Херо Мустафа: Ваксинирайте се, не вярвайте на конспиративни теории!

Посланикът на САЩ ще се ваксинира с цялото си семейството
22 фев 2021 18:00, Красимир Ангелов
282
Херо Мустафа: Ваксинирайте се, не вярвайте на конспиративни теории!
Снимка: БГНЕС

Посланикът на САЩ в България Херо Мустафа призова хората у нас да се ваксинират и да не вярват на конспиративни теории по повод коронавируса. Тя стори това при посещение в училище в Кърджали.

Още по темата
"Теориите не са верни. Не е вярно, че ще ви се промени ДНК-то, не е вярно, че ви слагат чип. Ваксинацията, също като предишните ваксини, имат за цел да ни пазят и са нашата надежда. Вярвам, че ще стигнем до края. Просто трябва да сме там, да сме заедно и да се ваксинираме", призова американският посланик, цитирана от bTV.

Херо Мустафа посочи, че очаква да се ваксинира тази седмица с цялото си семейство и благодари на българските власти, че са осигурили дози и за чужденците в страната.

"Вярвам, че ако продължим да носим маските си, продължим да спазваме протоколите, дистанцията, миенето на ръце и се ваксинираме, ще се върнем скоро към нормалния живот. Но всички трябва да се ваксинираме", подчерта Мустафа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
4
 
6
 
! Отговори
Цола Драгойчева преди 3 години
Да не вземе утре и шофьора на самолет търсещ подкрепата на САЩ за втори мандат да каже, че трябва да се ваксинираме, че...
171
17
 
7
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
До анонимен 162Хахаха Ако гадните американци утре кажат, че който иска може да се засели в Тексас, половината крепостни от Рассия, плюс голяма част от нашите цоциалисти ще се наредят на опашка!Справка - големия поддръжник на Орешарски и БСП Мишо Шамара-от години върти геврека в проклетите САЩ!
170
0
 
4
 
! Отговори
Абе бай Даньо, преди 3 години
До АнонименНе пиши такива работи: Да не си и ходил на гости и заедно да сте яли овча лой?Чета и хапвам, и като стигнах до овчата лой, едва не се изпозадавих от смях. :D :D :D :D
169
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ние не вярваме в "конспиративни теории"! Ние вярваме на очите си, а това което виждат очите ни са конспиративни практики! Правим разлика между тероия и действителност! Така че няма нужда да ни манипулирате още! Не хваща!
168
0
 
11
 
! Отговори
Странно преди 3 години
При наличие на анти тела срещу вируса в цялото семейство кой посланик ще има смелостта да се ваксинира цялото си семейство?Рекламата никога не е излишна но здравето на хората независимо от ранга в обществото е съвсем различно.
167
1
 
22
 
! Отговори
Гошо преди 3 години
Мустъфъ, и при тръмпито и при бай дъна си остана на поста си. Върти опа шко, квото ти продиктуват, тва говориш. Ку кло с ключ за навиване, баш на тебе пък ше вярваме.
166
1
 
21
 
! Отговори
рънърса преди 3 години
Идвайте у враца да ви инжектират с кожени инжекции
165
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вярваме, вярваме. Особено откакто престанаха да бъдат теории.
164
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Политиците окупираха медицината.Това е факт, а не конспирация, затова няма да си инжектирам този агресивно рекламиран продукт. Разумните хора не се лекуват с неща, назначени им по телевизора, а от специалисти, след преглед.
163
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи ако некой муджахидин ми каже да направим нещо язе обазтелно требе да го направим, е са чекай само да ви изпием бозата от 6 ст.
162
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 171Защото в Русия има диктатура и не дават акъл на другите а при тия е най голямата демокрация в света.
161
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Защо няма мнение на Руския посланик?"Защото чака Херо Мустафа да му подари ваксина на Пфайзер или Модерна.
160
6
 
17
 
! Отговори
Лили Иванов преди 3 години
Айде стига я нападайте. Момата е държавен служител,казва каквото и наредят. За нея е важно,да е добър служител. Голяма заплата ,плаща си ипотеките , заемите за университета на децата и т.н. Утре. може ,да я изпратят в по хубава държава от тая тука. Тя е толкова безразлична към нас, все тая и е. Мислите и са в имотите на плажа в Мексико например.
159
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мешето и словянската мисшка, много си харесват написаните глупости и сами се стимулират с плюсчета.
158
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо няма мнение на Руския посланик?
157
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, щом Херо казва... хуквам още сега. :D
156
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ваксинирайте се с индийската ваксина Ковидшилд която е по лиценз на АстраЗенека която пък е идентична със Спутник V. В Германия масово отказват да се ваксинират с АстраЗенека и Меркел се е видяла в чудо какво ще прави закупените количесгва, вероятно ще ги подари на човека с джипката, а пък той на братята македонци.
155
3
 
28
 
! Отговори
Словянин преди 3 години
Успявам винаги, когато правя обратното на съветите на американските посраниц/чк/и.
154
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ковид ли ?Кой туй нещо за първи път чувам ?Мирише на измама тука май?И на всичко отгоре да се ваксинирам за нещо дето го няма !Е не е истина просто ,толкова да са изтрещели хората и народа .Не мога да повярвам!
153
4
 
37
 
! Отговори
Шопо преди 3 години
Чшшшш,мадам ! Ние не сме червенокожите индианци ,които избихте!!! 114 000 000 души ! Нас турците 500 години не можаха да ни премахнат от лицето на о ,та ти ли ***?!!!!