Почина синът на Тодор Живков – Владимир

Той почина точно 40 години след сестра си Людмила
22 юли 2021 22:54, Красимир Ангелов
109
Почина синът на Тодор Живков – Владимир
Снимка: БГНЕС

Синът на комунистическия лидер Тодор Живков – Владимир Живков, е починал на 69 години, съобщава БГНЕС.

Съпругата на покойния Иван Славков - Валя Славкова съобщи: "Починал е Владо Живков. Говорих с Тодор Славков, той ми каза. Съжалявам много, не е моментът да говорим повече. Починал е в софийска болница днес, 22 юли, сутринта."

Владимир Живков е роден на 5 юни 1952 г. в София и едно от двете деца на Тодор Живков. Той е 10 години по-млад от сестра си Людмила Живкова, която почина на 21 юли 1981 година при не съвсем изяснени обстоятелства.

По иронията на съдбата Владимир Живков почина точно 40 години след своята сестра.


109
Още от Общество
Кой ще усети по джоба си актуализацията на бюджета?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
1
 
1
 
! Отговори
До 89 преди 20 часа
Трай, пропаднал ром на социални помощи
88
1
 
1
 
! Отговори
Сюлейман паша преди 20 часа
Аааа,нИдей тЬка да гУвориш за моЙта Айше! Навремето тя даже и на Ален дИлон Утказа а ти тЬка лошУ да гУвориш за моЙта Айше!ГрИхота бе чоджум!!! Уж си боклу гьотлю а тЬка лошУ да Убиждаш!!!
87
1
 
1
 
! Отговори
До 87 преди 20 часа
" айшето,че постоянно ме плаши,че щяла да си намери по млад!!!!" Което показва, че *** не ти е вярна, въпреки че си жив мъртвец и разложен душевен труп отвътре. Вашите ромски "ценнности" от столипиново и факултета са хора от вашия пропаднал арабо - *** свят, но не и за Европа!
86
1
 
1
 
! Отговори
Сюлейман паша преди 21 часа
До 85 ! ...що не пукнеш...Ааа чакай ти,чакай!! Много има да чакаш! И на тия дьрти години даже все още скачам като 20 годишен по дискотеките,та има много да чакаш! Ще те надживея и тебе,да знаеш!!! Ще пукна-друг пьт!!!Ще го направя напук на тебе и ...Айшето,че постоянно ме плаши,че щяла да си намери по млад!!!!
85
1
 
1
 
! Отговори
Сюлейман паша преди 21 часа
До 79!Помня,помня..,,Лит.газета" ми беше като ,,настольная книга"през всичките 4 г.,прекарани в Коми(Усогорск)!Еее,по интересни бяха красивите девушки,буквално гьмжащи и прииждащи отвсякьде!!!Такова изобилие от прекрасни и безплатни жени надали ще има някога пак!Една от тях даже беше на корицата на ,,Советская женщина".Сега такава ще я видиш през крив макарон...Ееехх,младост,младост!!!!!
84
2
 
1
 
! Отговори
До Сюлейман паша преди 21 часа
Що не пукнеш
83
1
 
2
 
! Отговори
Сюлейман паша преди 21 часа
До 82! Дядо попееее,щом си достигнал до истината,че,,повечето европейци и бьлгари са християни по..." и разпространяваш това налево надясно не се учудвай в най скоро да те изритат от манастира и да ,,хванеш гората"!Така,че по кротко с ораторстването грьмогласно!Иначе -бог да те пази!Добре е човек да вярва в нещо!
82
1
 
2
 
! Отговори
Сюлейман паша преди 21 часа
До 81 !Бреейй, така научно и вьв футуристичен план обясни това за ,,чаршафосаните,минали през пазара,и ставали непроследими...",че чак привлекло вниманието на моята Айше та ревна да й носим от сьщите от америката!Делиорманския ми акьл не можа да загрее за какво й са тия чаршафи,ама сигурно тя знае нещо...По мое мнение сите славянки са толкова невинни и покорни,верни ,че ще е грехота да им сепредложи от тия правещи те невидими чаршафи!Спете спокойно,славянски мачовци,жените ви са в сигурни рьце!
81
4
 
