Мъж заплашва жена в "Красно село": Ще те убия и ще те заровя

41-годишният вече е осъждан, сега е с обвинение
16 юни 2021 12:06, Ния Христова
13
Мъж заплашва жена в "Красно село": Ще те убия и ще те заровя
Снимка: БГНЕС
Софийската районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 41-годишен мъж отправил закана за убийство.
 
На 14 юни около 23:00 часа в ж.к. "Красно село" в София обвиняемият И.И. заплашил с убийство П.Л., като й ударил два шамара по лицето и казал, че ще я убие и ще я зарови.
 
В хода на разследването са събрани доказателства, че деянието е извършено от И.И., който е осъждан. Изготвено е постановление за привличането му към наказателна отговорност, като му е повдигнато обвинение за извършено престъпление, съобщиха от прокуратурата.
 
Предвид високата обществена опасност на деянието и дееца, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на обвиняемия за срок до 72 часа.
 
Предстои на 17 юни да бъде внесено искане в съда за разглеждане на делото за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Римляни н преди 2 години
От бразилците е
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 1Точно така *** най-обича да "съветва" безащитни жени. Колкото са по безащитни още по-добре!Но, най-обича да "съветва" нахакани и опърничави, направо се опиянява, по 5 на нож!Относно копането, около Кр. Село, места колкото щеш.
8
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 2 години
До Анонимен 1------------------------------А от русначата кой ще го освободи.
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Осъждан, късно вечер 23ч .. няма да има добра развръзка ама на тази като и е толкова акъла да се мъкне с такива *** сама си е виновна
6
1
 
6
 
! Отговори
Кики преди 2 години
Нищо не разбрах, среща и пляс два шамара добре а каката дали и тя не носи някаква вина?
5
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още един привърженик на държавността в стил Румен Радев.
4
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Софийската градска прокуратура да беше арестувала Борисов заради заплахите в телефонните записи. Ето затова говореше Кьовеши, създаване на прецеденти да се имитира работа, а не да се бори престъпността. Надявам се че този прокурор ще отговаря за постъпката си скоро
3
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този наистина е левак, никога не се предупреждава какво ще правиш и какви намерения имаш. А можеше да се оттърве от проблема и никой да не разбере.
2
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Направих си труда - от 30тина статии на 1ва страница в момента, 18 са с изцяло негативен характер, останалите са с чисто информативен характер или бози за разни бански или как се обличали в ЮК и реклама за затворени комплекси за много кинти. И НИТО ЕДНА с положителен характер статия! Е, сега ясно ли ви е що сме най-нещастната страна на света! А медийте ни на 140 място по качестово.
1
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** обича да се прави на мъж на слабия пол, да ги бие, заплашва и убива ама мълча кат мишка 5 века на едни изостанали турци. Трябваше руснаците да го освобождават, че той само нa жени надига.