Бащата на детето, починало от токов удар: Последно каза "татко"!

Трагедията се разиграла за секунди пред очите на родителя
186
Бащата на детето, починало от токов удар: Последно каза "татко"!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

За секунди се е разиграла трагедията, при която почина 16-годишно момче, разказва баща му пред Нова тв.

Детето загина, след като стъпи върху шахта на оживено място в центъра на София, по която е имало ток.

Още по темата
"Момчето беше пред мен, прибирахме се. Имаше затрупани две шахти, от които не се виждаше, че излизат кабели. Детето падна на колене, по лице. Каза: "Татко, татко". Това му бяха последните думи. Отидох, за да видя какво му се случи. Нямаше никакви болести, беше много здрав. Когато започнах да го дърпам, ме удари ток”, разказа бащата Снежан.

Все още не се знае чия собственост е шахтата и кабелите, причинили смъртта на момчето.

Под ръководството на Софийската градска прокуратура се води разследване по образувано досъдебно производство за причиняване на смърт поради незнание или немарливо изпълнение на занятие или друга правно регламентирана дейност.

Смъртта на 16-годишното момче е настъпила вследствие остра сърдечно-съдова и дихателна недостатъчност, сочат данните от аутопсията, извършена днес, съобщиха от прокуратурата.

Предстои назначаването на съдебно-медицинска и техническа експертиза.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
3
 
18
 
! Отговори
anonimen преди 3 години
Невинно дете, Бог да го прости. Уважаеми журналисти, дано се разкрие виновника НО И да се НАКАЖЕ. Да припомним на всички, че убиеца на Милен Цветков все още не излежава никаква присъда, обществото има нужда от справедливост във всички случаи! Щото виждаме, че и да има известен извършител държавата спи, разбира се че кметицата е време да си ходи. Трябва да е ветровито на ключови места, а принципите ни на морал и човечност да са железни!
105
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СандоСандо, "НОва" България ли?Пазвантинът на бай ти Тошо, агент Иван, ВС имеонов - на власт.В "опозиция" - др Нинова, Марешки (?)?()??, агент Сава----------------------------КОЕ МУ Е "НОВОТО" БЕ ??КОЕ?
104
3
 
16
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
в новаБългария никои за нищо не е отговорне и никога на никой не се търси отговорност. това влиза в графата нещастен случай и туй то ...ей това е днешната печална реалност!Бай Тошо не случайно беше построил Белене. Малумниците да мислят една идея преди да правят малумщини ... и ако не помислят, балтията
103
3
 
22
 
! Отговори
Alex преди 3 години
Мъка. Само това мога да кажа. Винаги съм бил близък с хората от маълата Татарли и те не са лоши хора! 57-мо ни направи близки.А до т. нар. Управляващи - нямаме нужда от вас! И никога не сме имали. Долу!
102
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Онзи, спри си рекламите с адблокер или браузър с вграден такъв, и няма да ти досаждат.
101
1
 
16
 
! Отговори
ОНЗИ преди 3 години
Абе защо навирате тук ОНАЗИ РЕКЛАМА С БЛУЗАТА И ГОЛЕМИТЕ ЦИЦИ !?!?!? ВИЕ СТЕ БЕЗ МОРАЛ!?!? АМИ АКО ТОВА БЕШЕ ВАШЕТО ДЕТЕ !?!?!? БЕЗПАРДОННА БЕЗСКРУПОЛНОСТ - ВЪРВЕТЕ ПО ДЯВОЛИТЕ !!!!
100
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А сега защо няма разярени БАКШИШИ да протестират пред НС, както през 2001 г.?Агент Бор, тебе питам?
99
0
 
33
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Абсолютно безхаберие!Всъщност, неволно с гибелта си, загиналото момче е СПАСИЛО ЖИВОТА на някой от нас, живите (все още)...Бог да го прости!
98
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега да видим тези които опъват интернет кабели как ще работят спокойно ...
97
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия, дето коментирате, че детето било ромче - абе, вие нормални ли сте? Ромите имат много проблеми, но всички те са създадени или толерирани от властта! Какво общо има етноса? Ами ако беше пеурториканец, китаец, сикх или монголец? Утре може да е вашето дете. Може да сте вие. Може да е бременната ви жена. Безхаберието трябва да се наказва сурово, безкомпромисно и безмилостно. Некадърността на калинките трябва да води до доживотен затвор. Корупцията трябва да води до публичен линч.
96
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И после корупцията не убивала?Ами пак гласувайте за тиквата и юрданка. Жалки за младото момче, да се отиде от безхаберие и не професионално свършена работа
95
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 89Такива кабели се полагат под земята, но не и по начина по които са положени в момента. Това го каза и електротехник, който бяха викнали за коментар.
94
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Драги, коментиращи, моля обърнете внимание към надписа на оранжевата лента на снимката - "Дирекция аварийна помощ и превенция". Мисля, че ще е удачно да я преименуват, като премахнат последната част. Каква превенция, некадърници?!? Вие кога излизате от топлите си офисчета по дяволите?Боже, боже, докъде я докарахме... Българските деца *** по пътищата, а ние гледаме и блеем. Безхаберие, шуробаджанащина, корупция, некадърност, алчност - навсякъде и по всички нива на веригата.
93
3
 
4
 
! Отговори
Край преди 3 години
Много лесно е да се каже фаднъкова е виновна или ББ или Пеевски са виновни.Само че не те продават дипломи и книжки на неграмотни хора. Не те правят прегледи на коли без да са ги виждали. Българската ни безхаберщина и мърлящна съчетана с неграмотност и безотговорност уби това момче.
92
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 106: на други снимки много ясно се вижда шлаух за кабел излизащ под плочките(плочките не са къртени и явно е правено по време на ремонта на бул.Ив.Гешов) закрепен за металната преграда м-у тротоара и пътното платно със свинска опашка.Кой ремонтира бул.Ив.Гешов?
91
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Милиони бяха похарчени предизборно за да преизберем Фандъкова. А цялостната картинка на града е плачевна !!!
90
2
 
19
 
! Отговори
Край преди 3 години
Проблема е по-голям. При деградацията на българското общество дали е Безопасно България да има ядрена централа.
89
2
 
8
 
! Отговори
БЕЗОБРАЗИЕ !!! преди 3 години
Ако отговорните за това не влязат в затвора !!!Като се почне от началниците, които са пращали неквалифицирани работници там !!!!
88
2
 
22
 
! Отговори
Няма преди 3 години
Много расистки и фашисти по форумите. Какво са ви виновни Ромите. Не стига че са загубили детето ,заради грешка на някакви индивиди без съзнание, ще ги обвиняваме. Не дърпайте това което не трябва,че съдбата бързо се върща. Към родителите на детето: В България повечето сме състрадателни и търгуване за загубата на детето Ви. Надявам се на никой да не се случи подобно нещастие.
87
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А незаконният търговски обект с незаконното му пускане кой законов държавен контролен орган го проспа?