова и броят на починалите е такъв, за съжаление. Но иначе изразяваме мнение за Путин и Навални, понеже при нас всичко е толкова наред, че не се издържа!
23
5
 
20
 
! Отговори
Тенкю Бойко преди 3 години
ДАНС и МВР - единствените служби в Европа който се занимават с терор и поръчкови убийства!
22
2
 
21
 
! Отговори
Коментар преди 3 години
То за българите е ясно че ще помрънкат и ще го спазват вечерния час!Тебе те е страх че инди"българите" не им пука и няма нищо да спазват както винаги!Една година от таз пандемия ама те си продължават техните си триденонощни дандании с мазни кечеци и никой не смее да ги спре!Ако случайно отиде милиция се връща на бегом под дъжд от камъне и дърве с почупени коли!
21
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То пък за какво им е вечерен час на лудите политици като са затворили барове ресторанти дискотеки кина времето е студено и в парка на бира не можеш да седнеш на полянка. Къде да ходят хората вечер и без това? Дреме ми има ли час няма ли.
20
3
 
23
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
не мога да те гледам бе. ти символизираш най-лошото у българина и такива са и последователите ти. Га.нювщината. Още Ванга го каза приживе - не се пази от лудия, пази се от пр*стака.Какво си направил бе мульо? Магистралитте ти - с пясък на дупки. Метрото ти - нагънато. Кое направи, какво направи? Една криза имаше за мандата си - в топ 10 по смъртност в СВЕТА, а в класацията за 14 дни назад - дълго време бяхме първи! Върви си бе, махни се бе, забрави за нас и ние ще те забравим - обещаваме !
19
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съсухрен от крадене изглежда вече бащицата. Съсипа се.
18
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А Бойко как ще се почувства ако виси на някой стълб ?
17
3
 
32
 
! Отговори
Лудко преди 3 години
Борисов: Как щяха да се чувстват българите с вечерен час?!Ами не знам как. Но очаквам ти да ни кажеш, като научиш!Това чувал ли си го или очакваш скоро да го чуеш?"Всички по килиите, гасим осветлението!"Дай Боже по-скоро!
16
3
 
30
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
боко, ние с теб винаги и всякак се чувстваме гадно !!!
15
0
 
12
 
! Отговори
Горянин преди 3 години
До Анонимен 10,А НА ТЕБ КАКВО ТИ Е НОРМАЛНОТО КОГАТО НИКАКВО ЗАВЕДЕНИЕ НЕ РАБОТИ И ПАК СИ СТОШ В КЪЩИ.
14
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
какво по дяволите инспектира в заводите на Нестле ???
13
2
 
36
 
! Отговори
ГАДИНАТА преди 3 години
нещо много се е взел на сериозно
12
1
 
29
 
! Отговори
НА ТЕБ ЛИЧНО преди 3 години
трябва да свири ТРЪБАТА за отбой и прибиране в КИЛИИТЕ
11
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
незнам ти къде трябваше да се скриеш ако ни бехте сложили вечерен час.. мръ.сна му.тро..
10
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И ние либерално ще те изритаме от властта през април,въпреки всичките си напъни да ни се харесаш.Само през декември си похарчил 8 милиарда лева.Къде отидоха тези пари?И защо дългът ни набъбна до над 30 милиарда?За какво изхарчи тези пари?Защо продължаваме да сме най-бедни,най-болни и на 1-во място по смъртност в света?ЗАЩО,БЕ???
9
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ГорянинИ какво е нормалното при наличието на вечерен час.
8
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Просто при нашите мерки всеки които иска може да ги наруши.