"Демократична България" няма да участва в разговор с ГЕРБ за кабинет

Христо Иванов отклони поканата на партията на Борисов за преговори
130
"Демократична България" няма да участва в разговор с ГЕРБ за кабинет
Снимка: БГНЕС

"Демократична България" няма да участва в преговори с ГЕРБ за подкрепа на предложеното от тях правителство с премиер Даниел Митов.

Още по темата
Това става ясно от писмо на Христо Иванов, председател на ПГ "Демократична България" до председателя на ПГ ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

"В отговор на Вашата покана за консултации във връзка с връчения проучвателен мандат за съставяне на Министерски съвет на ПГ ГЕРБ-СДС бих искал да Ви уведомя, че нашите предизборни ангажименти и каузата на Демократична България за дълбоки реформи в правосъдието и борба със системната корупция изключва възможността да се отзовем на Вашето предложение.

ГЕРБ продължава да бъде основен носител на порочния управленски модел “Борисов” и опитите за лансиране на фасаден състав на Министерския съвет от подставени лица по никакъв начин не променя този факт", пише Иванов до Атанасова.

По-рано лидерът на ГЕРБ и премиер в оставка Бойко Борисов съобщи, че канят на разговори днес ДБ, а утре ИТН. Ако не получат подкрепа за правителството с кандидат-премиер Даниел Митов, първата партия ще върне мандата на президента в четвъртък или най-късно в петък.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като ощипани моми са всички нови партии, с никой не искат, на никой не дават.Ама накрая като ви хване някой и ви натисне здраво в ъгъла ще ревете после, само губите времето.
58
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
'' Христо Иванов отклони поканата на партията на Борисов за преговори ''.........................Имат право ... но с кого ще направят кабинет ?Със Слави Фейсбука ... или сестра Галева, може би ДПС ? Очакваме да видим ...Всички са се натопорчили за нови (поредни) избори, но народа ще ги накаже !
57
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лодкарю, ще акостираш ли на Буджака? Или сега пак към Росенец те влече - за сладолед и... баклава?
56
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Демократична Турция е кръстоска на ГЕРБ със СДС. Това са провалени политици на ГЕРБ и СДС и обират недоволните гербаджии и седесери че не са ги включили в листа за депутати.
55
4
 
9
 
! Отговори
ДО 53 ЕМО преди 3 години
НА 26 МАРТ 2017г ПАК РАДЕВ ГИ ОРГАНИЗИРА И КО ТАНА ... ПЪЛЕН МАНДАТ ЗА ГЕРБ И ПАТРИОТИТЕ..... МНОГО КЪСОПАМЕТНИ СТЕ БЕ.
54
3
 
14
 
! Отговори
нахлупи фесчето преди 3 години
Ми нали на Росенец се договори с читаците и лично с Доган.
53
4
 
8
 
! Отговори
Тишо преди 3 години
Незряло е да откажеш такъв разговор, независимо от позицията си...изложиха се :(
52
2
 
5
 
! Отговори
kiki преди 3 години
Браво !
51
0
 
1
 
! Отговори
има такива преди 3 години
До нява такъв ,,,пак не си в час....има такива само , дето не искат да преговарят...с Тези
50
0
 
1
 
! Отговори
има такива преди 3 години
До нява такъв ,,, Няма такива да седнат а преговарят...г-н ТАКЪВ...какъвто и да си
49
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Бай ИванБай Иване, ще останаш излъган, Бойкикев никога не е бил десен, той е тъмно-червен, и не иска друго освен да стане Главен Прокурор. Но, не по Закона който сам създаде и после отрече, а според живковата конституция от 1972 г., където Гл. прокурор се избира от депутатите в Н.С. Да, ама няма да стане, защото освен злобен и грозен, бойкикевия е некадърен. А, ти следващия път мисли и чети преди да гласуваш.
48
8
 
16
 
! Отговори
нява такъв ,,, преди 3 години
Недемократична България с мутро фашистко поведение. Яви се на преговори и ако нямаш допирни точки напусни но двете програми са едни и същи.
47
14
 
6
 
! Отговори
.!. преди 3 години
Епа както не съм казъл но пак ще повторя служебен кабинет с мандата на президента! Това ще наака герберастите понеже НЕ те ще организират изборите от което пък, напълно нормално и в реда на нещата, ще им спаднат процентите! Това ке стане!
46
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С ГЕРБ не щат ама с ДПС искат!Аколко плюхте че ГЕРБ били с турците.Е сега е ясно кой е с турците!Властта е по-сладка от обещанията пред тъпия избирател,нали?!
45
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, какви изненади тука? ГЕРБ са в политическа изолация, защото са по-токсични от експлозия във фабрика за сярна киселина. Не знам въобще защо се "допитват" до който и да е било. Колкото по-бързо върнат мандата, толкова по-добре. Трябва изборна реформа, чистка в полиция/порокуратура и провеждане на честни, предсрочни избори. Другото е пазарене на кифладжии.
44
9
 
7
 
! Отговори
Бай Иван преди 3 години
Христо,За теб гласувах. Каквато и неприязън да имаш с Бойко, очаквам да влезеш в изпълнителната власт и да се пребориш за министерство на правосъдието. 10те процента които имаш са достатъчно голям лост за да постигнеш този успех. След това действаш по точките от кампанията за промени в правосъдието. Повече не можеш да очакваш. Действай.
43
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Христо Иванов Бойкикев е потомствен комунист. ГЕРБ да връщат мандата и да не се занимават с внука на Недялко Бойкикев руски шпионин в Берлин, убит по време на голямата чистка. ГЕРБ няма място в НС сред чалгамутротурботрупове.
42
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво На Христо!! Неможе да бъде подкупен от мафията ГРОБ!!
41
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя парламент е изцяло нареден от Козяк за да ни вкарат в политическа криза Разделяй и владей. Погледнете само колко демократически партии има и всяка иска да е в различна коалиция. Успешно успяха да изгонят патриотите, скоро ще станем тотална колония на ЕС да се молим на ЕС за малко кинти и да им берем доматите.
40
3
 
28
 
! Отговори
ИмаТакъвПростНарод преди 3 години
Айде чалгарите ваш ред е! С едно ферарииии с цвяяят червеееен едно за теееееб едно за меееен....

Спонсорирани публикации