Арестуваха ресторантьора, нападнал Митко от Пловдив

Той се окривал от органите на реда
29 май 2021 22:02, Нели Христова
182
Арестуваха ресторантьора, нападнал Митко от Пловдив

Ресторантьорът от "Капана" в Пловдив, който нападна продавача на чорапи Митко, е арестуван, съобщават от Bulgaria ON AIR.

Полицаите са задържали 45-годишния бизнесмен в 19:45 ч. Той ще пренощува в 4 РУ - Пловдив и ще остане там поне 24 часа.

Това е станало по указание на дежурния прокурор в Районна прокуратура -Пловдив, където се води проверка по случая. Местонахождението на 45 - годишния мъж е било установено след двудневно издирване, тъй като той се е укривал от органите на реда.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
0
 
4
 
! Отговори
Qanon преди 2 години
***, айде оправи си подзаглавието, моля те, че ставаш за резил! Не се пише "окривал", а "укривал"! В статията си го написала правилно, а горе в подзаглавието - ***!
109
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи на хората недолюбващи Пловдив поради някакви си техни причини, ви даваме свободно и си бичим айляка. Ние обичаме и София, и Варна, и всички готини градове в България и понякога се базикаме помежду си, за да е весело.Но пример за гражданско общество в Пловдив има още преди повече от 100 години, когато пловдивчани изритват фирмите, рушащи тепетата за павета и начело с най-обичания пловдивски кмет Божидар Здравков биват озеленени и превърнати в прекрасни паркове. Айде, майна, със здраве...
108
1
 
3
 
! Отговори
ултра Ботев групичка преди 2 години
Тоя когато го срещнем ще го почерпим богато с ръждиви винкели от Капана чак до Варна!!
107
0
 
1
 
! Отговори
Герберист багерист преди 2 години
Главъта на някои е като чук. Пирони забиват и мачкат улуци. Как не им се разблудка мозъка? Истински мускул. Йорс а не глава.Респект .
106
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Адвокатът-побойник сега ще стане адвокат-побойник-пандизчия.
105
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голяма новина от 3 дни. Адвокат побойник и ром, който не си плаща данъците стаха звезди
104
6
 
14
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
Едно е ясно. Ако някой реши да печели от продажба на чорапи в центъра на Пловдив може да забрави. Митко е на светлинни години пред всички свои конкуренти. Не плаща никакви данъци, съответно може да предложи по-добра цена от всички останали. Митко винаги ще е успешен.
103
9
 
7
 
! Отговори
Илиев преди 2 години
Изро..т ударил и унижил един тих,кротък човек,борещ се за насъщния,трябва да бъде осъден,за назидание на другите мускулести,празноглави лай..ри.Защо майката на този елемент,не е родила една "тухла" четворка,вместо този льохман!? Дано Господ го "удари" по празната чутура.
102
0
 
16
 
! Отговори
Човек от квартала преди 2 години
Паркира си колата напряко на улицата улицата пуска силна музика и не се съобразява с никой и като отидеш да му кажеш нещо ръмжи и заплашва! Сега на съдебното заседание аз ще дойда да му поръмжа пред съдебната зала и няма да дойда сам 1000 човека ще дойдем за да го осъдят и да разбере че В ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА РЕД А НЕ ПЛЕШИВИ МУТРИ-БИЯЧИ да правят каквото си искат. Още в понеделник сме пред съда, вече сме се събрали
101
1
 
18
 
! Отговори
Човек от квартала преди 2 години
Българите скочиха да защитят продавача на чорапи, ЗАЩОТО тая плешива маймyна която налита на бой отдавна е писнала на целия квартал с мутренските си номера - паркира си колата където си иска напряко на улицата пуска силна музика и не се съобразява с никой и като отидеш да му кажеш нещо ръмжи и заплашва!
100
0
 
5
 
! Отговори
ЦИНИК преди 2 години
Фашливата ни димукрация ша ни еб. мамата.Повнете ми думата.
99
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак помислете. За всички нередности си има МВР и всички следващи институции. Защо не е сигнализирал, а скача на бой? И какъв мъж е да налита на слаботелесни? В очите на кой/я се издига това нищожество?
98
5
 
17
 
! Отговори
Жалко, но факт преди 2 години
От където и да я погледнеш -смърди. Оня дет се навира да продава/краде между масите, другия дет като не му харесва тръгва да се саморазправя пред клиентите, а не се обажда в полицията. Община/полиция, които не правят нищо по въпроса с подобни "цветарки"...
97
13
 
19
 
! Отговори
Смях преди 2 години
А ***, който извършва незаконно търговска дейност из улиците на Пловдив няма ли да бъде арестуван или поне разследван? Къде спят данъчните? Има ли фирма с разрешение за търговска адейност? Издава ли фискални бонове при извършена продажба? Има ли право да извършва търговска дейност на територията на чужд търговски обект? Плаща ли данък печалба? ДДС? Или това не са задължения за малцинствата...
96
1
 
4
 
! Отговори
Ричард I Лъвското С преди 2 години
До ЧИТАТЕЛ Няма да обиждаш Ричард, той е със синя кръв от древен род английски благородници.
95
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Едва ли този пич си е платил тротоарно право поради липсата на такЪв. Затова и се нарича Капана. Още веднъж - хубав ден и когато "адвокатсвате" първо мислете и след това се изаквайте.
94
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Христо Дюкмеджиев" е улица, а не собственост. И масите на стоте кръчмета по улицата не са "градина" според пандемичните мерки . Както и да се погледнат нещата нарушителите са пишман бизнесмена и органите на реда че не са затворили заведението цяла година и половина. Всичко останало е следствие, а не причина. Айде, хубав ден!
93
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ами че това е новият бат Жоро Флуида. веднага му издигнете златна статуя!
92
2
 
1
 
! Отговори
Иван Вазов преди 2 години
БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИКЕзик свещен на моите дедиезик на мъки, стонове вековни,език на тая, дето ни родиза радост не - за ядове отровни.Език прекрасен, кой те не ругаи кой те пощади от хули гадки?Вслушал ли се е някой досегав мелодьята на твойте звуци сладки?...Пловдив 1883 г., Иван Вазов
91
1
 
4
 
! Отговори
Гърбава калинка преди 2 години
Език мой-враг мой!