Борисов заръча: Да се възстановят "зелените коридори"

Това да стане там, където има чакащи хора
Обновена: 28 фев 2021 09:26 | 28 фев 2021 09:14, Елка Василева
216
Борисов заръча: Да се възстановят "зелените коридори"
Кадър: Facebook

Премиерът Бойко Борисов заръча на здравния министр Костадин Ангелов да бъдат възстановени "зелените коридори" за ваксиниране, където има чакащи хора.

Премиерът Борисов отиде на проверка в болница „Пирогов“, за да се запознае  как върви ремонтът на детското отделение. Заедно с него бяха здравният министър Костадин Ангелов, а гид в обиколката им беше шефът на „Пирогов“ Асен Балтов.

Министър Ангелов докладва, че вече са пристигнали над 52 000 дози ваксини, а от 6.30 ч. всички РЗИ-та чакали да бъдат разпределени.

Още по темата

Борисов на свой ред заръча на Ангелов да възстановят  "зелените коридори" за ваксиниране, където има чакащи хора.

"Възстановете до 8 март, до следващата доставка", каза Борисов. Той припомни, че утре трябва да дойде и още една доставка с ваксини - над 22 000 от Пфайзер.

Ангелов поясни,че до обяд ще се прецени дали е възможно "зелените коридори" да се възстановят и къде.

"Там където чакат днес, пуснете ги, за да минат хората", каза Борисов. Напомни, че са отделили и 20 млн. лева за хеликоптер.

В детското отделение на „Пирогов“ показаха на премиера и стаята за деца инвалиди. Балтов пък поясни, че преди това е било стаята за аптеката. 720 000 лева са били усвоени. Имат и детска млечна кухня.

"Дано все така да е празно", каза Борисов.

Балтов поясни, че от спешното има топла връзка за педиатрията и детското спешно отделение. Именно там са операционните и всички е събрано на едно.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 158Изтъркано като мозъчните ти гънки
145
5
 
6
 
! Отговори
протестъри преди 3 години
само р. овч. и корнелия нинова ще сменят борисов за доброто
144
3
 
7
 
! Отговори
затворите пази баце преди 3 години
Наглеждал постоянно манастирите ...даже и днес!!!А най добре е да започне да наглежда и подобрява ЗАТВОРИТЕ.... поп и калугер не вервам да става, но затворник...сигурно!!!!
143
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До уточнение Не е само в Гърция
142
7
 
6
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 3 години
Да питам троловете: кажете най-накрая:1) Кой искате да ви управлява, та да сте доволни?2) Той [фаворитът ви] има ли РЕАЛНИ ШАНСОВЕ да спечели изборите?3) Дори да стане всичко това, с какво смятате, че НЯКОЙ ДРУГ, А НЕ ВИЕ САМИТЕ, може да подобри живота ви на аутсайдери?
141
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искам да попитам - Борисов Диктатор или Демократ?
140
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен до 149 преди 3 години
Ами нали тези комунисти те управляват и в момента недоразумението Борисов е още с невърната партийна книжка.От Герберска му банда над 75% са бивши комунисти или деца на такива, ортаците му от СДС са от ДС ти от кои комунисти си недовжлен тези от ГЕРБ, СДС или БСП уточни ?
139
14
 
4
 
! Отговори
до 151 преди 3 години
не съм гласувал за никой. Върнах се преди 3г. Не живях дълго в Б-я. Както и да е. Не ми пречи никой. Само БСП да не са първи, че ще ликвидират държавата и ще я върнат назад с десетилетия (като им видях листите направо ще я фалират за 2г.)Те приватизираха Бълрагия.Те ликвидираха заводите. Те оставиха хората без работа и поркудиха родителите ми зад океана.Няма да простя и фалитите на банките. Те оставиха народа на България без ток.Те създадоха кредитните милионери. Няма смисъл да изреждам.
138
4
 
15
 
! Отговори
До139 преди 3 години
Такива като теб щяха да умират от удоволствие да носят фес.Какво като някои са се борили и умирали за свободата ти,гадино непризнателна.Добиче,без история-това си ти.
137
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 149И за това ли сега ибрикчиистваш на най-големия комунист -лъжливото овчарче от Банкя
136
3
 
11
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Скоро Борисов ще заръчва само повечко вазелин в Централния софийски затвор
135
8
 
4
 
! Отговори
до 149 преди 3 години
Не познахте. Правя го безплатно. В памет на прадядо ми. Комунисктите са му счупили ръката да подпише, че дава мандрата и 1 500 овце доброволно на държавата. Носели са всеки ден тор пред вратата на къщата в Родопите. Като не подписвал започнали да ходят с ковчег пред къщата и му казла или влизай в ковчега или подписвай, че ще запалим къщата. След това бой до припадъци. Не подписвал дядката и му счупили ръката от натискате. Така са взели и земите на бабката в полето.Няма да простя докато съм жив
134
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 145Поне си призна, че си платен драскач
133
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей ceляни сега ще видите как ще ви чипиpaт с по една ваксина
132
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радевистите не търпят различно мнение.Те налагат само своето мнение или спуснати опорки.Чакат да вземат властта и да направят НАРОДЕН СЪД.Никой не им плаща да пишат против никой.Правят го безплатно.
131
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я кажи защо имаме над 112 000 пенсионери починали от март месец миналата година, срещу 10 000 уж от вируса. Кое сега е пандемията, НАГЛЕЦШматко, мисленето не ти е любимото занимание. Първо отговори колко бяха болните и починалите от Ковид на 3ти март, и колко са починалите през декември. Ако не можеш да намериш данните, помоли за помощ някой от комшиите - ако има някой дето да не мрази герберските шматки и в червата си, може да се смили над теб.
130
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се ваксинират само рисковите групи от 60-годишни нагоре
129
4
 
6
 
! Отговори
мак преди 3 години
Предизборна кампания, рунд 8176. Да се хвали с ремонт на отделение, сме.шник. А колко болници е построил? 1, 2, 15? Явно смята, че магистралите ни омръзнаха, та се хвали с детско отделение. Колко струват на данъкоплатеца тези обиколки? Защо не се похвали с това?
128
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев събра хиляди на Шипка. Радев е част от куманистическия заговор на Китай и Русия. Радев е предател и руски шпионин, който иска да погуби народа си. Белезници, арест, съд, затвор, доживот....
127
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 137 Я кажи защо имаме над 112 000 пенсионери починали от март месец миналата година, срещу 10 000 уж от вируса. Кое сега е пандемията, НАГЛЕЦ