Стотици шестваха в защита на семейството, искат дъгата за децата

Събитието е в отговор на "София прайд"
Обновена: 12 юни 2021 17:22 | 12 юни 2021 17:21, Александър Попов
100

Снимка: БГНЕС

Шествие в защита на традиционното християнско семейство се проведе в столицата. Събитието е в отговор на "София прайд", който започна в 16:00 часа пред Паметника на Съветската армия.

Според тях "София Прайд" е нарушение на Конституцията, защото "те рушат психичното и физическо здраве на младежта, като внушават поведенчески модели, водещи до възпрепятстване възпроизводството на нацията".

"И религията, и биологията са единодушни – има два пола и семейството е съставено от мъж, жена и техните деца. Всичко друго е отклонение от нормите. Всичко друго е извращение", заяви евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки. Затова ние отказваме тази пропаганда, категоричен беше той.

"Морално разложени типове се опитват да ни кажат, че ненормалното е нормално, отбеляза Джамбазки пред стотиците участници в митинга пред НДК. Той разкри, че масово международни компании у нас карат своите служители да присъстват на гей парада днес, наречен от Джамбазки „позорище“. Не се притеснявайте да се изразявате свободно, агресията не идва от нас. Езикът на омразата не идва от нас", обърна се към множеството Джамбазки.

Участниците скандираха "Не искам в моя град да има гей парад", "Върнете дъгата на децата", "Мъж и жена е равно на деца".

"София прайд" - събитието в подкрепа на ЛГТБ правата (лесбийки, гей, транс- и бисексуални) започна в 16 ч. пред Паметника на Съветската армия с концерт, в който ще участват Руши, Михаела Филева, Иво Димчев, Рут Колева, Мила Роберт, Прея, Виктория Георгиева, Деси Слава, Васил Гарванлиев и други.

Оттам ще започне и шествие, чийто маршрут не е предварително обявен. То ще започне в 19:30 ч. и ще продължи до 21:30 ч.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези се опитват да приличат на един лидър от Германия преди и по време на втората световна война.Смешници.
13
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За кво им е дъга на децата, те да не са геове?
12
18
 
12
 
! Отговори
Патриот ВМРО преди 2 години
Аз съм гей и обичам деца
11
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде са му жената и децата на тоя джамбаз?
10
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ВМРО и ГЕРБ се опитаха да унищожат държавата и никой нищо не прави.Абсолютно създаващ омраза протест.ВМРО и патриотите са партии на злото и на дявола.Само сеят омраза и яко са корумпирани.Ше останат с 10 човека на следващите протести.
9
7
 
6
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Как така искат дъгата за децата?Откъде накъде? Дъгата е обществена, на сички граждани.
8
7
 
3
 
! Отговори
Росе ПлевАналиев преди 2 години
Деца такива,върнете дъгата на гейовете
7
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
З А *** М Е Т Е СЕ
6
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз съм в къщи и никой не ми пречи,нито тези за които не се разбира какво искат и за какво протестират,нито гейиве и ***.Само не разбирам,къде бяха когато протестираха майките на болни деца,или когато казаха ,че Пеевски и подобни заедно с ГЕРБ и ВМРО ни ограбват.Или когато дете беше убито в центъра на София от ток.Къде бяха като казаха че прокуратурата защитава ограбването на България.Абсолютно заблудени и ненужни *** държавата хора са тези протестиращи.
5
4
 
17
 
! Отговори
Б.О.Г. преди 2 години
Дъгата е на всички, както слънцето, въздухът и водата - никой не може да си ги присвоява !
4
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе грабвайте коловете бе какво им се обяснявате по пее рязки?
3
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ме интересува кой с кой по кои дупки си бъркат, ама чак тези ляворезбовите да нарушават конституцията ми се струва пресилено.Колкото по-малко им обръщате внимание интереса ще е по-малък
2
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И ко ся ? Референдум за членството в еврог.ейския ще има ли ? Или това е политическа пропаганда преди изборите без никакъв смисъл ?
1
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не че нещо,но Джамбазки си е типичен *** и заради такива като него ни обвиняват че всички хомофоби сме прикрити п-деразе..