Ще ходим ли на кино и театър само ако сме ваксинирани?

Това предлага министърът на здравеопазването
11 авг 2021 19:47, Нели Христова
306
Ще ходим ли на кино и театър само ако сме ваксинирани?
Снимка: Pixabay

Културните и развлекателни мероприятия да могат да се посещават от ваксинирани срещу COVID-19 граждани, дори при влошаване на противоепидемичната обстановка в страната. Около това мнение се обединиха днес министърът на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров, заместник-министрите на културата проф. д-р Борислава Танева и Весела Кондакова и представители на театралното и сценично изкуство по време на среща в Министерството на здравеопазването.

На нея присъстваха Асен Асенов, директор на Фондация „Едно за култура и изкуство“ и Мира Сталева, изпълнителен директор на „София филм фест“.

Всички са единодушни, че проблемът с пандемията е изключително сериозен и ще се търси най-работещото и най-балансирано решение от една страна изкуството да не пострада, а от друга – да не се стига до препълване на болниците.

Министър Кацаров обясни какви са заложените в Националния план за справяне с пандемията мерки при преминаване от една цветова зона в друга.

В рамките на срещата стана ясно още, че Министерството на здравеопазването съвместно с Министерството на културата ще организират кампания под надслов: „Подкрепи българската култура, сложи си ваксина.“

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


306
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
0
 
13
 
! Отговори
Шаши преди 2 години
Кантарджиев е съветник в Столичната община. Това включва и крайните квартали. Общински фирми, заведения, болници, магазини, всичко е под прицела на Кантарджиев. Затова-оставка.
136
1
 
23
 
! Отговори
С маска съм преди 2 години
Голям праз.Няма публика,няма пари.После Кацаров и касата да се разберат.Както те ми отказват права и аз се отказах от доброволчество .И пари за благотворителност не давам вече.Ако някой се нуждае от помощ,ще го питам дали е ваксиниран или не.Работата стана око за око,зъб за зъб.
135
1
 
5
 
! Отговори
Извинявам се преди 2 години
На журналистите ! Те маже бе също са притиснати! Аз га написах това долу за тях! На вси пак нека знаят какво си случва и да търсят изход от набезите на злото! Бъдете умни и смели пичове! Не исках да ги засягам ,но тава е истина което казах! Лека вечер!
134
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Във всички държави по едно и също време се заговори за ограничения..на неинжектирани..и после не е сценарий..не се управлявало от един и същ център..всичко е заради белега на звяра..поетапно чрез същият подход и начин ще достигнат и до него
133
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Който иска да живее в медицинска тирания да си птърси друга държава, а такива държави има колкото искат. Кеф им Северна Корея, кеф им Германия, кеф им САЩ, Канада Австралия, Веикобритания, Гърция и много други.
132
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Министерството на здравеопазването съвместно с Министерството на културата ще организират кампания под надслов: Подкрепи българската култура, сложи си ваксина........................... Нещо по-трагикомично не можаха ли да им родят главите?
131
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 153Постоянно ми дава минусчета, постоянно за ваксинки пише, малко да се кротне момата и да излезе от филма......това искам само :)
130
1
 
1
 
! Отговори
до 144 преди 2 години
Баце,то Кантарджиев го уволниха преди няколко месеца.Ти още малко и на Тодор Живков ще викнеш оставка.
129
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дайте да не коментираме журналистите. Достатъчно е че има статия и можеме да пишеме свободно. Не знаеме кво им е и на тях. Може да ги гонят да се ваксат и те.
128
1
 
1
 
! Отговори
до 130 преди 2 години
Такава статия не намерих в The Jerusalem Post.
127
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Почва се от нещата които не правим всеки ден докато не се стигне до това да не можем и един хляб да купим без да сме си сложили ваксината.Ако сега не протестираме после може и да е късно.
126
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нелке, ако има кой да те боцне, нема да мислиш постоянно за ваксинки.....хахахаха :) Говоря ти сериозно, вземи си мъж, щото вече не знаеш къде се намираш :)
125
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Театри и циркове не ми трябват всеки ден гледам ковид представления по медиите и то безплатно.
124
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всичко е описано в глава revaluation на библията."It will not allow anyone to make a purchase or sell anything unless the person has the mark with the beasts name or the number of its name."В някой държави без да си ваксиниран не можеш да пазаруваш и да ходеш по заведения.В нас се канят да го направят да не можем да ходим на кино и театър.
123
1
 
7
 
! Отговори
Всеки който преди 2 години
Върши делата на дявола ЩЕ ври в огненото езеро за вечни времена ! Та ...дайте си сметка и вие коѝто качвате и пишете тази неща! За ваше добро го казвам!
122
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На ромите им помага уличната хитрост и такива измами не минават при тях. При наивните западняци е друго те вярвт, че Гейт им мисли доброто муахахаха.
121
1
 
13
 
! Отговори
до Кал-Ел преди 2 години
Много лесно може да се ограничи броя на хората дърпащи конците, защото говорим за малък брой хора с неограничени финансови и властови възможности. Голямото мнозинство корпорации са в ръцете на едни и същи кланове. По принцип винаги си измиват ръцете с определени личности, които бутат в публичното пространство. В случая говорим за един Гейтс, а в други случаи примерно за един Сорос. И докато тези хора играят тяхната си роля, те са просто едни колелца в цялата машина.
120
1
 
11
 
! Отговори
Шаши преди 2 години
Кацаров и Кантарджиев. Оставка.
119
0
 
12
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 2 години
И ний едно време в училище си правихме театри бе! Все играехме воеводи а на мен ми даваха Чавдар войвода-много ми отивало, щото майка ми била от Сопотница.За майка ми слагаха Дафинка от другия клас, щото си беше най-размомяла и оттогаз всички ме псуваха на майка-ама не на мойта.Та пита ни учителката веднъж, какво най-ни харесва от античните статуи.Динчо рече дзадниците-и го изгониха.Дечо рече ненките-и него изгониха.Пита мен, и аз щото бях по-възпитан викам-Добре де, излизам, излизам.Спомени бе!
118
1
 
22
 
! Отговори
Шаши преди 2 години
Масоните, трябва да се подгонят. Навсякъде. До дупка и след това.