Нинова: Не обвързваме подкрепата за президента с третия мандат

Социалистите са против партийна субсидия от 1 лев
56

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви, че президентът Румен Радев не е казал, че ще връчи евентуален трети мандат за съставяне на правителство на социалистите.

Не обвързваме подкрепата на президента с трети мандат, каза Нинова, след като социалистите обявиха в събота, че подкрепят двойката Радев-Йотова да втори президентски мандат.

Още по темата
Препотвърдихме нашите ясни и принципни позиции, че няма да подкрепим кабинет на ГЕРБ, каза Нинова след консултациите при държавния глава.

Ако втората сила предложи кабинет, БСП няма да участва в него, но може да участва в разговори за подкрепа при покана. До момента такава покана не е била получавана, обясни тя.

Социалистите били готови със свои предложения по Плана за възстановяване, той обаче не е бил внесен в парламента.

Против сме субсидия от 1 лев, защото това обрича нас партиите на зависимост от някого, да изпълняваме неговите бизнес и икономически поръчки, категорична е Нинова.

По думите й при добро желание, парламентът бързо може да решава важните въпроси.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
боцко - пък за сметка на това е несъмнен хахахахаха
14
12
 
0
 
! Отговори
РАЗПАДАЩА СЕ ГНАСАРА преди 3 години
Гербавчета, цъкайте си одобрение, но на предсрочните избори ще си видите реалния резултат - 9 процента, а на следващите цялата папляч ще ви избяга по другите партии, начело с бояджиите ветерани Митов, Гърневски, Биков...
13
0
 
15
 
! Отговори
баба WC преди 3 години
НИНЧЕ И ДА ВЪРНЕТЕ НАДВЗЕТИТЕ СУБСИДИИ от БСП словом (шест милиона лева) цифром 6 000 000 лева. И това до следващите избори през лятото защото може тези избори да са последните в които БСП имате възможност да гледате парламента отвътре.
12
1
 
12
 
! Отговори
Курнелия-съмнителна преди 3 години
През 1999г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А може би задачата, която изпълнява сега *** по пълното унищожаване на БСП е също заръка от Ив.Костов?
11
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
гербавия сайт е в делириум
10
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБАВО ТУРСКОТО РОБСТВО СЕ ПРОПУКВА И ВОЯТ НА АГИТЕ Е ОГРОМЕН...ПОЗДРАВЯВАМ ВСИЧКИ ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ С ТАЯ ПЕСЕНhttps://youtube/watch?v=3incIu021wI
9
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Калеко АлекоКалеко Хасанчо, Русия ни е освободила от вашето турско робство... Разбра ли РЕЗАК?ВНИМАВАЙ В ТРОЛЕНЕТО ПРЕЗ СВЕЩЕННИЯ ВИ БАЙРАМ... АЛЛАХ ЩЕ ТЕ НАКАЖЕ.
8
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За субсидия от един лев са от партиите на Пеевски - ДПС, И ИМА ТАКИВА БУ ДА ЛИ...А от ГЕРБ даже са да се забранят всички партии и да са си само те.
7
3
 
22
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Третият Ви мандат, който вие няма как да изпълните със съдържание е обвързан именно с предстоящото служебно правителство на мUнчо, което вие на практика ще му поднесете, като не успеете да сформирате правителство...Понеже нямаше как да отстраните ГЕРБ като 1-ва политичска сила издигнахте кандидатурата на Кремълският троянски кон радеф, който да ерозира българското общество с опита си държавен преврат и резултатът е налице - разцепена държава и фрагментиран парламент неспосъбен да излъчи правитво
6
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
borisov na tea offshorni spyonski komunisticheski diktatorski ku rvi nema kvo sa obesniavash. otvan na plostadite e nai-demokratichno da idesh pri horata. i tam mogat da ti glasuvat s racete.
5
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** и ***, една до друга или един до друг...
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП- са против, защото са фалирали. Финансовият им гуро, професора руменчо гечев, ги е докарал да имат само задължения. И субсидията е глъдка въздух. Иначе няма кои да изсипва пари при тях.
3
1
 
15
 
! Отговори
Никита преди 3 години
Ами вдигнете си членския внос,народа не е длъжен да ви храни
2
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Партийна субсидия 1 лев означава партиите да се усмихнат още повече на олигархията. Тогава избирателите ще са още по-маловажни и излишни, защото вече дори няма да издържат партиите си. По-популистка и олигархическа идея от 1 лев субсидия няма... но тя не е създадена от икономисти, политици и юристи тази идея, а от сценаристи и комици... и певци.
1
1
 
12
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 3 години
АЙДЕ , ПРИКАЗКИ ОТ КРУШОВСКИ ВЕЧЕРИНКИ...НИЕ ПАСЕМЕ ТРЕВА...!