Херо Мустафа: Ваксинирайте се, не вярвайте на конспиративни теории!

Посланикът на САЩ ще се ваксинира с цялото си семейството
22 фев 2021 18:00, Красимир Ангелов
282
Херо Мустафа: Ваксинирайте се, не вярвайте на конспиративни теории!
Снимка: БГНЕС

Посланикът на САЩ в България Херо Мустафа призова хората у нас да се ваксинират и да не вярват на конспиративни теории по повод коронавируса. Тя стори това при посещение в училище в Кърджали.

Още по темата
"Теориите не са верни. Не е вярно, че ще ви се промени ДНК-то, не е вярно, че ви слагат чип. Ваксинацията, също като предишните ваксини, имат за цел да ни пазят и са нашата надежда. Вярвам, че ще стигнем до края. Просто трябва да сме там, да сме заедно и да се ваксинираме", призова американският посланик, цитирана от bTV.

Херо Мустафа посочи, че очаква да се ваксинира тази седмица с цялото си семейство и благодари на българските власти, че са осигурили дози и за чужденците в страната.

"Вярвам, че ако продължим да носим маските си, продължим да спазваме протоколите, дистанцията, миенето на ръце и се ваксинираме, ще се върнем скоро към нормалния живот. Но всички трябва да се ваксинираме", подчерта Мустафа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
3
 
19
 
! Отговори
тинтириминтири преди 3 години
Сега след като ваксинирането протича по план се очаква вируса да изчезне както се е появил.
151
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Американската ваксина е сигурна, колкото самолет Боинг с двигател Прат енд Уитни.Американската ваксина е сигурна, колкото енергийната система на Тексас.Не е вярно, че е опасен.И още една лъжа и конспирация - тексасците получават сметка от 17 хиляди долара за ток.
150
4
 
15
 
! Отговори
Нане преди 3 години
На тая, някой, ще се прежали ли да и прелее малко антитела, преди да я ваксинира....
149
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много ме кефят тези, които агитират да се ваксинираме, защото видиш ли в белите държави правели така. В белите държави приемат нелегални мигранти, ние трябва ли да го правим? В белите държави *** политиката върви с пълна сила. Ние трябва ли да го правим? В белите държави вече еднополови двойки осиновяват деца, ние трябва ли да го правим? В белите държави 80% от хората живеят под наем. Ние трябва ли да го правим? ... и т.н. ... Я да кажат ваксърите, какво мислят по тези въпроси...
148
0
 
26
 
! Отговори
ее хайде де преди 3 години
Облъчването с пропагандата продължава;) Искаме да ви спасим от короната на всяка цена.
147
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този чироз да се изнизва в Америка. Нали е супергерой.
146
2
 
25
 
! Отговори
И ти ли ма преди 3 години
започна да командваш. Отивай си.Не искаме да спасяваме икономиката на фащ.
145
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Теориите са верни само за турско-американската ваксина на Фазер.
144
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СТРАШНА ПРОПАГАНДА
143
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 150Е като ми го каза така и изведнъж ми светна, ще се ваксам ама ме е страх че за мен няма да стигнат ваксините от толкова желаещи. Дали ще се класира, как мислиш? Е, и Херо малко помогна да си променя решението не само ти.
142
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На еврейн, американец и турчин НЕ СЕ ВЯРВА.
141
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По собствено желание едва ли ще се ваксинират голям брой хора.Истината е ,че имат всички средства да ни" убедят"."Со мило ,со благо и малко кютек"
140
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До AdolfЕми може бате, щом някой може да се казва Барак Обама да е американец та и президент на хамериката на всичко отгоре. Тая що па да не се казва Херо Мустафа? Тя и оная другата се казва Кампала нещо си ама им е вицепрезидент, те там са си така. С бирщайн.
139
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бих казал на всички здрави хора под 70 г. - ваксинирайте се, ако сте си изгубили ума! Бъдете "социално отговорни" и си сложете ваксина, която е призведена от фирма, която не поема социална отговорност и ви я продава на ваш риск! Ваксинирайте се, защото медиите така казват! Ваксинирайте се, защото политиците така казват! Направете го, защото е важно! След година - две пак ще ви ваксинират - нова медийна кампания ще ви хипнотизира!! Ваксинирайте се, ако сте си изгубили ума!
138
1
 
13
 
! Отговори
ееее дааа преди 3 години
Тaзи гoдинa пpeдизбopнитe кeбaпчeтa сe пpeвъpнaхa в пpeдизбopни вaксини. Имa зa всички, дo изчepпвaнe нa кoличeствaтa или пoнe дoкaтo бaцe e нa влaст. Нямa плaн, нямa opгaнизaция, нямa вpeмe, избopитe чyкaт нa вpaтaтa! Яжтe, пийтe, вaксиниpaйтe сe, бaцe ви чepпи.
137
1
 
20
 
! Отговори
Деса Общата преди 3 години
Кой ли не се изреди да хвали ползите от тези ваксини ,то Байдън ,Тиквоний,щабните продажници ,всякакви псевдопрофесори ,доценти и обикновени *** и слугинаж ,Меркел ,Борис Джонсън ,даже и папата ,само не са сетили да пуснат едно сиво извънземно от зона 51 и то да хвали васкините .Хора щом като нещо се хвали толкова истерично значи е много яко нали ?Хората с мозък гладък като прическата на Евгени Минчев оставям сами да се сетят.Как пък един път не похвалиха рецептите на П.Димков !
136
0
 
25
 
! Отговори
Rossi преди 3 години
Ти Херо Мусака няма да ни казваш какво да правим в нашата страна . Носи маска , ваксинирай се в г ....а и не ми давай наклон на шапката...
135
1
 
22
 
! Отговори
Adolf преди 3 години
Всеки път като я видя тая се питам: как може да се казваш Херо в комбинация с Мустафа, после да си американка и за капак посланик в Бг? Няма такава карашик!!! На всичкото отгоре се опитва да ми дава и наклон на х*я.
134
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 124Ами ако нямаше пандемия трябваше да плащат на хората които в тази фаза са станали тестови обекти.
133
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Херо Мустафа да се ваксинира ако ще с цялото си племе не само със семейството си. Българите това не ги интересува, тая да дава акъл на хората в неината държава не на нас.