Мъж в Благоевград е починал два дни след ваксинация

Извиканият екип на Спешна помощ е констатирал смъртта
17 мар 2021 10:17, Елка Василева
98
Мъж в Благоевград е починал два дни след ваксинация
Снимка: архив, БГНЕС

Мъж от Благоевград е починал дни, след като е бил ваксиниран срещу COVID - 19. По първоначални данни става дума за 47-годишен от квартал "Грамада", съобщи „Фокус“. Мъжът е бил имунизиран преди два дни.

Сигналът за починалия мъж е подаден на телефон 112 около 23.00 часа снощи.

Още по темата

На място се е отзовал екип на Спешна медицинска помощ, който е констатирал смъртта.

Тепърва ще се установява дали мъжът е починал от ваксината или е имало друга причина.

Две жени – на 57 г. и на 54 г. починаха преди дни след поставяне на ваксина.

54-годишна учителка от град Рила е починала в благоевградската МБАЛ от коронавирус. Според  управителя на благоевградската болница д-р Огнян Митев причината за смъртта й е COVID-19. На 26 февруари тя е била ваксинирана с Астра Зенека, като нейната сестра Здравка сочи като причина за смъртта й заразяването от ваксинацията.

57-годишната жена, починала дни преди това, е била ваксинирана с „АстраЗенека“. По данни от съдебно-медицинската експертиза обаче жената е починала от остра сърдечна недостатъчност с наличие на белодробен оток, без данни за тромбози.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
10
 
4
 
! Отговори
Тялото преди 3 години
В някакъв момент повечето ще бъдем ваксинирани и веки дето пръдне ще се пише, че е от ваксината
34
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Първо забележете израза че той бил ваксиниран.Граматически но и фактически това напомня за нещо което се прилага на приятелите на човека по принцип тях ги ваксинират.Когато хората бяха свободни те отиваха в аптеката, купуваха си противогрипна ваксина и след консултация при лекар си я поставяха. Но това беше при нормалността. Вече налагат НСР, но по лошото е че хората го приемат ...Мълчанието на агнетата ...
33
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А хората с тромбофилия добре,че не са се излъгали да се ваксинират... не съм против ваксините, но и това е факт. Никой лекар нямаше да се сети да попита имаш ли тромбофилия , АЗ има и странични ефекти.
32
7
 
2
 
! Отговори
* преди 3 години
За мен основния проблем, който трябва да се изследва, е дали това бързане за производството на ваксините не се отразява на качеството им. А че косвени жертви в тази война ще има, това е неминуемо за съжаление. Но и никой не е обещавал безсмъртие на ваксинираните.
31
4
 
25
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
АСТРА ЗЕНЕКАТА Е НЕКАЧЕСТВЕНА ВАКСИНА ! И НЕ СЛУЧАЙНО СТРУВА 4 ЛЕВА ЗА ДОЗАТАЗИ ВАКСИНА БЕШЕ ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА ИНДИЯ И АФРИКА НО ТАКИВА КАТО БОРИСОВ Я ИЗКУПИХА ЩОТО 5 ПАРИ НЕ ДАВАТ ЗА НАСЕЛЕНИЕТО НИ!
30
1
 
8
 
! Отговори
Отваксината преди 3 години
Се мре до няколко дни. От ковид до няколко седмици.
29
1
 
20
 
! Отговори
Когато преди 3 години
ЕС предлага използването на АЗ, то те я одобряват само за няколко седмициь а руската и китайската ваксини ще ги одобряват месеци. Намирисва на яко корупция и то в ЕС. Май корпоротивните интереси в ЕС се защитават на 100%
28
1
 
6
 
! Отговори
Който преди 3 години
Пие лекарства не може да му се издаде ковид паспорт. Майната му на живота и здравето на хората. Затова ине се разрешават евтини и ефикасни лекарства, като ивермектин и хироксихлорин за лечение на ковид. Така като д-р бил гейтс казва какво да се прави.
27
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как може да се докаже, че причина за смъртта е ваксината? Никак.
26
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Частните компании, продаващи ваксини за милиарди долари печалба, до смърт ще бранят имиджа на стоката си. Факт.
25
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами като всеки ден умират хора, тогава защо въобще се ваксинираме? Тарикати!
24
4
 
25
 
! Отговори
До предприемач преди 3 години
Има починали и от Модерна и от Пфайзер, но не ги казват. Нито САЩ, нито Англия, нито Израел споделят такива данни. Пълно мълчание има по този въпрос в тези страни. Самият факт, че на собственика на Пфайзер е отказано да влезе в Израел, защото няма ваксина е показателен. Май Спутник за сега се справя най-добре, с минимум странични ефектни и май Спутник лайт е още по-добър. Това го знам от ваксинирани с тази ваксина.
23
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така де, не е починала от вакисната, а от белодлобен оток. Както един пушач, не умира от цигарите, а от рак на белия дроб. А сега дали цигарите са го причинили или стрес да речем.... Наглост до откат. Няма доказване.
22
0
 
1
 
! Отговори
читател преди 3 години
До Анонимен4Това Ваше изказване много ми хареса.Имах нужда в този мрачен на новини ден от нещо умно.Браво за синтенцията.И нека Бог ни пази!
21
2
 
14
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
"...Мъжът е бил имунизиран преди два дни..."Не е бил имунизиран, а ваксинирам. Не е ясно дали е успял да развие имунитет за тези два дни.Двете жени не са починали СЛЕД, а ОТ поставянето на ваксината.
20
1
 
3
 
! Отговори
ШашмаЗенека преди 3 години
код666...................+.......................
19
0
 
16
 
! Отговори
Никой преди 3 години
Не търси лекарство срещу ковид, дори напротив. Ваксините не са решение срещу РНК вируси по време на разгара на епидемията. Хората *** и от двете. Фармамафията си пълнят джобовете с ваксини полуфабрикати. Само не ми казвайте, че не е нарочно.
18
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига сте правили внушения за ваксините! Всеки ден умират хора, в това число и ваксинирани. Церемония сте на гръмки и спекулативни заглавия, за да генерирате трафик
17
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ботокса защо не се ваксинира с Аз, а вместо това с Файзер? Ако изобщо е имало ваксина в спринцовката.
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Баче КикоПак ли ти беКретен?