Ще ходим ли на кино и театър само ако сме ваксинирани?

Това предлага министърът на здравеопазването
11 авг 2021 19:47, Нели Христова
306
Ще ходим ли на кино и театър само ако сме ваксинирани?
Снимка: Pixabay

Културните и развлекателни мероприятия да могат да се посещават от ваксинирани срещу COVID-19 граждани, дори при влошаване на противоепидемичната обстановка в страната. Около това мнение се обединиха днес министърът на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров, заместник-министрите на културата проф. д-р Борислава Танева и Весела Кондакова и представители на театралното и сценично изкуство по време на среща в Министерството на здравеопазването.

На нея присъстваха Асен Асенов, директор на Фондация „Едно за култура и изкуство“ и Мира Сталева, изпълнителен директор на „София филм фест“.

Всички са единодушни, че проблемът с пандемията е изключително сериозен и ще се търси най-работещото и най-балансирано решение от една страна изкуството да не пострада, а от друга – да не се стига до препълване на болниците.

Министър Кацаров обясни какви са заложените в Националния план за справяне с пандемията мерки при преминаване от една цветова зона в друга.

В рамките на срещата стана ясно още, че Министерството на здравеопазването съвместно с Министерството на културата ще организират кампания под надслов: „Подкрепи българската култура, сложи си ваксина.“

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


306
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
1
 
12
 
! Отговори
Кал-Ел преди 2 години
До Алтерниращ веганист - Много ли се шамариш? Я си снимай сертификатчето, защото съм сигурен, че само сееш пропаганда за някой лев. Пак да ти повторя - имаш отвратителна енергия, злобен си и си нещастен. Много вероятно е да си ялов или много изкривен. Това е ако не си платен, ако си платен си просто национален предател и ще си плащаш за агитация на продукти за евтаназия.
156
1
 
4
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Браво ВАКСОЦИД!
155
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що за идиоттска публикация? Не, няма да ходим, защото тия театри и кина са само загуба на пари и без друго!
154
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алтерниращ веганисте, засрами се и се извини за това, че написа България с малка буква, неграмотнико ваксиниран!
153
2
 
7
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Да ви пи.. я на събитията!
152
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали бяха конспирации..или ги представяха като такива
151
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксърите за пореден път показаха храбростта и толерантнстта си. Въпреки страшния вирус не задължават другите да се ваксинират и не искат да им слагат ограничения.
150
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Алтерниращ веганист-----Вие сте ваксинираните вече сте соственост на глобалистите, каквото Ви наредят това ще правие, ако Ви кажат спрете да дишате спирате да дишате.
149
0
 
23
 
! Отговори
ВАКСОЦИД! преди 2 години
Това се казва ВАКСОЦИД и Кацаров се записа като ИНИЦИАТОР! Кацаров, тази кръв ще падне на ръцете ти и на децата ти. Треперете от страх, б-е-з-у-м-ц-и. По нищо не се различавате от Ирод, който нареди да се убият всички момчета до 2 г.възраст, за да не оцелее Младенеца. Оцеля ли? Да, защото всичко е част от Божията промисъл. И вие ще намерите съдбата, която си търсите.
148
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Алтерниращ веганист Къш бе! Кво правиш на купон с неваксинирани? Ще се заразиш! Бягай бързо и си боцни една бустерна за всеки случай!
147
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Алтерниращ веганист----- Точно това ще се случи един ден с вас ваксинираните биороботи.
146
2
 
17
 
! Отговори
ДО 125 преди 2 години
Ще ти е горещичко там, накъдето си се запътил. Не е най-страшното да умреш. По-страшно е къде ще отидеш след това. Искат да ни свържат всички в една, лесно управляема био-маса, която да се командва от един център. Щом това е възможно, защо допускате, че не е направено още със създаването на човека и се командва от един общ център, но без да сме безлична био-маса, а ЛЮБИМОТО ТВОРЕНИЕ на БОГ и със СВОБОДНАТА ВОЛЯ, с която Той ни е дарил. Е, вашата свободна воля е обект на това нападение.
145
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Който се отказва от свободата си заради временна сигурност не заслужава нито едното, нито другото.
144
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И понеже голяма част от ходещите на кино са хлапета сигурно сега идеолозите на тоя фарс потриват ръчички в трепетно очакване хлапетата да се разциврят "мамооо, ваксинирай ме, искам да ходя на киноо!"....
143
1
 
23
 
! Отговори
W преди 2 години
А хората, които са преболедували и имат естествен имунитет? А тези, които по някаква причина не могат да се ваксинират - приемат антикоагуланти, кортикостероиди, правят химиотерапия, хора с автоимунни заболявания, за които има противоречива информация дали ще приемат ваксината добре... Всички тези хора първо са наплюти като "антиваксъри" и второ - отказан им е достъп до културни мероприятия. А ако има изключения за тях, то те трябва да разкриват пред сума ти хора здравния си статус. Идиотщина!
142
1
 
11
 
! Отговори
Напишете преди 2 години
Thecovidblogs ,и ще видите ваксите какво правят с хората! 20хл мъртви и 2 милиона с увреждания само в Европа! И пак нека ми кажат ела за ваксина....-!-
141
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ве хора, това си е световна "Пандемия", просто експеримент :)) Ние дивите източноевропейци не верваме, докато цивилизованите западняци, не видели тоталитарна промивка на мозъка верват.....хахахаха :)) Кой прав, кой крив, фармацевтичните гиганти не ги интересува, само бизнес както се вика :))
140
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Министерството на здравеопазването съвместно с Министерството на културата ще организират кампания под надслов: Подкрепи българската култура, сложи си ваксина"--------------------------------- Да, баш така ще направя - отивам да си хакна една ваксина, за да подкрепя българската култура. То бива напъни да играят по "сценария", бива... ама... не се ли усещат колко нелепо-комични стават.
139
2
 
7
 
! Отговори
Евангелист до 155 преди 2 години
Тачна казано! Не знаят какви мъки ги очакват ! Моля се да се осъзнаят и да обърнат гръб на дявола! Всявянето на паника и страх е един от най-тежките грехове , а за да ти приеме Господ,трябва покаяние,искани на прошка и отказ от делата на лукавия! Тава га пиша за някого който е тука и ще разбере! Аз бях мюсулманин,но приех Исус и съм евангелист , Бог ми помогна в мн тежки моменти ,какво да кажа...бъдете в истината и ще бъдете в Божието царство!
138
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Управляват ни престъпници щом има с какво да ги изнудват да прокарват диктатура.