Протест пред ДАНС, демонстрантите блокираха движението

Акцията е под надслов "ДАНС - враг на народа и защитник на мафията"
247

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Група граждани блокираха кръстовището на булевардите "Черни връх" и "Никола Вапцаров" при сградата на Държавната агенция „Национална сигурност”, предаде БГНЕС.
Още по темата


Демонстрацията беше обявена по-рано в социалните мрежи под надслов "ДАНС - враг на народа и защитник на мафията".

Събитието е обявено като "обсада и влизане в ДАНС.

Протестът идва на фона на СРС скандала с водещи политически лица у нас. Служебният вътрешен министър Бойко Рашков потвърди, че са прилагани СРС и спрямо служебния премиер Стефан Янев.

От Специализирания наказателен съд по-рано днес обявиха, че не са разрешавали подслушването на политици.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
4
 
0
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Първо научи кой кого, после може да пораснеш и до Кога.Анонимен
161
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е добре де, този протест сега против какво е? Против подслушванията разкрити сега, или против това, че са разкрити подслушванията? Добре че е имало протест та разбрах къде се намира ДАНС, досега нямах представа. А на Гугъл Мапс като напиша "ДАНС" ми излизат 50 резултата - и всичките са някакви школи за танци!
160
7
 
11
 
! Отговори
за ДАНС преди 2 години
ДАНС е пробита служба.......от там тече информация в много направления ......дори турските служби знаят всичко за България.........стигна се дотам една дебеля *** и мафиот Делян Пеевски да бъде предложен за шеф на ДАНС..............голям срам!!!
159
2
 
8
 
! Отговори
Иван преди 2 години
До недокопания домат. Надай се Радев, може да вържеш. До Анонимен
158
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 182Какво е това сейр, за сеира ли казваш :))))
157
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що гномма не е начело на протеста или е по лесно от тях да ви гледа сейра , за бога братя не им се вързвайте на манипулациите , тез хора са там само за пари а не за нашето благо
156
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 177Има хора дето уж се грижат за националната ни сигурност, но за да имаме некаква такава, зависи от обществото :) Не може да те обиждат постоянно и да бъдеш голем патрЕот :)) За тази работа се иска сърце, не требват калинки :)
155
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Куклен театър , гледайте ако не сте гледали.
154
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма ли да престанете вече да се лаете - гербави, калинки, протестъри, доматохвърлягачи и не знам си каква още пасмина. Държавата има нужда от здрава икономика, средния и малкия бизнес очаква да му се помогне, туризмът очаква помощ от държавата, да се вдигне след пандемията и още и още.... Вие си играете на стражари и апаши. Като не можете да направите нищо, освобождавайте терена, некадърници такива. Хората по цял ден опъват каиша и се чудят как да си оправят бизнеса и фирмите. иначе ще ви ***
153
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак ли ще ни облъчвате с тези от психо центъра?.Моля ви ,тази пародия на купен протест вече е отблъскващо!Не е от сега,Йоло и той първи с това се издържа човека,но така не може да продължава.Ще тиражират внушения от компрометирани политици от времето на най мутренското време от измисления ген.Атанасов.С лъжи и компромати да получават власт от лековерните,но сеира има последици!
152
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ако имаше национална сигурност,половината политици трябваше да са в затвора,особено тези дали концесии и разрешилите на чужденци да купуват земя,ама такава дейност няма,няма и арестувани политици за продаване на българския суверинитет,така че да закриват това слугинско обслужващо звено на политическата власт
151
0
 
9
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
До Targeted IndividualsЕ по този психогенератор на спирката седят лекарите от Карлуково и засичат лъчението от мозъчните вълни на индивиди като теб и ги прибират, за да им извадят чиповете на Бил Гейтс от главата :)))
150
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не разбирам , излизам и заставам на средата на пътя и си блокирам движението и ако искат да ме арестуват казвам аз протестирам вие ми нарушавате свободите и ме репресирате.
149
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези от ре.п.ки били срещу мафията,платената кохорда от летните мутренски балъщини.Точно ДАНС помогна за разкрията на местните олигарси,а " новите" обслужват точно криминалетата с парите, видяха,че с платени протести става ,пуснаха пак от същото.Нищо не е доказано,пускат кьорфишреци хора които реално нямат допуск до ДАНС като о.з.Атанасов и младеновския Рашков търсят поводи да сменят началниците с пионки.А тези хора имат заслуги в борбата с орг.престъпност която не е доволна.
148
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Американски полицаи са нужни тук, да млатят яко шебеците.
147
8
 
4
 
! Отговори
Targeted Individuals преди 2 години
На покрива на сградата на данс има антени с Психогенератор незнам дали са сканирали някой но на спирката се засича лъчението!
146
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 159Хахахаха, еми имате право, ама имате колеги които се продават, това не изглежда добре :)) Нали требва да сте нашето ЦРУ, само дето не станахте прости*утки, така изглежда отстрани :)
145
5
 
34
 
! Отговори
Картофчо преди 2 години
Баси и комедията!Министър ходи на протест!!!??? Че от кого иска да се направи нещо - нали той е от правителството!!!???Отново 10 човека отнемат правото на милиони хора за придвижване, а полицията седи и ги гледа щото министъра е на протест и застанал да блокира той самия движението! Няма такава друга държава!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Между другото служебният вътрешен министър Бойко Рашков, каза че е научил информацията за подслушването от медиите!!!???
144
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тез още от началото отвратиха народът към протести , ще ми спират автобуси и коли на нормалните граждани , срещу кого протестират реално..
143
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига вече 10 *** и не може да се движи транспорта , ами протестирайте си ама ми нарушавате мойте свободи .