"Стая гейт": Спалня, масажьор, бонбони в "Автомагистрали"

Новото ръководство показа на живо стаята за спешна помощ в дружеството
220

Снимка: БГНЕС

Двойна спалня, душ кабина и масажьор в банята, хавлии в гардероба.

Това показаха в "стаята за спешна помощ" от новото ръководство на "Автомагистрали" в жива връзка пред медиите на брифинга на регионалното министерство.

Още по темата
Стаята прилича по-скоро на хотелска и за друг вид помощ, коментираха те.

В нея има телевизор на стената, оставени са чисти чаршафи, бонбони и няма нито един медикамент или спирт, посочиха от новото ръководство. Начело на държавното дружество застава Валентин Вълков, който е назначен за изпълнителен директор. Десислава Христова и Иван Станчев пък са новите членове на Съвета на директорите.

Държавата и българският народ не заслужава това, което е в момента, заявиха те и увериха, че ще работят за честта на дружеството. От думите им стана ясно, че в близките дни предстоят още разкрития за ситуацията там.

Те коментираха още, че стая за почивка на служителите, в която могат да обядват, била с размери 2/2 метра и оборудвана единствено с маса и столове.

Хващайте се веднага за работа, нареди им пък регионалният министър Виолета Комитова.

По-рано пред Bulgaria ON AIR бившият директор Стоян Беличев категорично отрече в държавното дружество "Автомагистрали" да има секс стая и коментира, че такива въпроси са несериозни. По думите му стаята се ползвала по предназначение, което било за спешна помощ и даде пример със случай на припаднала служителка с ниско кръвно, която била настанена там, докато се възстанови. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още по темата: МРРБавтомагистрали
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
9
 
10
 
! Отговори
Хаха преди 2 години
Не разбрах. Сега, ако чаршафи бяха мръсни повече ли щеше да ви прилича на стая за първа помощ?
90
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чета разни коментари относно стаите по закон. Ако ще се правим на *** малко е обидно. Факт е, че това, което се говореше сред нормалните хора, сред хората с малък и среден бизнес, който всячески се унищожава и никаква помощ и в пандемия и извън пандемия е истина. Какви магистрали? Тези, които ти падат зъбите по тях или има други дето не ги зная. Тези дето Бойко ви ги внушава.Ако всичко, което виждате около вас е европейска държава и няма корупция, вие сте много зле.Навън е джунгла, не държава
89
23
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Комунистите от служебното правителство ни показват най обикновена стая а в същото време източиха 1 милиард спестени пари за магистрала Хемус, която съобщиха, че няма да се строи докато те са на власт.
88
11
 
15
 
! Отговори
Е, бравос преди 2 години
Честно казано, по-интересна ми е сградата с 12 тоалетни! Оказва се,че собственика Рашков,цял живот на държавна заплата,дава на месец по 25 хилки за заплати на 10-те си служители или слуги,както ви е удобно...Другарес, ами той комунизма победил, бе!!!
87
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защото Радев като е работил заедно с Деси не е правил кекс на работното място свети води ненапити
86
0
 
10
 
! Отговори
паНик стая преди 2 години
в хотела на разбитите сърца
85
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нормално - пръкнаха се толкова много мацки - експертки по министерства и държавни агенции, все някога им прилошаваАма и шефовете им са толкова грижовни и щедри, веднага им оказват квалифицирана първа помощ и им раздават тлъсти заплати и бонуси.Направо рай за калинките и търтеите около тях
84
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-хубавото е, че света е отворен. Ако си способен и с умствени възможности, може да заминеш много далече от тези и онези и всички скапани родни политици, които за нищо друго не стават освен да крадат, да се снимат, да си показват кирливите ризи. Всички обещават много неща, но никой не казва как ще се случат. Отвращават ме! Колко от тях ще са кандидати да управляват, ако им се отнемат благата и достъпа до парите ни. Единственото справедливо нещо в този живот е, че никой няма да занесе нищо...
83
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Легло , мини бар , бамбони ,да не ни правят на балами , секс стая ще да е . Дъно гребат направо
82
5
 
9
 
! Отговори
магистралка преди 2 години
До Реалист"А бе, глу.пак, ти доказа ли по някакъв начин, че снимките са автентични, че пачките не са ксерокопия, а кюлчетата не са тенекии и че са на вожда?".Гешев, ти ли си? Къде се покри, не сме ти виждали очите от много време. Как е в Бояна?
81
10
 
8
 
! Отговори
До 89 преди 2 години
До РеалистЕми как да ти го обесня, та да ти влезе в тъпата герберастка глава! Та главния "ни" прокурор иван гешев каза, че то разследвана на бирата суджука кюлчетата пачките и други и други то такова раследване нямало да се прави! Така, че как да докажеш нещо след като главния ни прокуро назначен от бойко борисов и ахмед доган не иска да прави раследване да се види вярно ли е това или не е вярно! Но виж направиха раследване на президента за дрона дето борисов твърдеше, че му пунал в спалнята!
80
5
 
10
 
! Отговори
noname преди 2 години
Тоя със сигурност е роднина с Вальо топлото. Тея гербаджии гоУема работа.
79
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Народ който си е избирал 3 пъти бивш охранител-еднокнижник да го управлява, няма как да направи верния избор. Затова 30-на години след промените продължава да е най-беден в Европа и го чака още от същото.
78
0
 
11
 
! Отговори
Изнервен преди 2 години
А изцапани бикини нямаше ли в стачката?
77
9
 
10
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
До 86. А бе, глу.пак, ти доказа ли по някакъв начин, че снимките са автентични, че пачките не са ксерокопия, а кюлчетата не са тенекии и че са на вожда? Доказа ли го или като тъппо говведо се водиш по акъла на други?
76
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само гледайте и помнете с какво ни занимава, това марионетно правителство. Фигуранта само хвърля компромати на стадото и то кълве
75
10
 
9
 
! Отговори
Шоколад преди 2 години
Брей в стаята има шоколадови бонбони, тия нормални ли са, с такива глупости се занимават, а взеха парите за магистрала Хемус, които бяха заделени в БНБ, сега ни пари, ни магистрала
74
1
 
3
 
! Отговори
Ганьо преди 2 години
До 73. А ти си *** като облото на душа. Бас държа, че не си прочел нито един закон.
73
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Президента и мисирките ще я одобрят само ако е за гей срещи
72
5
 
6
 
! Отговори
до зелен чорап преди 2 години
В стаята на вожда ти видяхме какво им,но за такива глафони като теб това не е важно,щом е на нашият гуру..Абе оръф.як,на бас се хващаш,когато и двете страни станат свидетели на предмета на бас. Как винетуджия като теб ще може да докаже какво има в президентството?!?