Владимир Каролев остава в тежко състояние

Той остава за лечение в реанимацията в "Пирогов"
12 май 2021 10:22, Красимир Ангелов
50
Владимир Каролев остава в тежко състояние
Снимка: БГНЕС

Тежко остава състоянието на финансиста Владимир Каролев, който е с контузии на вътрешните органи, черепно-мозъчна травма и съчетани травми в "Пирогов", съобщиха от лечебното заведение.

Още по темата
Каролев остава за лечение в Отделението по анестезиология и интензивно лечение към Клиниката по неврохирургия. Мултидисциплинарен екип следи състоянието му.

Както е известно, икономистът бе открит в Пирин на 9 срещу 10 май през нощта в безсъзнание. Той изчезна в неделя в планината.

Издирването в Пирин продължи 12 часа, като една от участващите групи го откри в 00:40 ч.

Каролев се е наранил след падане от около 400 метра на стръмен терен, вероятно при подхлъзване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
5
 
5
 
! Отговори
Валентин преди 2 години
Искам всички вие, знайни и незнайни мразещи всички и всичко, поне за момент да се поставите на мястото на близките на В. Каролев. Представете си вашия най-близък човек. Сега си го представете в кома, вие се молите за живота му и четете най-идиотските коментари. Как ще се почувствате? Не ви е добре нали? Заради този ви начин на мислене заслужавате да ви управлява два пъти по-*** премиер. Ще ви приляга. Да ви натика в калта и дори под нея. Тогава ще се почувствате на мястото си.
32
1
 
19
 
! Отговори
чиновник преди 2 години
До ПредприемачИскрено му желая да се оправи! Пък когато това стане, щом е толкова голям предприемач, че и милионер, ха дано купи един спасителен вертолет, че мъжете, дето на ръце го носиха с часове, да разберат какво означава милионер в БГ.
31
1
 
7
 
! Отговори
60-годишен преди 2 години
До Али РъзаДа си спомняш, че преди няма и месец младо момче загина в планината? Така и не го намериха, помниш ли? То не беше на 60 години
30
1
 
4
 
! Отговори
Христова преди 2 години
До МентоЕ, скейбордистът, който изчезна в снежна лавина преди месец, беше младо момче...
29
3
 
11
 
! Отговори
е стига де преди 2 години
трябва ли всеки ден да ни информирате за състоянието му ? щото със сигурност има и други българи в тежко здравословно състояние . иначе му пожелавам да се оправи .
28
4
 
12
 
! Отговори
Али Ръза преди 2 години
И къде е тръгнал да се прави на млад? 60 годишен пръч
27
3
 
15
 
! Отговори
Ох преди 2 години
И мой близък е в тежко състояние, защо не го коментираме,а цяла България тоя *** коментира.на тоя свят нали сме равни стига с такива като него. търсил си го намерил го.
26
1
 
20
 
! Отговори
айде стига вече преди 2 години
Сам човек за никъде не е.Особено в планината и още по-особено да караш борд на 60 години извън пистите сам.
25
23
 
5
 
! Отговори
Предприемач преди 2 години
Владо, или както му казваме приятелите - Камен е голям пич. Човека е милионер във евро и заслужава най доброто лечение, желаем му бързо възстановяване и да продължава успешния бизнес
24
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И Тиквата е в тежко състояние, ама не пишете вече нищо за него!В тежко психиатрично състояние.
23
8
 
39
 
! Отговори
Лудко преди 2 години
Жена с инсулт почина 2ч след изписването и!Кога ще го изписват тоя?
22
8
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пълен перко, без отговорен към всичко храненик на система от доносници и блюдолизци един от хилядите такива в бг, които бедните българи носят на гърба си поколение след поколение. Стига вече за него, с нищо не е заслужил каквото и да било внимание, той сам си го е търсил
21
5
 
35
 
! Отговори
Tuk преди 2 години
Абе какво ме занимавате няколко дини с този. На тези години ми тръгнал да се катери като 30 годишен. Аре всеки да си знае възможностите!!!!!!!!
20
4
 
32
 
! Отговори
House M.D. преди 2 години
Защо продължавате да ни занимавате с този баир будала?
19
3
 
24
 
! Отговори
тъй де преди 2 години
Нищо, тъкмо сега ще има повечко време да обмисли следващото си спускане по нанадолнището.
18
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама той не беше ли от лошите, тоя?
17
8
 
39
 
! Отговори
83475 преди 2 години
На кого са нужни тези постоянни комюникета за състоянието на един самонадеян и безотговорен гражданин? По-важно е да ни осведомите той заплатил ли е сапителната операция, транспортирането и лечението си. Не може да се точат фондовете заради някой си перко, любител на силни усещания. Какво се поема от застраховката му, какво си плаща той лично? За такива случаи никакви клинични пътеки, никакво точене на средства, да сме наясно.
16
4
 
45
 
! Отговори
Ами преди 2 години
Пожелавам му оздравяеане. Искаме мултидисциплинарен екип, който да следи състоянието на ВСЕКИ нуждаещ се български гражданин, който си плаща здравните осигуровки.
15
2
 
38
 
! Отговори
Ще бъде преди 2 години
...истинско медицинско чудо, ако прескочи. Вероятно с последици. На всеки желая такава болнична грижа като за агент Камен, когато има нужда!
14
5
 
23
 
! Отговори
Калашников преди 2 години
Ако имаше медицински хеликоптери, както в Румъния, щеше да има много по-голям шанс да оцелее. Но, най-вашни са Мерцидеси за депутати кметове и други ...