Днес е първи ден на нов политически цикъл, 30-годишният свърши

Валентин Вацев: Трифонов ще управлява като Байдън - чрез съветници
5 апр 2021 18:15, Анисия Иванова
114
Днес е първи ден на нов политически цикъл, 30-годишният свърши
Снимка: БГНЕС

"Днес е първият ден на новия политически цикъл след цикъл, продължил 30 години. Досегашната политическа система катастрофира... Слави Трифонов ще бъде титуляр и фаворит на сегашната политическа пролет", заяви пред БНР анализаторът Валентин Вацев.

По думите му трите системни партии са в исторически залез.

Още по темата
"Партията на българското чиновничество няма възможност да управлява под името ГЕРБ, а БСП се е превърнала в бойно поле между Свидетелите на Станишев и Корнелистите от седмия ден - партия, в която елитът е разцепен, не може да побеждава. Партията на баланса и опосредяването ДПС не можа да удържи позициите си. Движението повече няма да бъде балансьор“, допълни Вацев.

Той допълни: "Слави Трифонов ще управлява както Джо Байдън в САЩ. Байдън не управлява, а управляват неговите над 200 съветници. Не трябва да гледаме личния характер на Трифонов, интересното е кои политически елитарни управленски кръгове ще вземат позиции в сенчестото място зад гърба му. Те могат да дойдат от ГЕРБ, БСП, СДС...

Предстои ГЕРБ да се преориентира към Слави Трифонов и ако той не внимава, може да получи огромна зестра от влюбеното във властта държавно чиновничество", посочи той.

Според анализатора за САЩ е важно дали България ще има правителство, което да е готово да участва в антируската кампания.

"Има кой да каже кое е правилното правителство за България. България е част от натовския антируски фронт", добяви Вацев, който прогнозира нови избори до началото на следващата година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
9
 
15
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 3 години
Слави мълчи като ***ран. Не знае поговорката "Внимавай какво си пожелаваш." Вече е заложен на ДУЗПАТА - или влиза за гол, или в аут. Няма среден път в политиката. А народът е неблагодарен - от "Осанна" до "Разпни го" са само няколко месеца. Споко - майки, системи, инвалиди, плакати, Маями под прозореца на ИТН: "Вас не ви щем, дайте да ядем," "И вашата система ни убива!" СПОКО, ПАК ЧЕ СИ ГОВОРИМЕ, В СЛУЧАЙ ЧЕ СЛАВИ БЪДЕ ПОКАНЕН ДА УЧАСТВА ВЪВ ВЛАСТТА, ДЕ! Щото си има победител!
5
5
 
7
 
! Отговори
До 3 преди 3 години
Добре ли сте???
4
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След 32 години управление на"БКП"и производните и идва нещо ново,дали ще е по добро за България времето ще покаже!
3
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кога започват арестите на гербавите престъпници?
2
11
 
33
 
! Отговори
Дабе преди 3 години
Слави е един *** чалгарКаквито са и масата българи зад границаНе ме учудват резултарите
1
17
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави не е длъжен да управлява, Слави не е катастрофирал държавата за 30 год. Като върнат комунистите от ГЕРП и БСП откраднатите пари Слави ще управлява Сега да управляват прокурорите. Не може в най-корумпираната държава да няма нито един осъден политик, туй е невъзможно ако всички не са заедно в краденето.