Обектите с ваксиниран персонал по морето със специални стикери

Това ще им позволи да привличат повече гости
99
Обектите с ваксиниран персонал по морето със специални стикери
Снимка: БГНЕС

Туристическите обекти, в които персоналът е ваксиниран, ще получават специални стикери от министерствата на туризма и на здравеопазването.

Първият беше залепен днес на един от хотелите в комплекс "Албена" от министър Стела Балтова и главния санитарен инспектор Ангел Кунчев, предаде БТА.

Идеята е стикерите да позволят на обектите да се рекламират по-успешно, че са безопасни и да привличат гости.

Кунчев уточни, че ще разпореди служителите на РЗИ по морето да популяризират новата инициатива сред собствениците на хотели и заведения.


99
Още от Страната
Мъж плати над 23 000 лв. за "пратка" от чужбина
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
голям смях ще падне като стартират кибер полигона!!!!
78
0
 
1
 
! Отговори
адолф меркел преди 3 дни
Предлагам стикера да е жълта звезда. И персонала да го носят на ревера.
77
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Тия антиваксъри съвсем пощръкляха. Пази Боже България! Кога ще станем бяла държава...
76
1
 
3
 
! Отговори
Програмист преди 3 дни
Има да си чакаш... Цял живот. Което едва ли ще трае дълго щом мислиш по този начин.
75
3
 
4
 
! Отговори
Не! преди 3 дни
До АнонименРеволюция? Дори от протест няма да има нужда... Съвсем скоро ще се ваксне и последната овца и сте до там! Успех с ваксината.
74
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
До Не! 71 : Насилствена ваксинация? За Бога, не, никакво насилие! Напълно доброволно ще се ваксинираш. И успех с революцията! Ще стане като фейсбук събитие. Записани сто хиляди, дошли двама.
73
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
До Програмист (от 68) - Най-сетне и аз да се съглася с теб. ... Ако имаш време и желание напиши в Гугъл "скрижалите на джорджия" и виж точка 1. След това се замисли, как може тя да се постигне. Като ваксинираш и спасиш 90% от населението в света и оставиш останалите 10% да измрат от вируса? Едва ли... :) ... Как най-безопасно за елита може да се постигне точка 1? Като пуснеш някакъв много опасен вирус или като инжектираш с нещо опасно хората, които не са част от елита и то по тяхно желание?
72
4
 
14
 
! Отговори
Ужасно е преди 3 дни
Ваксинираните са дамгосани като животни,задължително трябва да имат специален стикер за да може нормалните хора да се пазят от тях.На такива хора доверие не може да се има и хотели с дамгосан персонал трябва да се избягват!
71
5
 
16
 
! Отговори
Не! преди 3 дни
До ПрограмистДа програмистче , точно аз! Ти да видиш. Няма да ви се получи насилствената ваксинация, няма да ви се получи, ковид ненормалници!!!
70
2
 
17
 
! Отговори
Нане преди 3 дни
Сложете им и по една голяма жълта звезда, да знаем къде да не улазяме...))Зомбирани психари...
69
5
 
5
 
! Отговори
Програмист преди 3 дни
До Анонимен 68 : Съгласен съм с теб. Това е тест за интелигентност. Времето ще покаже кой го е взел.
68
5
 
6
 
! Отговори
Програмист преди 3 дни
До Не! 67 : Ще ни мачкате, верно ли? Говориш за революция. Добре, ама кой ще я направи? Ти ли? Ааа, не, някой друг да е. Ти имаш семейство, деца, ипотека, работа... няма да рискуваш да загубиш всичко. Така на дивана, с цъкалката си е добре, някой друг да направи революция, дето няма какво да губи. Нали? Ама... толкова сте заети с мизерията си че няма кой и една революция да направи, така че ще мълчиш и няма да мачкаш никой. Току те сполетяли куп административни неприятности...
67
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
До ПрограмистХаха ... Нещо се изнерви програмистчето. Истината боли. Кофти е да осъзнаеш, че си се прецакал, заради собствената си глупост, страх и наивност. Може да си добре образован, може и добра заплата да взимаш, но това не те прави нито смел, нито умен, нито прозорлив, а бъдещето е за такъв тип хора, защото останалото може да се върши и от роботи. Ако не сте разбрали в момента се извършва най-мащабният тест за интелигентност в човешката история. Резултатите от него след 4-5 години...
66
9
 
3
 
! Отговори
Програмист преди 3 дни
До Не! 59 : Да, малцинство сме. В България интелигентните хора сме малцинство, но управляващо малцинство. Свърши се тая с ръководната роля на работническата класа, сега мълчите (или ревете, както решите, демокрация е все пак), и правите каквото ви се казва, иначе лошо.
65
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
До хм - Хора винаги ще трябват, но както сам си писал образовани и умни, а също и смели. Ако ще колонизираш Марс примерно ти трябват такива, които не ги е страх от вируси, извънземни и т.н. Автоматизацията на много процеси е факт. Роботизирането също. Това означава, че ще има все повече безработни, за които ще има базов доход (виж световен икономически форум 2020). За да не се пилеят огромни средства за огромен брой хора, какво да се направи? Еми намали броя им. Ставащото е абсолютно логично.
64
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
До хм - В Африка и Азия има по-малко жертви, защото си имат достатъчно други проблеми, че да се занимават с лъжи относно статистиката. Уж хигиена трябвало да се спазва, за да не се заразиш с Ковид. Ако беше така, половин Африка и Азия трябваше да са се натръшкали и да са измряли, ако вируса беше толкова опасен, колкото го изкарват. Защо го изкарват по-опасен отколкото е? За да се ваксинираме. Защо да се ваксинираме срещу нещо, което не е опасно? ... :) ... Спирам дотук, сам/а се сети...
63
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
До хм - Не с вируса, с ваксините ще намалят населението хахаха ... Ваксината си я бие който иска, а вируса може да зарази и богатите... :) ...
62
4
 
4
 
! Отговори
хм преди 4 дни
Ако някой иска да намалява населението по земята, едва ли ще го прави със вирус със смъртност 0,2-0,3% и то сред по-възрастното население. Ама от къде толкова акъл у плебса, за да го осъзнае.
61
0
 
1
 
! Отговори
хм преди 4 дни
До АнонименИ аз работя за една такава корпорация. Където все нещо се автоматизира, но хората стават все по-кът и все по-необходими. Защото все повече и повече нормативни документи, бюрокрация и съответно хора, трябват. И пак повтарям - практиката показва, че хората не стигат. Говоря за образовани и трудолюбиви хора. А като гледам вируса взема повече жертви именно сред тези. В Африка и Азия, където има бедно и младо население, жертвите са много малко.
60
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
До ПрограмистМоже много да ти се иска да стане така, но бъркаш. Дори и да има някакви ограничения за неваксинирани, те ще са за определен период от време, докато страничните ефекти на ваксината се проявят в следващите години. А и в Бг едва ли ще се стигне дотам. Доказали сме, че не сме фенове на дискриминацията, дори и да сме в един отбор с дискриминатори - справка ВСВ. Ще поживеете няколко години с усещането, че сте голямата работа и всичко ще приключи. Бъдещето ще е за смелите и прозорливите!