Петко Петков със запис как купува пури и ром

Нито той, нито Пламен Узунов имали притеснения да се срещнат
118
Петко Петков със запис как купува пури и ром

Пет дни след разпространения видеозапис с президентския секретар Пламен Узунов, другият участник в клипа - бившият митничар Петко Петков, предостави на Bulgaria ON AIR нови кадри. На тях се вижда, че малко преди срещата с президентския секретар в столичен ресторант, Петков купува уиски и пури за Пламен Узунов.

В предоставените на Bulgaria ON AIR  кадри се вижда, че в 13 часа и 44 минути на 19 май, Петко Петков влиза в магазин за алкохол и цигари. Той избира ром и пури, които продавачът поставя в хартиен плик – подобен на този, който се вижда на разпространените от сайта "Афера" кадри, заснети в столичен ресторант.

"Нито г-н Узунов, нито аз имахме притеснение да се срещнем публично в този ресторант, още повече, че на съседна маса седеше депутатът от ГЕРБ Делян Добрев", каза Петко Петков.

"Малко преди това посетих магазин за алкохол, където избрах чисто мъжки подарък – бутилка ром и пури, които продавачът постави в познатата на цяла България торбичка", допълва още Петков.

На кадрите, предоставени от Петков ясно се вижда, че след направения избор на покупка, той плаща с дебитна карта, поръчва си кафе и напуска магазина пет минути по-късно в 13 ч и 49 минути.

Петков определи разразилия се скандал в последните дни като атака срещу президентската институция. И уточнява, че поводът за срещата му с Узунов и подарения плик е израз на неговата благодарност към президентския съветник.

Петков разказва, че преди време е помолил Пламен Узунов за помощ, тъй като се е нуждаел от трансплантация на черен дроб. Президентският съветник го свърза с наш сънародник в чужбина, който го насочва към клиника в Швейцария, в която е извършена животоспасяваща операция.

На този етап службите не проверяват записа, на който съветникът на президента Пламен Узунов е заснет да взима плик с неизвестно съдържание от бившия митничар Петко Петков.

"На този етап няма проверка на видеото с плика. Ясно и точно казано", подчерта заместник-министърът на вътрешните работи Венцислав Катинов.

Петков уточнява, че разполага с касовия бон и извлечението от дебитната карта, с която е заплатил и е готов да ги предостави на компетентните органи при необходимост.

Вижте повече в репортажа на Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя яко се оплете в лъжи
52
8
 
17
 
! Отговори
Хитро измислено преди 2 години
За куриер е избран бивш митничар, та да си помисли населението, че парите за изборите са взети от митниците, а не от приятелско посолство. Колко трябва да са били тежки уискито и пурите, та получателят не можа да ги носи в едната ръка, а ги взе с двете и едвам потегли.
51
6
 
14
 
! Отговори
Бай Тошо преди 2 години
До Гражданин"Че той не е вчерашен, какво пречи до пурите и рома да има пачки? Така и не разбрах защо, след като е опериран април миналата година, чак сега дава подарък?" -- Защото... сега наложиха санкции на Божков- Черепа и се търсят "други" източници на финансиране!
50
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А има ли Петков запис на тогава какво се е случило след излизането му от магазина?
49
4
 
18
 
! Отговори
куку преди 2 години
И аз имам торбички от ЛИДАЛ и касови бонове
48
1
 
6
 
! Отговори
Абе преди 2 години
Пак триете! Добре ще го напиша така: Човек,който разсмива другите!
47
22
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Години наред хващаха всякакви герберуги за какви ли не схеми и най-лошото, което им се случваше и то ако бяха прекалили, беше да бъдат почетно уволнени. Никой нищо не казваше и всички мълчаха, а сега изведнъж се сетихте. Да ви имам калния народ! Халки сте всичките.
46
3
 
19
 
! Отговори
корабче в окото преди 2 години
петко няма ли и записче на това което са си говорили ? ааааа , верно бе , телефоните бяха някъде на друга маса :) , е поне да покаже какви благодарности са си писали
45
4
 
29
 
! Отговори
Абе преди 2 години
Я стига с тия глупости!Тази покупка нищо не доказва! Нищо не пречи във въпросния плик да има и пари,ако въобще пликът от магазина е същият от ресторанта! *** от класа е този в опитите си да ни прави на будали!
44
3
 
24
 
! Отговори
У бре преди 2 години
Ти остави обясненията за трансплантации, пури и ром!А си кажи за другите "дреболии" като бележките,които си разменяте!Те са важните "касови" документи,за които НЕ става дума!!!
43
4
 
24
 
! Отговори
Ма даааа преди 2 години
Я да питам,а трасплантацията закона ли е?И защо черпи?Кой взима подарък за спасен живот?
42
7
 
34
 
! Отговори
Питам преди 2 години
До кога пиарите на президента , че подценяват българите и ще ги приравняват до безмозачното си ниво ?! Хората вече не вярват нито на записи , нито на думичка изречена от президентството и от това фиаско наречено правителство. Тия шебеци едни нормални избори не могат да организират, а тръгнали държавата да оправят.
41
6
 
28
 
! Отговори
куку преди 2 години
Кой шебек е шев на НАП някакъв си дедесар селски тарикат продавач на фирми Да каже дали племиницата му не става шев в митница Пловдив на другия ден
40
2
 
19
 
! Отговори
Владо преди 2 години
Друго си е мъжки подарък от 5000лв
39
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Делян Добрев е Поп Кръстю. Той записва всичко и докладва всичко на Боко. Пазете се от него. Бягайте от него, гонете го. Гербери, негербери - всички да бягат от него.
38
4
 
5
 
! Отговори
Дааа преди 2 години
До кукуЯвно си дъртак. Записа не може да се подправи. Мога да ти обясня защо, но няма да го схванеш.
37
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Че той не е вчерашен, какво пречи до пурите и рома да има пачки? Така и не разбрах защо, след като е опериран април миналата година, чак сега дава подарък?" - Нищо, но докато нямаш конретни доказателства, всичко си остава риторика.
36
8
 
6
 
! Отговори
123 преди 2 години
Кой нормален човек, чете психо-фантазиите на пияната Веска варненска?
35
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи тия умници си скриха телефоните, и започнаха да си общуват с бележки. Както каза един колега по-долу - изведнъж станали глухонеми и започнали да си общуват с писане. Ето затова комунисти започнат ли да правят нещо винаги се провалят.
34
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе всекя нова власт гледа първо да назначи свои хора на постовете които носят пари. Никой не иска да промени управлението, просто искат негови хора да управляват по начина на предходните.