Почина синът на Тодор Живков – Владимир

Той почина точно 40 години след сестра си Людмила
22 юли 2021 22:54, Красимир Ангелов
111
Почина синът на Тодор Живков – Владимир
Снимка: БГНЕС

Синът на комунистическия лидер Тодор Живков – Владимир Живков, е починал на 69 години, съобщава БГНЕС.

Съпругата на покойния Иван Славков - Валя Славкова съобщи: "Починал е Владо Живков. Говорих с Тодор Славков, той ми каза. Съжалявам много, не е моментът да говорим повече. Починал е в софийска болница днес, 22 юли, сутринта."

Владимир Живков е роден на 5 юни 1952 г. в София и едно от двете деца на Тодор Живков. Той е 10 години по-млад от сестра си Людмила Живкова, която почина на 21 юли 1981 година при не съвсем изяснени обстоятелства.

По иронията на съдбата Владимир Живков почина точно 40 години след своята сестра.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СБОГОМ, ПРИЯТЕЛЮ ПО ЧАШКА. ДА ТИ ИМАХ ТАТЕНЦЕТО,АЛА МОЯТ БЕШЕ ***... ЛЕКА ТИ ПРЪСТ.
64
2
 
3
 
! Отговори
До 89 преди 2 години
Трай, пропаднал ром на социални помощи
63
4
 
1
 
! Отговори
Сюлейман паша преди 2 години
Аааа,нИдей тЬка да гУвориш за моЙта Айше! Навремето тя даже и на Ален дИлон Утказа а ти тЬка лошУ да гУвориш за моЙта Айше!ГрИхота бе чоджум!!! Уж си боклу гьотлю а тЬка лошУ да Убиждаш!!!
62
2
 
4
 
! Отговори
До 87 преди 2 години
" айшето,че постоянно ме плаши,че щяла да си намери по млад!!!!" Което показва, че *** не ти е вярна, въпреки че си жив мъртвец и разложен душевен труп отвътре. Вашите ромски "ценнности" от столипиново и факултета са хора от вашия пропаднал арабо - *** свят, но не и за Европа!
61
5
 
1
 
! Отговори
Сюлейман паша преди 2 години
До 85 ! ...що не пукнеш...Ааа чакай ти,чакай!! Много има да чакаш! И на тия дьрти години даже все още скачам като 20 годишен по дискотеките,та има много да чакаш! Ще те надживея и тебе,да знаеш!!! Ще пукна-друг пьт!!!Ще го направя напук на тебе и ...Айшето,че постоянно ме плаши,че щяла да си намери по млад!!!!
60
5
 
1
 
! Отговори
Сюлейман паша преди 2 години
До 79!Помня,помня..,,Лит.газета" ми беше като ,,настольная книга"през всичките 4 г.,прекарани в Коми(Усогорск)!Еее,по интересни бяха красивите девушки,буквално гьмжащи и прииждащи отвсякьде!!!Такова изобилие от прекрасни и безплатни жени надали ще има някога пак!Една от тях даже беше на корицата на ,,Советская женщина".Сега такава ще я видиш през крив макарон...Ееехх,младост,младост!!!!!
59
3
 
3
 
! Отговори
До Сюлейман паша преди 2 години
Що не пукнеш
58
5
 
2
 
! Отговори
Сюлейман паша преди 2 години
До 82! Дядо попееее,щом си достигнал до истината,че,,повечето европейци и бьлгари са християни по..." и разпространяваш това налево надясно не се учудвай в най скоро да те изритат от манастира и да ,,хванеш гората"!Така,че по кротко с ораторстването грьмогласно!Иначе -бог да те пази!Добре е човек да вярва в нещо!
57
4
 
2
 
! Отговори
Сюлейман паша преди 2 години
До 81 !Бреейй, така научно и вьв футуристичен план обясни това за ,,чаршафосаните,минали през пазара,и ставали непроследими...",че чак привлекло вниманието на моята Айше та ревна да й носим от сьщите от америката!Делиорманския ми акьл не можа да загрее за какво й са тия чаршафи,ама сигурно тя знае нещо...По мое мнение сите славянки са толкова невинни и покорни,верни ,че ще е грехота да им сепредложи от тия правещи те невидими чаршафи!Спете спокойно,славянски мачовци,жените ви са в сигурни рьце!
56
5
 
