Арестуваха ресторантьора, нападнал Митко от Пловдив

Той се окривал от органите на реда
29 май 2021 22:02, Нели Христова
182
Арестуваха ресторантьора, нападнал Митко от Пловдив

Ресторантьорът от "Капана" в Пловдив, който нападна продавача на чорапи Митко, е арестуван, съобщават от Bulgaria ON AIR.

Полицаите са задържали 45-годишния бизнесмен в 19:45 ч. Той ще пренощува в 4 РУ - Пловдив и ще остане там поне 24 часа.

Това е станало по указание на дежурния прокурор в Районна прокуратура -Пловдив, където се води проверка по случая. Местонахождението на 45 - годишния мъж е било установено след двудневно издирване, тъй като той се е укривал от органите на реда.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
4
 
22
 
! Отговори
До Градският любимец преди 2 години
Тук темата изобщо не е за данъците бе ало, ти още ли не си разбрал, а уж за много интелигентен се мислиш ! Освен данъците има и други неща на тоя свят, които при това са много по-важни !
69
4
 
10
 
! Отговори
ЦИНИК преди 2 години
Кой иска дъ плаща ,и кой не крие данъци бре ? То у Бг-я кой не лъжи и краде няаа кво дъ яде бря .Само нашите ора им опрощават данъци кадя са вързани с управляващите.Само едни неколко милиарда.А на сюрмасите им скъсват от сякъде гза от данъци.Па от дъ плащаш кът отиват за субсидии на партийте ? И за двайсе брутни заплати на шапкари и ченгета га съ пенсионират.Тоа Митко не плащал данъци.Да не е луд бре.А другия некой карал ли го е да отваря ристорант ? Няаа ,няаа управия ! Няаа и дъ има.Нивгаш !!!
68
17
 
9
 
! Отговори
Градският Любимец преди 2 години
До 121 До Градският любимецВ България няма такова нещо като необлагаем минимум - не искам да съм груб, но вашето твърдение е присъщо за функционално неграмотен човек. Вие наистина нямате представа как функционира държавата и за това сте изпаднали в позицията да защитавате човек, който през целия си живот не си е плащал данъците, тоест живял е на мой и на ваш гръб. Това ни е мисленето - все милионерите ни са виновни, а в същото време всеки не си плаща данъците. Бесен анархо-комунизъм!
67
7
 
14
 
! Отговори
До Градският любимец преди 2 години
Освен това, има необлагаем минимум, смяташ ли,че тоя с няколко продадени чорапа на ден, го е минал ?!
66
8
 
15
 
! Отговори
По важното е преди 2 години
Защо Митко не отвори магазин в Капана да продава чорапи? Защо *** в гетата живеят капсулиран живот с капсулирано мислене? Кога ще видим *** доктори, архитекти, министри, учени..кога ще видим техният жизнен стандарт да се подобри..не само на Азис? Защо интеграцията не се случва и какво ни чака в бъдеще? Едно разединено етнически общество=слаба държава. Във Финландия където *** бяха успешно интегрирани казват: " Образование, Образование и пак Образование"
65
2
 
27
 
! Отговори
До Градският любимец преди 2 години
На днешно време вече няма такова нещо като "неплащане на никакви данъци" - сега и най-бедните плащат ДДС всеки път, като си купят хляб или билетче за градския транспорт, или ако седнат да изпият едно кафе в квартално барче ! Така че, хайде стига с тоя номер за отвличане на вниманието - друга е тук същността на въпроса !
64
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи, майна, щом в Пловдив изритваме мутри от града за хулиганство, смятайте какво щеше да става ако имахме плажни дюни и някой ни ги руши. Война, майна..
63
20
 
14
 
! Отговори
Градският любимец преди 2 години
От утре аз спирам да си плащам данъците, ще продавам килоти и *** по пловдивските улици. А, да и докато ви лъжа, че храня 3 деца и болни родители ще си харча парите за комар. Явно това заслужават пловдивските неудачници.
62
11
 
12
 
! Отговори
ЦИНИК преди 2 години
Гражданятаааа спите ли бре ? Боли *** х.я и за чорападжията и за чорбаджията ! Тва ли ви е новината бре ?Друго няаа ли кво ,а пишете ?
61
12
 
20
 
! Отговори
Пловдивчанин преди 2 години
Българите продължават да нямат никаква представа как фунцкионира държавата... Не може Митко Чорапа, който се занимава с незаконна търговия и не е платил 1 стотинка данък на държавата (за разлика от всички нас) да бъде представян като символ на градаОще повече - обратно на общественото мнение как човечецът храни семейство и се грижи за болни хора, той всяка вечер си пръска парите до стотинка в казината в Пазарджик - преди беше в ЕфБет на Главната в Пловдив, но стана неудобно - разпознават го
60
12
 
15
 
! Отговори
Ок преди 2 години
добре де, бияча еарестуван. Ще го съдят... И така... Хайде да видим търговията без касов апарат колко е законна.
59
7
 
18
 
! Отговори
До 106 преди 2 години
Абе еййй, такива като теб още ли не са разбрали , че тук не става въпрос за данъци и търговия, а коментираме БРУТАЛНАТА АГРЕСИЯ ! Изобщо не ме интересува от кой етнос е момчето, а много свидетели го представиха като почтено, така че единственото грозно в случая е нападението над него ! Относно данъците, в целия цивилизоеан свят има НЕОБЛАГАЕМ МИНИМУМ !
58
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
108 нали искате да сте нагли връзкари и рушветчии и си избирате мутри да ви управляват и им ръкопляскате като замаяни по команда? ами изберете си хора които да спават законите не нагла българска връзкарска смрад гнусна. да се обади в полицията и да дойдат да разрешат проблема и толкова! такова гнусно нагло племе е нормално да изчезне смрад връзкарска великия българин дерибей велик бизнесмен
57
1
 
17
 
! Отговори
Е преди 2 години
То добре, че са го арестували, но тая дума "окривал" за пръв път я чувам !
56
3
 
5
 
! Отговори
бабаит майна преди 2 години
е голем бабаит ше да е тоя щом се крие заради хулиганство :) представете си ако извърши нещо по сериозно как ше се оправя .
55
8
 
20
 
! Отговори
:-) преди 2 години
Така. Бияча е арестуван. Да разбирам ли, че мога да дойда утре с една торба чорапи и да ги продавам без касов апарат? Защото покрай наредба 18 трябваше да купим 25нови касови апарата, да дадем хиляди левове за ъпгрейд на софтуера... НАП ходи като обезумяли по кафе машините да гледат свързани ли са с тях. И изведнъж виждаме, че Митко плюе на всички нас. И това било особеност на пловдивския бизнес.
54
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сеирджии. *** народ.Затова и държавата е на това положение..защото хората са ниско културни и невежи.Сеирджии.Да помогнеш да направиш добро. ЗАТОВА СТЕ НА ЗЕМЯТА бедни души.Нищо не се е променило от времето на Христос.
53
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
великия смрадлив дерибей български не е длъжен да плаща наем на тротоара той е строен с парите на всички има си закони като някой го дразни вика полиция и се оплаква а не се прави на велик смрадлив българин връзкар нагъл Като не му харесва да му минават хора през двора да отива да прави бизнес в друга държава упс те тия българските бизнесмени в нормална държава и за свиркаджии по овцете не стават
52
4
 
5
 
! Отговори
Кафенето преди 2 години
До До кафенетоСрещу комплекс Космос съм. До Митко валутата. Ела. Ела, ела. Чочи сладък. Ела :)))
51
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При Бойко щяха да му дадат възнаграждение + репортаж по Нова за това как се води успешен бизнис!