Нощните заведения в Русе няма да затварят в 23 ч. в знак на протест

Те отказват да спазват заповедта на здравния министър
18 сеп 2021 15:45, Елка Василева
107

Собственици на нощни заведения в Русе организират масово неподчинение тази вечер – те отказват да спазват заповедта на здравния министър и да спират работа след 23 часа.

В знак на протест всички нощни клубове ще работят въпреки глобите, които ги заплашват. И снощи много от заведенията работиха, а клиенти също не липсваха, предаде Bulgaria ON AIR.

Някои вече са получили и предписания от РЗИ, но въпреки това ще продължат да работят.

"Обадиха ми се лично да ми връчат предписание и ме предупредиха, че ако установят, че петък и събота работя след 22:30 ч., ще бъда санкциониран и ще ми бъде отнет лиценза за работа. Те искат да убият малкия бизнес и са напът да го направят", оплака се собственик на нощно заведение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вярвам си сам да. Ти вярваш ли си? Какви реклами, какви маркетингови стратегии? Имам наблюдения в 2 болници кой лежа по стълби и т.н. Също има наблюдения колко се чакаше за крематориум или погребение? Или там ги бавеха за по-голяма реклама? Никой не е длъжен да вярва, че има вирус. Но както се казва : атеизма е до първата турбуленция Най-важното е неболедувалите, ако обичат да не се изказват много компетентно за това има ли вирус няма ли и как протича и има ли последствия!
66
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доб71 : Вярваш ли си сам? Кой лежа по коридори и стълби? Не бяха ли болни от други болести като 33 годишната жена от Монтана, дето я умориха щото нямала ковид? А това със звездите и ковида беше временна реклама на ковид. Вече никой известен не се разболява..
65
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Една известна чалга певица се разболя миналата Коледа понеже беше пяла на коледно парти в някакво заведение. Веднага я уредиха на лечение във ВМА. А обикновените хора лежаха по стълби и коридори да чакат ред и същата гушна хонорара, излекува се на държавна издръжка, после екс премиера има хариза по 4000 лв като крайно нуждаещи се.. и какво стана данъците на работещите отидоха да хранят неспазващите никакви правила! За това никакво съчувствие , никакви помощи-достатъчно пари им наляха.край!
64
13
 
8
 
! Отговори
МАЙМУНСКИ ГРИПъ преди 2 години
Ама никой не е длъжен да ходи на кръчма. не ходете, щом не щете! Ако ви е страх от Хремата - ваксинирайте се! Само че защо кръчмите да затварят, след като нито персонала им, нито клиентите им са в някакъв особен риск. Хората няма да стоят без доходи заради страховете на няколко хипохондрика.
63
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така се прави
62
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ех да имахме законите и правилата и безскрупулността на проверяващите органи , както в Гърция. Да видим тогава кой какво няма да спазва и какви условия ще поставя във фб продължават да се пускат клипове от партита в дискотеки и барове далеч след определения час. После ауууу разболях се, аууу какво да правим сега, ауу искам в болницата. Държавата е длъжна да ме лекуваТрябва малко проява на гражданска отговорност и а не на егоизъм.
61
3
 
7
 
! Отговори
Т.Шак преди 2 години
До Анонимен 66. Те самите предпочитат да работят, отколкото да кандидатстват за някакви подаяния като 60:40. Аз също като данъкоплатец не желая да плащам на някого за да не работи.
60
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом работят няма нужда от програма 60 :40
59
5
 
21
 
! Отговори
Дико Сашев преди 2 години
Простотията в тази държава няма граници. Няма държава, няма никакъв контрол. Сами ще доведат нещата дотам, че в един момент няма да има кой да ходи в техните заведения.
58
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тез тъпите кръчмари могат за нула време да си решат проблема, събират 100 хиляди от служители и техните смемейства и пред резидентството - оня там ще се *** още преди да дойдат и до вечерта мерки няма да има. Ама те искат наготово, ми да флаирват
57
4
 
1
 
! Отговори
До 48 преди 2 години
Ами то има и хора хвърлящи децата си от мостове ти твоите мастна ли ги от някой мост в стремежа си да копираш на другите?
56
9
 
18
 
! Отговори
да преди 2 години
Еми запечатвайте ги, и собствениците - на прокурор.
55
16
 
11
 
! Отговори
Евала !!! преди 2 години
Така трябва , неадекватни и нелогични мерки , съсипващи бизнеси ...семейства... здравето на хората !!! Държавата не помага на никой , ако има един на които му е помогнала да цъка минуси ... изключвам римляните !!!! Бях на Сага фестивала в Румъния ....ами бяхме десет хиляди човека....от цял свят....значи там може...тука НЕ ...
54
13
 
9
 
! Отговори
До 38 преди 2 години
Ами аз ходя на заведения максимум Еди или два пъти месечно на дискотека не съм ходил от години това не ми пречи да се напивам и забавлявам но това не значи, че трябва да затварят заведенията заради шепа паникьори на които всички им пречат.
53
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 57: Прав си! Информацията от хартиените учебници е в интернет. Училищата служат единствено за да осигурят работа и стаж на учителите.
52
7
 
6
 
! Отговори
До 53 преди 2 години
Ами кому са нужни училищата светът няма да изчезне ако затворим училищата.
51
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гледам и не вярвам колко т.пи хора има в БГ. Проблемът е, че където царува глупостта, акъл не вирее.
50
1
 
6
 
! Отговори
До 50 преди 2 години
Ами то света няма да свърши със затварянето на кръчмите но ще стане малко по гадно място за живеене както и няма да свърши ако затворим всички дейности светът ще оцелее и без хора кому сме нужни тогава.
49
5
 
6
 
! Отговори
преди 2 години
И какво, само кръчмарите излязоха срещу NWO (New World Order). Бийте си инжекции и чакайте вариант Тита, Омегаче и нови букви могат да измислят
48
9
 
14
 
! Отговори
Къде е държавата?? преди 2 години
Заради тези алчни кръчмари ще пратят училищата онлайн.Къде е полицията къде е държавата,.......