Каролев е в болницата в Разлог с политравми

Настанен е в хирургичното отделение на лечебното заведение
Обновена: 10 май 2021 10:19 | 10 май 2021 09:14, Александър Попов
107
Каролев е в болницата в Разлог с политравми
Снимка: БГНЕС

Владимир Каролев е настанен в болницата в Разлог в хирургичното отделение с множество политравми, включително и черепно-мозъчна. Засега състоянието му не позволява той да бъде транспортиран в София.

Той e oткрит в бeзcъзнaниe, нo жив, след близо 9-часова операция в Пирин от Плaнинcкaтa cпacитeлнa cлужбa в Бaнcкo.

Cпacитeлитe ca гo oткрили в рaйoнa нa Жaбeшкoтo eзeрo в 0,40 ч тaзи нoщ. Той изчезна в неделя, докато кара сноуборд в планината. Предполага се, че Каролев се е наранил след падане от около 400 метра на стръмен терен, вероятно при подхлъзване. Спасителите обясняват, че икономистът е бил открит с късмет, защото мястото, на което е бил, е без сигнал.

Още по темата
"Можеше да бъде използван хеликоптер. В България обаче няма такова чудо и нещата ще се случват девет дни с камили", категоричен е Методи Баневски от Планинската спасителна служба

Рано сутринта около 5 ч. Владимир Каролев е докаран в Спешния център в болницата в Разлог, където веднага е бил прегледан. Сформирана е бързо комисия от специалисти, която да прецени какво е състоянието му и какво да бъде лечението му.

Каролев от години кара сплитборд и съм сигурен, че има туристическа застраховка за инциденти в планината, каза неговият приятел Горан Иванов.

Според него най-вероятната причина за инцидента е падане, а не технически проблем в екипировката.

"Много рядко кара сам. Обикновено винаги има някой с него. Било то и с още един човек. Владо е планинар от доста години, може би 40. Винаги е подхождал отговорно, даже сме си говорили как се реагира в подобни ситуации", разказа пред bTV Иванов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още по темата: Владимир Каролев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
2
 
! Отговори
Оцелял преди 2 години
Да видим сега дали ще се отблагодари с нещо повече от едно устно благодаря на планинската спасителна служба.
61
0
 
4
 
! Отговори
Ту ,да не му се види преди 2 години
Толкова дисциплиниран и спазващ правилата,пък взел ,че се утрепал!Зелените от ДСБ са му скроили номер!Майтап бре!Поскоро ,на дърт г ъ з бъз!
60
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Надценени възможности,подценена обстановка равно на фатален изход-дано в случая не е така!Някои се мислят за безсмъртни и не искат да проумеят,че голяма част от правилата са писани с много кръв и жертви!
59
2
 
7
 
! Отговори
Недоразбрал преди 2 години
Жив пример на Вълк единак,който си мислеше ,че е над другите и над другото!!Жив пример как не трябва да се живее!Как така ще отидеш в такива опасни места сам ,самонадеяно да се правиш на оригинален и после да демонстрираш,че си по различния,любителя на адреналинът,да чупиш стойки и да се правиш на романтик!Какъвто е в живота си такъв беше и в политиката!!Вечно знае повече от другите,вечно критикар,вечно недоволен?!Бойко пък тръгнал да го спасява,та да му се изс ере на главата като Мая Общата!
58
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Карма за агентите на ДС и алчните слагачи на мафията!
57
0
 
5
 
! Отговори
Читател преди 2 години
Нямаше ли си охрана?
56
2
 
2
 
! Отговори
ВетЪра на ПОДмяната преди 2 години
Министъра в оставка Борисов изпратил екс министърите си Ангелов и Балтов до Разлог да видят как е Влади Каролев . Хайде сега който си спомня в коя партия бяха съпартийци Каролев и Борисов ? Жокер : лидера на онази партия беше за кратко работодател и ментор на Борисов . Старите ***/ стии се събират .
55
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Можеше да бъде използван хеликоптер. В България обаче няма такова чудо и нещата ще се случват девет дни с камили",Е можеше, ама държавата разпродаде последните останали хеликоптери използвани за медицински транспорт. За Тиквата е по-важно да пръсне няколко милиарда за несъществуващи самолети, а медицинските хеликоптери даже и не стоят на дневен ред за това мекотело и така е вече няколко години.
54
2
 
21
 
! Отговори
Скиорче преди 2 години
Владко е типичен хитрец на дребно. Манипулатор, който се опитва да създаде впечатление, че е много голям икономически експерт, а всъщност е обикновен хитрец. Опита се да надуе имотния балон на Банско, за да изкара някой лев, но не му се получи. Плю колкото може по дългогодишни и доказани еколози, излага се, слага се на мафията, прави се на голям природозащитник и скиор (!!! леле, Владо фри райдъра). Е, в крайна сметка се преби защото е нагъл паун и не спазва никакви правила за сигурност.
53
0
 
18
 
! Отговори
куха кратуна преди 2 години
Типично за школата на ДС, кандидат за награда "Дарвин"
52
1
 
14
 
! Отговори
999 преди 2 години
Ку.ха лейка с пари - като много други агенти на ДС.
51
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На Гергьовден един зелен чорап се пъчеше като па пу няк.Защо не е осигурил феликоптер
50
1
 
14
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
Каквото е търсил си го е намерил свише!!! За агенти на ДС - толкова!!!
49
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде зеления чорап да осигурява спасителния екип
48
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Застраховки има и чуждестранни. Не е нужно хеликоптерът да е български. Отдавна сме в ЕС .Ама агент Камен не вярва на такива работи като застраховки.Той маски не слага, те мислят,че ще си прави застраховки.Друг е въпросът,че злополуки с публични личности понякога не са случайност.
47
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак ли македонско ромски драми ?
46
5
 
13
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
Много самовлюбен!! Само като гледах как реагира на маските и ми стана ясно, че е куха лейка, която се представя и си представя, че е много умна. С което само заблуждава хората. НЕ МИ Е ЖАЛ ЗА АГЕНТ КАМЕН!!!
45
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Манипулатор с манталитет на селски пияница, обаче видиш ли много начетен и ги разбира нещата. Изкарал някакво образование в Канада по линия на ДС, и видиш ли вече супер авторитет по телевизиите, експерт...
44
8
 
18
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
В държавата на Винету няма нито един спасителен хеликоптер, защото сме граждани за европейско развитите на България. Затуй пък имаме джипки.
43
2
 
28
 
! Отговори
агент Камен ДС преди 2 години
Искаше да продаде Пирин на Цеко, сега Пирин му го върна