Бойко Борисов може да не се яви в парламента заради операцията

Премиерът в оставка бе опериран от един от най-добрите травматолози
20 апр 2021 09:07, Петя Славова
130

Очаква се да стане ясно кога ще бъде изписан от болницата премиерът в оставка Бойко Борисов. Това може да стане още днес.
Още по темата

Вчера той беше опериран заради травма на дясното коляно, получена по време на футболен мач, припомня Bulgaria ON AIR. След направен ядрено-магнитен резонанс в "Пирогов", беше приет за спешна операция в болница "Софиямед". Интервенцията е извършена от един от най-добрите травматолози в страната - д-р Антони Георгиев.

Операцията поставя под въпрос явяването на премиера в оставка в парламента в сряда, както миналата седмица го задължиха депутатите. Той трябва да отиде, за да обясни проекта на правителството за българския План за възстановяване и устойчивост.

Очакваше се Борисов да се яви в Народното събрание още в петък миналата седмица, но ден преди това изненадващо излезе в отпуск.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тиквата паднала и си счупила дръжката. Професор агроном от Института по зеленчуците е залепил нова дръжка.
98
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Операцията е била спешна заради насроченото изслушване в парламента.Много спешна и смешна операция.Представление за медиите на 112 мястов света - обличане на спортен екип, фалшиво падане за дузпа, симулация на трвама, симулация пред погледите на медиите на 112 място в света, симулация на операция и симулация.
97
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да се осигури помощно средство - носилка за Пациента.Ценко Чоков дори на носилка влизаше в съда. Смел човек беше. Колко смели бандити въпреки болестите си влизаха в съда и смело се подпираха на патериците.
96
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само че баце са 3 книги ех язък...
95
0
 
2
 
! Отговори
Корморан преди 2 години
Ще се яви до края на годината
94
3
 
4
 
! Отговори
САТАНА преди 2 години
Шубе от обяснения и ревизия
93
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И защо Томислав Дончев да не представи плана?План ли им е нужен,или шоуЯвно скоро белият автобус ще сменя стъклата
92
2
 
8
 
! Отговори
Тикволандия преди 2 години
До Анонимен 94: "Вижда се какво става без него под управлението на ИТН и ДС"?Е, то бива тролски г'лупости, ама ти направо биеш рекорда. Бойко Борисов е все още премиер, макар и в оставка, а ИТН не са получавали мандат. Кой закри (и пак задейства) кризисния щаб? Бат'ти Бойко. И сега се крие от парламента.И чак и до "УБИТИ" са ти стигнали съчиненията. Мисли и тогава пиши.
91
5
 
13
 
! Отговори
мак преди 2 години
Това му бе целта на страхливия пл.ъх.ок. Вместо да се подготви за явяване и да се яви като мъж, тоя рита топка и точно сега го хвана травма и спешна нужда от операция. Смеш..ник. Няма вече - вижте ме, колко съм готин на таз магистрала в джипка, как работя, аз, аз. Детинщина, инат, злоба, страх.
90
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко Борисов ясно показа на простолюдието ,че стои мноооого над Парламента и разните му депутати. Човек ,печелил 10 години Златната топка, милван по главата от 3 папи, Милиардер и тн- им го отпра с 300 в д--рата...
89
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко сам ще прецени къде и кога да се явява! Вижда се какво става без него под управлението на ИТН и ДС - махнаха щаба и ето днес над 200 починаха от ковид. Реално тези хора бяха УБИТИ от слави трифонов и ДБ
88
3
 
12
 
! Отговори
ДА преди 2 години
Тоя и некролог ще си пусне,само и само да не го закачат!Пример-"Опасен чар"-Тодор Колев!хаха
87
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нищожествооотооо му няма нищо ,лъже като дърт циганиннннн,страх го мутрата страх тресе *** ,лаура кьовеши го чака да оздравее със 10 европейски адвоката.
86
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А някой ще го попита ли с какви пари купи на дъщеря си апартамент за 240 000 евро близо до докторската градина?
85
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 88Наистина трябва да си бавноразвиващ за да повярваш че Славуца пипва ковид в момента който разбира изборните резултати. Да повярваш че като му изтече карантината ще се появи в парламента. Да повярваш че изобщо точно тоя ще оправи държавата.
84
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бате ви Бойко всъщност е опериран от хемороиди. Това е очевидно от снимката на която е опулен и нагъзен. Но за по голяма героичност е казал на пресата да пишат скъсал менискус
83
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този номер бледнее пред номера в изборната нощ-сам пред джипката посред нощ,а над него бавно се сипе нощния сняг,нещастен и жалък от пировата си победа,как подмамва останалите да се прегърнат,щото имало едни 50 милиарда,които трябва да се "усвоят".Като не му мина този номер,измисли друг.Какъв ли ще е следващия?
82
3
 
13
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
този цирк е затова да не се яви в сряда в нс отишъл да играе футбол в дъждакакто влезе жандармерията в президенството така да го довлечат в сряда в нсникои не е над господ
81
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е тинята в резултат на липсата на социални политики и пълнене гушите само на приятелски кръгове. Начиная от лука нов, та до днес. Под флага на уж де мопкрай ция.
80
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как си го представят Бацето да бъде доведен принудително с НСО? Аз лично не мога