5
 
! Отговори
До Сюлейман паша преди 2 години
Един е Бог и Една е Вярата, Единствената Истинска и Права Вяра е Православното Християнство. Истината е Една и няма как да бъде фалшифицирана, Истината е Самия Господ Бог Иисус Христос. Всичко друго е заблуда. За огромно съжаление повечето европейци, а също така и българите, са християни само по исторически Верови Избор, а не по дела и начин на живот и са много далече от Християнския морал. Християнството е Вяра и Морал, за разлика от исляма,където има насилие, убийства, педофилия, отмъщения.
55
2
 
2
 
! Отговори
Сюлейман паша преди 2 години
...казваш опиума...През 80-те да не би бяха залели ссср с опиум,че *** нахлуха в земите им?!А след тях -правещите се на спасители и цивилиэовани,американци?!Вашите войници какьв го дирят там?Ама нато,това онова са бошлаф! Корена на злото е сьвсем друг!
54
3
 
4
 
! Отговори
Сюлейман паша преди 2 години
...дереджето в Афг-стан...опиум...Човек и добре да живее,все някой ден умира.Важното,че не се поддават на никоя световна сила,нямат робска психика,не робуват на материални ***, като нас,умират с достойнство,като истински мьже!Щастливи са с религията си,сьс сплотените семейства,с почитта на младите кьм по вьзрастните с верността на жените си!!!Ти например, знаеш ли какви ги вьршат д-щеря ти,жена ти,ходиш ли на цьрква,вярваш ли в бога?!Или дострояването на още 1 этаж кьм вилата ти е по важно ?
53
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Владимир и Людмила Живкови - достойни за родителите си деца, не са посрамили с нищо нито България, нито рода си Живкови! Днес има паппплач и парвенюта, но не и достойни хора! Поклон пред паметта на Владимир Живков!
52
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Владимир и Людмила Живкови - достойни за родителите си деца, не са посрамили с нищо нито България, рода си Живкови! Днес има паппплач и паервенюта, но не и достойни хора! Поклон пред паметта на Владимир Живков!
51
1
 
5
 
! Отговори
Пингвин преди 2 години
До 71 и 72:Да
50
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
" По иронията на съдбата Владимир Живков почина точно 40 години след своята сестра. "съдбата и вие си наврете тая скапана ирония
49
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако Владимир Живков е починал вчера, т.е на 22 Юли, то 40 ден от *** му ще е на 30 Август.
48
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тъжна новина! Бог да го прости! Да почива в мир Владимир Живков! Вечна да е паметта и на Тодор Живков!
47
3
 
2
 
! Отговори
Сюлейман паша преди 2 години
...вашето ДПС...Айдеее,пак турците ви виновни!За това,че сте последни в Европа, че ограбвате собствения си народ и дьржава,че всеки втори бьлгарин е потенциален хайдутин,че едно свястно правителство не можете да основете- наша вина ли е?!Ние от 1878 г.не сме фактор по тия земи,освен малтретирано безправно малцинство,ваша е земята вече,и какьв е резултата?!Резултата е наяве:коррупция ,бедност,бягство на младшие от дьржавата,некадьрни политици шоумени,тунел без обнадеждваща светлинка в него!!!
46
4
 
2
 
! Отговори
Сюлейман паша преди 2 години
...половин милион...Малко ми са сьмнителни цифрите,които ни ги поднасяш ама даже и да са били 2милиона,това не е пречка за един народ,който има кауза и има львско сьрце да се вдигна срещу врага!! За сьжаление при вас львчето се е заковало на флага ви и не ще да мрьдне!Виж афганистанците к'во правят-англичани на времето ,руснаци в 80-те,сега американци мамериканци ...Всичките някой ден си вдигат партакешите и ...бягат! Героичен войнствен народ!Без тигри и львове на флага им!Самос по един Калашник