Нинова: Не бива да ни обединява само славното ни минало, а и бъдещето

Лидерът на БСП се поклони пред подвига на героите на Шипченската епопея
21 авг 2021 11:34, Петя Славова
68
Нинова: Не бива да ни обединява само славното ни минало, а и бъдещето
Снимка: БГНЕС

По повод Шипченската епопея лидерът на БСП Корнелия Нинова публикува пост в социалните мрежи.

"Поклон пред героите на Шипченската епопея и на Руско - турската Освободителна война. Днес ни обединява любовта към Отечеството и признателността към падналите за неговата свобода. Славната ни история е повод за гордост и единение. Но не бива да ни обединява само миналото, а и бъдещето ни като народ. Дано сега, изправени пред много предизвикателства, намерим сили за такова единение със сигурност и стабилност с поглед напред.", написа във Facebook Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
12
 
! Отговори
komran is gettin bac преди 2 години
Никак не е славно това минало, а Епопеята на Шипка е просто една бляскава победа, сред множество неуспехи и издевателства.
17
8
 
5
 
! Отговори
Сега накъде? преди 2 години
Миналото е в историята, а сега накъде? Стабилност ще се постигне тогава, когато след поредните избори ДБ, БСП и ИБГНИ имат общо повече от 120 депутати. Това е задачата, която стои пред избирателите. Тогава ще се състави редовно правителство. ..................................................................... А дотогава ще управлява временно правителство и ще правим избори на всеки 3-4 месеца.
16
0
 
5
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Диана, Да! Препинателният знак е много важен, БСП, но по-важно е съдържанието при въведените ограничения...Не бих искала да се чудите много каква е тази недовършена дума или фраза, орязана от правилата тук по отношение дължината на изложението ти...Много ти се иска да не говоря изобщо, виждам, но вместо това си помисли защо не ти харесва моето говорене/писане!/, защо правиш тези простотии, а после не ти харесва какво пишем за тях - не сте политици и трябва да се махате от политиката, БСП!
15
15
 
2
 
! Отговори
Време за промяна преди 2 години
На когото и да бъде даден третият мандат, ще бъде предложено експертно правителство или направо състава на временното правителство (с малки корекции). Единствено БСП запази добрият тон към всички партии в НС. Ако те получат третият мандат и предложат временното правителство като редовно може и да успеят. Малка е вероятността ИТН да си преодолеят претенциите за цялата власт на този етап, но друга възможност като че ли няма.
14
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
комунизмът към славното ни минало ли го причислява Импексова?
13
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КорНи за какво славно минало говориш. Твоята партия изби интелегенцията на България, направи най-големия атентат и то в църква., Прекръсти българите от пиринския край , че са меакедонци. А да не споменавам, че от комунисти станахте най-големите капиталисти, обрахте банките, създадохте хиперинфлацията и бедността в България. Такава партия трябва да бъде забранена за нашия политичеки живот.
12
3
 
16
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До ЕДИ КОЙСИ Бъдещето зависи от нас - не трябва да стигнем отново до дъното, довело до появата на БСП/БКП, но явно вървим на там...Пак ще се появят екстремистите, обвинявайки другите за техните грехове - БСП вече прави подобни опити, но този път самите те ни доведоха до тук! В наши ръце е възможността да пресечем подобно развитие на нещата и да продължим напред - БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА! Трябва всички да гласуваме за Герб, явно-на другите не можеш да имаш доверие, те всички са БСПта...
11
1
 
3
 
! Отговори
Диана, преди 2 години
Самоуважението започва с интервала след препинателния знак.
10
1
 
12
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
А бе , Нинова, колко пъти трябва да си "завирам" лицето в огледало,за да престанеш с тая отватителна наглост еврейска,така отпечатана и на предник и на задnuк? Ти си сефардска еврейка ! Ти не си Българка и нямаш правото да говориш от мое име,който съм чист българин,за някакво хиптетично общо славно измислен минало с евейские османци ,испанци и викинги. Та точно Вие убихте Дядо Димитр Благоев!!! И запомни! Комунизмът не е идея на евреите Маркс,Ленин и Енгелс, а на ФРЕНСКАТА АРИСТОКРАЦИЯ ! Пръдла
9
8
 
4
 
! Отговори
До Киро Пломбата преди 2 години
Какво са искали руснаците може да прочетете в руската преса по това време. А какво искат потомците на недобитите фашисти може да разберете от немодерираните форуми.
8
1
 
12
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Връщай партийната субсидия *** референдума каза 1 лев :)))
7
4
 
14
 
! Отговори
Диана преди 2 години
Не може да има единение с хора,донесли Национална катастрофа на страната и продължаващи с машинациите си,лъжите си, удари под кръста и с какви ли не още мръсотии да издевателстват у нас!БСП трябва да се саморазпусне ако поне малко уважава народа и се чувства част от него-трябва да покажат че разбират грешките си и съжаляват за тях, да престанат да обвиняват другите хора за своите грешки, да покажат малко отговорност,за да можем да започнем да се самоуважаваме и да продължим напред..БСП и СИЕ ВЪН
6
3
 
11
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 2 години
НАРОД ДЕТО ГО КРАДАТ 77 г. А САБИРА ПЛАСМАСОВИ КАПАЧКИ ЗА КОРИОЗИ ЗА ДЕЦАТА СИ НЯМА БЪДЕЩЕ
5
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руско-Турската война не е "освободителна". Руснаците ни заробват в момента, в който стъпват в България и се опитват да предотвратят както Съединението, така и обявяването на Независимостта на страната!
4
2
 
16
 
! Отговори
Киро Рамбото преди 2 години
За БСП това славно минало е да се носят цветя на руски паметници. Да славим руснаците, които всъщност не са искали да ни освобождават точно нас.
3
1
 
16
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 2 години
Какво бъдеще бе каки?!? И ти и другите 240 сте срам и позор за хората дето оставиха дом,жена и челяд, за да хванат Балкана и да оставят костите си там, че да я има България.Всички до един от последните 30г. сте за народен съд.Хората едно време са имали ИДЕАЛи кауза, а вашата кауза е само money makin' and personal prosperity!!!Поклон пред всички знайни незнайни българи, които са се жертвали за Отечеството.
2
8
 
3
 
! Отговори
Заедно срещу ДПС преди 2 години
Само така ще пребъде България.
1
1
 
19
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Какво работи тая червена кхмерка била юризка като Ристю и Гнома :)))