Ангелов: Синът на президента е бил на купон, но там си работи МВР

Министърът бе в Кюстендил заради нарсналите заразени с коронавирус
Обновена: 8 фев 2021 15:32 | 8 фев 2021 15:29, Александър Попов
470
Ангелов: Синът на президента е бил на купон, но там си работи МВР
Снимка: БГНЕС

Синът на президента Румен Радев - Георги, е бил на купона с още 13 момчета в столицата. Това потвърди здравният министър проф. Костадин Ангелов.

Полицията и Столичната здравна инспекция са направили 16 проверки на обекти, които работят против правилата през почивните дни. Съставени са 2 акта. При част от проверките се е наложило да се намеси и полиция. Една от тях е била по сигнал на граждани за струпване на хора и хвърляне на предмети от хостел на булевард "Христо Ботев". На място били установени 14 души, 11 от които непълнолетни.

Здравният министър обаче допълни, че той не провежда разследване, това било в компетенцията на МВР.

Той коментира и обстановката в областта, която е сред най-сериозно засегнатите.

Още по темата
"Притеснителна е тенденцията в Кюстендил. За седмица имаме изключително нарастване на случаите от 12 на 73. Това ни притеснява, защото не знаем защо това се случва. Лежащо болните нямат контакти на обществени места. Според нас заболяването се предава по битов път – по семействата. Това заяви здравният министър Костадин Ангелов, който посети болницата в Кюстендил, предаде БГНЕС.

Има цели семейства които са на лечение. Има възможност за настаняване на 103 болни. При необходимост ще се разкрият допълнителни 40 легла в сграда до болницата. В отделението има пациент със синдром на Даун и за него се грижи друг пациент, който работи в център за настаняване от семеен тип. Това е нещо, което показва, че професията е и призвание, добави министърът. Той уточни, че към момента няма данни за британския щам.

Обсъждаме всички възможности и системи. Състоянието позволява отхлабване на мерките. Предстои да вземем такова решение, но не и в средата на този месец, подчерта Ангелов.

За ваксините той допълни, че до края на месеца се очакват 260 000 дози от ваксината на Оксфорд, а има и допълнителни доставки на ваксините на Модерна.

Попитан за организацията на изборите, министър Ангелов заяви, че тя се провежда спрямо медицинския протокол, който ще се предостави на ЦИК.

"Нямаме притеснения по отношение на мерките. Лични предпазни средства ще се предоставят на всички членове на СИК и ЦИК. Всеки може да се ваксинира, имаме и необходимите дози ваксини. Мобилните урни ще се носят от хора със защитни облекла, маски", коментира Ангелов.

Директорът на болницата в Кюстендил д-р Александър Величков заяви, че има 72 настанени с COVID-19 в лечебното заведение, четирима са в реанимация, останалите 68 са в две отделения.

"Няма опасност да останем без легла. Ако се влоши ситуацията, ще разкрием допълнителни. Средно 7-8 души постъпват с COVID-19 на ден. Заразяването е на битова основа – цели семейства, заразяват се и на работа, където не се носят много маски. Практиката показва, че при повишаване на заболеваемостта хората се стряскат и спазват мерките. Основно заразата се разнася по битов път", уточни още д-р Величков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


470
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
251
5
 
4
 
! Отговори
КОЛКО ЛИ КЮЛЧЕТА преди 3 години
е складирал в ЧЕКМЕДЖЕТО си в БАНКЯ ПРОДАЖНИЯ БАБАИТ когато е платил за АСТРА ваксината. С нашите пари
250
3
 
2
 
! Отговори
ЗОЯ ПАУНОВА преди 3 години
е майка на *** Майдел и от 2010 г. е представител на фарма концерна за България. Там е и Марио Илиев, който е представител на завод, работещ с АстраЗенека, като едновременно с това е и регистриран застъпник на ГЕРБ.
249
5
 
4
 
! Отговори
БГ преди 3 години
Синът на Радев е танцьорката на купона!
248
0
 
4
 
! Отговори
след новината преди 3 години
МЕСТЯ
247
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коцо с мокета на главата пък работи за Бацо, помага му да вкарва всеки повече българи в черните чували!
246
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След победата на Г-н Радев ще слушаме Висоцкий силна музика на Победата над мафията над ГЕРБ малко остана,не коментирам маймуни.
245
3
 
4
 
! Отговори
ше ги замеря та преди 3 години
До АнонименКато са им празни кр.атуните. Кой е избрал баща му...
244
5
 
8
 
! Отговори
мишо преди 3 години
Заради падналия път към Девин, ще ни зарият с новини за президента , за сина му, за ковида, за каквото се сетиш друго. Само за Боцата нищо, тихо , тихо в този час.
243
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Министър на здравеопазването разказва за нарушение, което няма нищо общо със здравето и обяснява как МВР работи по въпроса.Очаквам министъра на транспорта да разкаже за новости в лечението на тежка форма на алкохолизъм и как министерството на туризма пише дисертация по темата.
242
2
 
1
 
! Отговори
??? преди 3 години
Тоа не беше ли генералисимус, хунтус, какъв офицер...
241
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** на рЕзидента се е напил и започнал да замеря с бутилки хората по улицата - нали тати е рЕзидент и всичко ми е позволено...Абе едно време ние се събирахме на купони с момичета, а тези са 14 пръча- да не си падат по мъжката част
240
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Последния сезон на ГЕРБ хунтата.Радев е велик офицер и пилот,ЧОВЕК с народа.
239
4
 
5
 
! Отговори
Учи се преди 3 години
да протестира и хвърля предмети. Семеен бизнес.
238
6
 
4
 
! Отговори
мишо преди 3 години
До ЦК на ГЕРБМълчи защото спешно тръгна да подпира падналия път към Девин.
237
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дразним се, защото Радев е Мишок. Ако не можете да прецените кой е мъж на място и кой е мишок, не мога да ви помогна.
236
6
 
3
 
! Отговори
ЦК на ГЕРБ преди 3 години
Другарят БорисоФФ защо мълчи !??? Той обикновено коментира?!
235
2
 
7
 
! Отговори
Читател преди 3 години
Този екземпляр с нестандартното си мислене,за да се подмаже на началникът си,плонжира пред краката му,ломоти идиотщини които не са от неговата компетентност.Льохмани недооблизани,когато спокойно са си живуркали,генерал Р.Радев като командващ ВВС,е пазил небето на Родината си.Повръща ми се от новоизлюпени "патриоти"!
234
9
 
8
 
! Отговори
реалист преди 3 години
ЗАЩО Е ТОЗИ РЕВ ОКОЛО РАДЕВ И СЕМЕЙСТВОТО МУ? ДА НЕ БИ ДА ИМА КЪЩА В БАРСЕЛОНА ОТ ПРАНЕ НА ПАРИ ИЛИ ДА СПИ НАПРЕКИ НА ЛЕГЛОТО С ПАРИ, ЗЛАТО И ПИСТОЛЕТ ДО ГЛАВАТА СИ? ИЛИ ПЪК ДА Е ПОДАРИЛ ТЕЦ НА ДОГАН? ОСТАВКА НА БУДА .
233
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едно от разковничето е че на самото парти синчето участвал в общо замерване с храна .Някой се обадил на мвр и така станало всичко .Другото е че не Радев а майката на лапето която е разведена с Радев не пожелала да дойде да си вземе синът си. ПОЛИЦАЙ СЕ СЪГЛАСИЛ ДА ГО ЗАКАРА ДО ТЯХ !
232
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проблема е че малкия Грипен и дружките му са замеряли минаващите отдолу хора!Същия *** като баща си е тоа.

Спонсорирани публикации