2
 
! Отговори
До Сюлейман паша преди 1 ден
Един е Бог и Една е Вярата, Единствената Истинска и Права Вяра е Православното Християнство. Истината е Една и няма как да бъде фалшифицирана, Истината е Самия Господ Бог Иисус Христос. Всичко друго е заблуда. За огромно съжаление повечето европейци, а също така и българите, са християни само по исторически Верови Избор, а не по дела и начин на живот и са много далече от Християнския морал. Християнството е Вяра и Морал, за разлика от исляма,където има насилие, убийства, педофилия, отмъщения.
80
3
 
2
 
! Отговори
77 да не бере грижа преди 1 ден
за дъщерите и жените ни, защото още преди доста време имаше проучване от английски автори на тема кои са сексуално най-разпасаните жени. И какво се оказа? Най-чаршафосаните. Защото като излезе от дома си с фереджето и мине през пазара, не можеш да я проследиш и не знаеш къде ходи и какво прави. И че кръшкат на малки групи, за да свидетелстват при нужда една за друга, че са били все заедно и все на пазара. В страни като нашата поне се знае коя каква е и лесно отделяш зърното от плявата.
79
3
 
3
 
! Отговори
До 76 преди 1 ден
Не те ли е срам? Не помниш ли подигравателните заглавия на първа страница на най-популярните западноевропейски вестници "Българската инфанта отвори Лувъра (през нощта)". Не един екземпляр успя да влезе в страната ни. Забрави ли безобразията на "Владко на татко", от които цяла България се потрисаше? Ако това семейство ти е близко, просто се придържай към принципа "или добро, или нищо". Но в случая добрите думи са подигравка с целия български народ. Така че най-добре е да не се пише нищо.
78
0
 
2
 
! Отговори
До Сюлейман /78/ преди 1 ден
Не знам на каква възраст си. Имаше един период на Перестройката, когато у нас всеки по-интелигентен и критично мислещ човек беше абониран за в. "Литературная газета" и чак след промените разбрахме, че този факт е влязъл в досиетата ни. В този вестник тогава се публикуваха най-острите критики спрямо социализма, включително и какво се върши в Афганистан, как пращат опиум в запечатани ковчези в които уж са телата на загинали руски войничета и какво печелят някои генерали от това.
77
1
 
2
 
! Отговори
Сюлейман паша преди 1 ден
...казваш опиума...През 80-те да не би бяха залели ссср с опиум,че ватенките нахлуха в земите им?!А след тях -правещите се на спасители и цивилиэовани,американци?!Вашите войници какьв го дирят там?Ама нато,това онова са бошлаф! Корена на злото е сьвсем друг!
76
2
 
3
 
! Отговори
Сюлейман паша преди 1 ден
...дереджето в Афг-стан...опиум...Човек и добре да живее,все някой ден умира.Важното,че не се поддават на никоя световна сила,нямат робска психика,не робуват на материални ***, като нас,умират с достойнство,като истински мьже!Щастливи са с религията си,сьс сплотените семейства,с почитта на младите кьм по вьзрастните с верността на жените си!!!Ти например, знаеш ли какви ги вьршат д-щеря ти,жена ти,ходиш ли на цьрква,вярваш ли в бога?!Или дострояването на още 1 этаж кьм вилата ти е по важно ?
75
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Владимир и Людмила Живкови - достойни за родителите си деца, не са посрамили с нищо нито България, нито рода си Живкови! Днес има паппплач и парвенюта, но не и достойни хора! Поклон пред паметта на Владимир Живков!
74
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Владимир и Людмила Живкови - достойни за родителите си деца, не са посрамили с нищо нито България, рода си Живкови! Днес има паппплач и паервенюта, но не и достойни хора! Поклон пред паметта на Владимир Живков!
73
0
 
3
 
! Отговори
Пингвин преди 1 ден
До 71 и 72:Да
72
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
" По иронията на съдбата Владимир Живков почина точно 40 години след своята сестра. "съдбата и вие си наврете тая скапана ирония
71
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Ако Владимир Живков е починал вчера, т.е на 22 Юли, то 40 ден от кончината му ще е на 30 Август.
70
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Тъжна новина! Бог да го прости! Да почива в мир Владимир Живков! Вечна да е паметта и на Тодор Живков!