Скандал в Комисията по ревизия заради "Автомагистрали"

Депутатите изслушаха регионалния министър в оставка
Обновена: 10 май 2021 18:21 | 10 май 2021 18:10, Веселина Йорданова
201

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Скандал се разрази отново във Врeмeннaтa пaрлaмeнтaрнa кoмиcия пo рeвизия нa упрaвлeниeтo прeз пocлeднитe 10 гoдини, този път на изcлушвaнето на рeгиoнaлния миниcтър в ocтaвкa Пeтя Aврaмoвa.

Зададените въпроси са за дeйнocттa нa "Aвтoмaгиcтрaли", "Бългaрcки ВиК хoлдинг" и програмата за саниране.

Комисията отправи остри обвинения към ръководствата на "Пътна инфраструктура" и "Автомагистрали" за неправомерно възлагане на договори за строителството на пътища към подизпълнителни фирми, близки до властта, предаде Bulgaria ON AIR.

Според твърденията на членове на ревизионната комисия, 87% от дейността на дружеството "Автомагистрали" е отдадено на над 400 фирми подизпълнители без обществена поръчка на стойност от близо 5 млрд. лв.

Подробности четете на Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
7
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има разлика дали даваш показания под клетва, или просто сипеш клевети, възползвайки се от трибуната, която ти осигурява сестра Галева. Сега всеки може да каже каквото иска, без да носи отговорност. Тази комисия е опит на Мая за Костинброд 2, но едва ли ще й се получи отново.
103
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Артиска която надмина Остап Бендер.
102
9
 
29
 
! Отговори
дедо от село преди 2 години
До Dinosaurus Никой умен човек не очаква нищо съществено да произлезе от тая комисия.Ще покрякат,ще покрякат и нищо няма да реши кокошката мая,защото и тя е зависима от паричките на богатите .Народее,докато не вземеш тоягата и да бухаш яко тлъстите гърбове на крадците не си мисли че някой му пука за тебе и ще ти реши проблемите!
101
13
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Идеята и съдържанието на изтрития коментар беше, че Кудкудякомисията ще кудкудяка най-много още един ден, освен ако Радев не назначи главната кудкудякаща за служебен министър, така че да кудкудяка до следващите избори.
100
11
 
29
 
! Отговори
Дада преди 2 години
Слави не беше избран със помощта на българите зад граница!!! Славчо ферарито беше избран със Парите на Пеевски и Орелът Алексиев!!!
99
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти го плюеш то си мисли че дъжд вали
98
6
 
9
 
! Отговори
Нема такъв народ преди 2 години
По това което четъ във форума Българина си заслужава съдбата!!! *** злобен и завистлив е господина със торбата със чесънът!!!Нищо хубаво не престой във България !!! Успех другари!! Може вие и децата да умирате от глад и болести който се лекуват на запад във домашни условия но партията е важна!!!!
97
1
 
13
 
! Отговори
4epa преди 2 години
ЛУД 4ОВЕК 4ОВЕК УМОРА НЯМА САМО СЕ ПОТИ !!!! ЛУД 4ОВЕК И СИЛЕН ВЯТЪР НИЩО НЕ ГО СПИРА !!!!!!!!!
96
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Манолова президент!
95
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изтриха ми поста за Кудкудякомисията, жалко. Най-вече за триещите. Жалки сте.
94
19
 
22
 
! Отговори
Dinosaurus преди 2 години
Също така много държа да информирам всички разбирачи, че фонд "Пътища" беше придобит и фалиран от Васил Божков - черепа !!! Имате ли представа колко пари и на колко хора труда поънаха само там? А само този фонд в тази сфера ли е обрал пладнешки? С кои пари плаща на протестъри и Мутрата Мая, с тези на баща си? С приватизационните акции на поколения пътищари, Галевата ще ми разследва държавна пътна фирма, ура другари!!!
93
2
 
25
 
! Отговори
Наблюдателен преди 2 години
Не пич, не е Хаджигенов, аз съм и го правя от убеждение, не за пари като теб. Да те отворя, ти трябва хем да пишеш *** постове, хем да си слагаш плюсове, а аз само да ти цъкам минусите. Ей за това не ти излиза сметката и сме две към едно за мен
92
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига с тия минуси Хаджигенов, прозрачен си
91
20
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мая е като удавник който се хванал за сламка каза ли са и че шанса е сега иначе повече пари за протести и избори няма ,и лудата жаба драпа ли драпа
90
23
 
29
 
! Отговори
Ууууу преди 2 години
Тази истеричка трябва да бъде упоена, вързана и държана изолирана в някое мазе за дълго. Само гледайте до изборите още колко простотии ще сътвори. Тя не иска да прави нищо за хората, тя само злобее и търси отмъщение.
89
21
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Такива неща се случват, когато изметта от жълтите павета налази Парламента.Божков мутрата плаща Мая работи и се отблагодалява сато наричапартията си МУТРИ ВЪН.
88
30
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази жена така хитро имитира , че върши нещо и то за многонпари. Та ако е жив уста Бендер ще ицалува ръка.
87
33
 
27
 
! Отговори
ще гледаме преди 2 години
Разследването на Мая Галева съвпада с изборите. Но това НС беше много кратко.Сега да видим дали Божков има още на сърце да дава или ще приеме че каквото е загубено, загубено и повече не си заслужава да се занимава.Съществува вероятност Мая да остане безработна.Това се отнася е за Слави и други от Черния Оркестър.
86
34
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Толкова е грешна пред България че колкото и да се прави на луда никой няма да и повярва,а и поръчките прозират като ***
85
33
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И аз съм да има разследвания ама това което Мая направи е нищо друго освен цирк.