Синът на Румен Радев не бил задържан, нито бил в заведение

От президентството опровергаха медийни публикации
Обновена: 8 фев 2021 21:19 | 8 фев 2021 18:10, Веселина Йорданова
1177
Синът на Румен Радев не бил задържан, нито бил в заведение
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Синът на президента Румен Радев не е задържан от органи на МВР или отвеждан в РПУ.

Още по темата
Неверни са и твърденията, че събирането по повод на рожден ден е било в столично заведение, както и за отказ на родителите му да го придружат до дома след проверка за самоличност.

Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава. 

Жалко е, че представители на изпълнителната власт стават съпричастни в тиражирането на неистини и, от друга страна, погазват законовите гаранции за закрила на личността на непълнолетни, се посочва в съобщението.

По-рано здравният министър Костадин Ангелов потвърди, че синът на президента Румен Радев - Георги, е бил на купона с още 13 момчета в столицата.

Полицията и Столичната здравна инспекция са направили 16 проверки на обекти, които работят против правилата през почивните дни. Съставени са 2 акта.

При част от проверките се е наложило да се намеси и полиция.

Една от тях е била по сигнал на граждани за струпване на хора и хвърляне на предмети от хостел на булевард "Христо Ботев". На място били установени 14 души, 11 от които непълнолетни.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1177
Още по темата: Румен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
906
17
 
9
 
! Отговори
до # 969 преди 3 години
Не ви ли направи впечатление, че от МВР и Върховната касационна прокуратура си замълчаха; дори Боце Борисов мълчеше, а ти цитираш мнение на писател?! Не ставай смешен като проф. К.Ангелов! Чувал ли си поговорката: Аз да го оплюя, пък той сетне да се оправдава?
905
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При Бойко се отвориха западните пазари на труда и хората отидоха да си изкарат някой лев.
904
3
 
4
 
! Отговори
хахах преди 3 години
До Анонимен 960След като се знае Ц.Ц. колко "истини" говореше и говори и сега...и какви ги вършеше и си прикриваше кирливите ризи...
903
6
 
2
 
! Отговори
дали? преди 3 години
До Анонимен 962Без доказателства,всичко е само празни приказки. Всеки може да си пише и говори каквото иска от омраза или някаква друга причина, а пък истината да е съвсем различна. Та колкото хора има...толкова и мнения и всеки смята, че е прав,ама дали е така?
902
6
 
16
 
! Отговори
сигурно преди 3 години
До Анонимен 965А ВИЕ извинете,откъде знаете,че от Президенството са казали истината? Защото всички са се наговорили да пишат и говорят лъжи ли?
901
14
 
6
 
! Отговори
до # 958 преди 3 години
Колега, при вас в ГЕРБ амебите с какви чорапки са обути: бели или розови? Второ, в Европа, в т.ч. и в ЕС, обикновените хора не се интересуват кой е президент на БГ и кой - премиер. Дори хер Вебер, председател на ЕНП, нарича ББ не на име, а предполагам, както се споменава в медиите - Пожарникаря. Трето: Колега, пише се "пРЪч", а не "пЪРч".
900
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Знаете ли, че заради еничера Бойко, България се стопи скоростно и управляващите вече се страхуват да кажат колко реално население е останало в България?
899
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Г-н Радев, Георги има нужда от психолог заради травмата с развода. А Вие, г-н Радев- от психиатър.
898
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Писателят Васил Русев: Радев нагло излъга, че синът му не е бил на купона - бил е там с моя заварен син! В училище малтретираше всички, но никога не го наказваха.
897
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички *** на нож да защитават партията и вожда слънце!
896
7
 
17
 
! Отговори
червен галош преди 3 години
Скоро Гешев ще го приземи върху нара в следствения арест.
895
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вие от ГЕРБ сте до такава степен заслепени, че пуснате покрай ушите си факта, че вашите медии действаха като радио Ереван: синът от първия брак на ген.Радев не е ходил на увеселение, камо ли да е бил задържан. Понеже тези медии очевидно излъгаха, от Президентството отговориха. Отвратих се от постъпката на мин.Ангелов.Професорът е решил да си заслужи очаквания пост. Г-да професори и чиновници от МЗ, внимавайте какви професори избирате: хем млади, хем хлъзгави като мряна...
894
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ИсторикНяма по-голям крадец и грабител от Бойко,при това българ о убиец, през неговото управление не спря насилието над населението,следенето,мачкането,убийствата на хора станаха ежедневие,ограбването на населението и бизнеса - също! Унижението на жени през спалнята му - също.От 11 г. строи некачествени магистрали и още не ги е построил,а от 2006 София,която е с изпочупени и нагънати плочки на тротоарите,а улиците кални,мръсни,нагънати и в дупки
893
7
 
21
 
! Отговори
Историк преди 3 години
В историята на България ще има раздел за Борисов като един от строителите на държавата ни , а Фигуранта ще има едно изречение , с което ще се знае , че е 5 г. е лешперствал и е организирал секс оргийки с манекенки!
892
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко, поръчвал ли си на Цветанов да убие президента Радев?Така пише в медиите, че ЦЦ е казал ,че си му поръчал.
891
7
 
24
 
! Отговори
Морал преди 3 години
Омерзителна наглост демонстрира Фигуранта ! Тази амеба със зелени чорапи омаскари държавата тотално и продължава в същия дух ! Толкова е затънал в битови далавери и патологична сексуална зависимост , че ние вече не се броим за европейска държава !!! Всички в Европа си правят шегички с тоя пърч !
890
6
 
20
 
! Отговори
? ? ? преди 3 години
Защо така, всичко свързано с Фигуранта ухае като самия него на акано ???
889
6
 
8
 
! Отговори
Отиват си преди 3 години
Затова са толкова злобни. Проверки и национализация на мезонети, тераси, къщи за тъщи и др...
888
5
 
15
 
! Отговори
Bul gur преди 3 години
Не е хубаво баща да се отрича от децата си !!!
887
9
 
8
 
! Отговори
Отиват си преди 3 години
простите.. Затова са толкова злобни. Национализация на мезонетите им!