Арестуваха ресторантьора, нападнал Митко от Пловдив

Той се окривал от органите на реда
29 май 2021 22:02, Нели Христова
182
Арестуваха ресторантьора, нападнал Митко от Пловдив

Ресторантьорът от "Капана" в Пловдив, който нападна продавача на чорапи Митко, е арестуван, съобщават от Bulgaria ON AIR.

Полицаите са задържали 45-годишния бизнесмен в 19:45 ч. Той ще пренощува в 4 РУ - Пловдив и ще остане там поне 24 часа.

Това е станало по указание на дежурния прокурор в Районна прокуратура -Пловдив, където се води проверка по случая. Местонахождението на 45 - годишния мъж е било установено след двудневно издирване, тъй като той се е укривал от органите на реда.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
10
 
7
 
! Отговори
До Анонимен 43 преди 2 години
Да, нека има право на помощи и да си продава чорапите.Дано и ти живееш някога на помощи, щом това ти е проблема!
29
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Окривал се. Окривал?!?!?!?!Журналистика със слушаки като завършиш е така :) Грамотност - 2.Иначе за тоя... ми кво да кажа. Времето му свърши :) За едни чорапи си изяде хляба. Мъжкар бил, аууу. Да биеш беззащитни хора не е мъжкарско, сeeлcко е.
28
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименТАКА Е ИМА МНОГО ТАКИВА ХОРА В ЦЯЛАТА СТРАНА И НЕ ВСИЧКИ ЗА РОМИ...ВЕРНО Е,ЧЕ ПОНЯКОГА СА ДОСАДНИ,НО ХОРАТА ОСЪЗНАВАТ,ЧЕ ИМАТ МЕНТАЛЕН ПРОБЛЕМ И ЗАТОВА ИЛИ ТАКТИЧНО ГИ ОТПРАЩАТ ИЛИ ИМ ДАВАТ ПО НЯКОЙ ЛЕВ.АЗ ЧЕСТО СЪМ ПОПАДАЛ НА ТАКИВА ХОРА И ТЕ СА БЕЗОБИДНИ И КОГАТО МУ КАЖЕШ ЧОВЕШКИ ТОЙ СПИРА ДА ТИ ДОСАЖДА.
27
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Според описанието на пловдивската драма, на Митко сигането е зает чадър като жест на добра воля и човечност. Впоследствие си е набрал чадъра според традициите на етноса, и за капак се подиграл с човека дето го е съжалил и му е помогнал. След като е заслужено интегриран, цялата пловдивска рода се нахвърля срещу човечеца. Изпускам ли нещо?
26
2
 
19
 
! Отговори
от люлин преди 2 години
Случката е сбор от двата големи проблеми на България!Единият е от един екзотичен етнос, а другият от дебеловратите мутри и престъпници!
25
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЖАЛКОТО Е,ЧЕ ЕДНО ВРЕМЕ НА ТАКИВА ХОРА ДЪРЖАВАТА ИМ НАМИРАШЕ АДЕКВАТНА РАБОТА,ЗА ДА ИЗКАРВАТ ПРЕХРАНАТА СИ А СЕГА СА ОСТАВЕНИ НА ПРОИЗВОЛА НА СЪДБАТА...
24
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Марш в Анадола Гербераско недоразумение
23
8
 
14
 
! Отговори
бачкатор преди 2 години
Трябват трудови лагери и да се бачка там до смърт. Всички тарикати там им е мястото,щом си отворен айдее на лагер. Беше много силна народна република България,нямаше кой да и се опълчи! Сеага вече не съществуваме ,радвайте се на Халваджан и Трифонов хехее
22
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Киро РамботоТОЙ Е ПРАВ,НО ИМА ПО ТАКТИЧЕН НАЧИН ДА ГО ОТПРАТИ А НЕ ДА СЕ ПРАВИ НА МЪЖ ПРЕД КЛИЕНТИТЕ...А И В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ ТЕЗИ ХОРА,КОИТО ПРОДАВАТ РАЗНИ НЕЩА ПО УЛИЦАТА СА С НЯКАКВИ МЕНТАЛНИ УВРЕЖДАНИЯ,ЗА КОИТО ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА НАМЕРИ АДЕКВАТНО ЛЕЧЕНИЕ!
21
8
 
15
 
! Отговори
Хемус преди 2 години
Стига бе хора!Изкарал един несретник пет лева в живота си и му завидяхте!Защо не задавате въпроси дърьавния и общински служител,на какво отгоре вземат заплата и премиални!Имам предвид администрацията,а не локомотивен машинист!
20
3
 
36
 
! Отговори
БГ преди 2 години
Защо не набие някой, който продава дрога, а този който продава чорапи? Май не му стиска, а?!
19
13
 
17
 
! Отговори
Някой преди 2 години
Утре, като излезе от ареста, да го накажат да продава чорапи три месеца из Пловдив, и колкото пари си изкара от продажбата, с тях да си плаща сметките и да преживява, да го видим тогава колко е велик! Докато "не влезе в обувките" на Митко, няма как да осъзнае постъпката си!
18
17
 
26
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
Явно Митко е над закона. Баламите да плащат данъци и осигуровки. Държавата е безсилна пред Митко. 18 години никой не го бара а българите в същото време ги глобяваха, защото не са вписали в талона на колата си газовата си уредба а миналата година плашеха българите със затвор ако не си регистрират кладенците. Да изберем Митко за президент.
17
4
 
6
 
! Отговори
Nona преди 2 години
До Дедо ТашунконЕма да помогне това,еле па сега с дистанционното образУвание тепърва ще гледаме чудесии
16
9
 
20
 
! Отговори
стефчо преди 2 години
Посегнеш ли на някого физически,трябва да знаеш че губиш всичко материално,и ти слагат оранжевия гащеризон. Много лесно обществото ще се култивизира!
15
21
 
27
 
! Отговори
Киро Рамбото преди 2 години
Собственикът на заведението е прав. И на мен не ми е приятно докато съм седнал на маса, някой да идва и да ми завира под носа миризливите си чорапи или да ми иска пари. Това ли е талисманът на Пловдив?! Няма що!
14
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тук бил ресторантьор а в друга медия четох че бил адвокат.Хайде разберете се първо пък после пишете.Бг медиите имат степен на достоверност близка до НУЛА !!
13
16
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А талисмана на Пловдив, мангото от махалата, той не е ли извършил престъпление? Не само е откраднал чадъра от заведението, но и на въпрос на собственика му отговаря, " ти за един чадър ли си?".. Не оправдавам саморазправата, но вие такъв какво бихте го направили? Показателно е, че в първото си явяване по медиите "талисмана" каза, че "осъзнава грешката си". Т. е. много добре знае защо са го ударили. После вече взе да се изкарва герой..
12
8
 
12
 
! Отговори
стефчо преди 2 години
50 бона сега на Митко,и ако нема в момента съдия изплнител на него,роднини и познати!
11
2
 
3
 
! Отговори
мисля, че грешите преди 2 години
НЕ СЕ окривалА СЕ Е ОРИГВАЛИМА РАЗЛИКА, НАЛИ?:))