Петков: Вкарайте почтени хора в листите си и ще работим с вас

Като лидери на "Продължаваме промяната" двамата с Василев ще водят листи
Обновена: 19 сеп 2021 20:33 | 19 сеп 2021 20:30, Веселина Йорданова
412

Като лидери на проекта "Продължаваме промяната" Асен Василев и Петков ще бъдат и водачи на листи за изборите на 14 ноември.
Още по темата
Днес двамата бивши служебни министри представиха политическия си проект "Продължаваме промяната".

Те ще водят разговори за коалиция, но ще се явят самостоятелно на парламентарните избори. Все още не е ясно кой ще бъде мандатоносител.

Разговори ще бъдат водени със 7 или 8 партии. Условието им е да не искат пари и място в листите, предаде Bulgaria ON AIR.

"Тези разговори няма да се случат в деня след изборите. Тези разговори ще се случат сега. Колкото повече искате да работите с нас, вкарайте почтени хора във вашите листи и ще работим с вас", подчерта Петков.

Във фигури от други политически формации двамата също виждат съмишленици за проекта си. Като Крум Зарков от БСП и Мика Зайкова от ИТН. Дали ще работят с партията на Слави Трифонов не е ясно.

"Още като бяхме поканени отказахме, защото нашата визия се разминава доста драстично", обясни Василев.

Основната цел е спиране на корупцията, привличане на инвестиции, подкрепа за малкия и среден бизнес.  Двамата бивши министри отрекоха протекция от Вашингтон и от президента Румен Радев.

В екипа на Петков и Василев влизат бивши техни заместник-министри и от курсове, които те са преподавали.


412
Още от Общество
Съпругата на загиналия майор Терзиев не приема експертизата
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
364
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Пичове, и Слави се правеше на големата работа, стоеше разкрачен, изправен, гледаше уверено и обещаваше, да изметебоклука...пък накрая, видяхме как завърше-в трета глуха. Изпуснете парата и се заемите с нещо полезно, вместо, да оглавите нашата обща промяна. Кой ви е излъгал, че точно вие, ще предвождате и диктувате промяната ни?
363
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Вземете си топките и дим, да ви няма.
362
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
По-полека, промяната ще си я направим и без вие, да я организирате. Провалени министри, с петна в биографиите. Пфуй!
361
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Пичове, и Слави се правеше на големата работа, стоеше разкрачен, изправен, гледаше уверено и обещаваше, да измете ***...пък накрая, видяхме как завърше-в трета глуха. Изпуснете парата и се заемите с нещо полезно, вместо, да оглавите нашата обща промяна. Кой ви е излъгал, че точно вие, ще праднождате и диктуват промяната ни?
360
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А нашто канадско момиче Нина Добрев няма ли да го вкараме?
359
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Кире, смело напред. Герберясалите търтеи са си глътнали граматиката, не очакваха, че наистина ще има вълна от подкрепа за вас. Нормалните хора всички са за новата партия, контактуваме с близките си и това е очевадно
358
6
 
12
 
! Отговори
Измамници преди 3 седмици
Цинично Е непочтени хора да говорят за почтеност. Кой е почтен, интелектуалния крадец ли, или Киро ЛЪЖАТА?
357
2
 
1
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 3 седмици
....ама и ние у мааалата , всички сме почтенни ,бе...ЩО ДА НЕ ВЛЕЗЕМЕ У "ВОЛТ-а" И ПУТКОВ , ДА НИ ПЛАЩА ЕЛЕКТРИЧЕСТВОТО ЗИМЪС....ЩОТО Е , МНОГО Е "СОЦИАЛНО"...!
356
5
 
7
 
! Отговори
Вие почтени ли сте? преди 3 седмици
Все още стои проблемът с гражданството на Петков.Той не е съществен,но е принципен-разкрива ред несъобразени и нередни действия.Не може да не е подписал нужната декларация за гражданство пред Радев.Ако я е подписал, е декларирал неверни данни.Ако не му е била искана,вината е на Радев в неспазване на конституционни процедури.Сигурно е,че към 12.05.той е имал канадско гражданство.Чия тогава е вината за нередното му назначение-негова, или на назначилия го? Радев ще го прецака.
355
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Лично спеца ще оценява кой е почтен и кой не е и на кой му трябва още малко за да стане почтен!
354
1
 
2
 
! Отговори
Стоядин Лалов преди 3 седмици
Аз съм почтен. Вземете ме във вашата листа. Искам и аз да съм депутат! На кого да се обадя за да му дам личните си данни?
353
0
 
6
 
! Отговори
ИВАНОВА преди 3 седмици
Крайно време е да се издаде една примерна характеристика-какъв трябва да е кандидат народният представител,за да бъде признат за почтен,образован,възпитан.Така ще се спести време/а много време загубихме с първите два тура на изборите,когато тези качества се доказваха постфактум/.След това,ако се намерят такива,да им се поръчат ангелски униформи,за да ги различаваме от тези,които не покриват критериите.
352
0
 
5
 
! Отговори
Инженерка: преди 3 седмици
До Христо ХристовТОЙ ИСКА ДА Е ГЛАВЕН ПРОКУРОР И ТОВА Е НЕГОВАТА ПРОМЯНА.
351
1
 
1
 
! Отговори
Инженерка: преди 3 седмици
ЗАСЕГА ПОЧТЕНИТЕ СА В ПАРТИИ ИЛИ БЕЗПАРТИЙНИ И САМО СЪДЕБЕН ПРОЦЕС СУДЪТ МОЖЕ ДА УСТАНОВИ ПОЧТЕНОСТТА НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ , НО КОЙ ЩЕ НАПРАВИ ИСКА! И НА КАКВО ОСНОВАНИЕ?!НЯМА КАК СЪДА ДА ПОСОЧИ, ЧЕ ТЕЗИ НАЙ ГРУБО ВИ МАНИПУЛИРАТ И НЕ Е НУЖНО ВСЕКИ ИМА УМ ДА РАЗПОЗНАЕ МАНИПУЛАЦИЯТА ИМПАЗЕТЕ СЕ ОТ НОВИТЕ ДИКТАТОРИ ПЕТКОВ И ВАСИЛЕВ
350
1
 
5
 
! Отговори
Един от северозапада преди 3 седмици
ПОКАЖЕТЕ ЦЕНАТА ЗА "ПОЧТЕННОСТ".....ЩОТО ВЕЧЕ ИМА МНОГО ЖЕЛАЕЩИ ,БЕ....
349
3
 
0
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 седмици
До БЪЛГАРИН/358"... като нито веднъж не отвориха дума за европейското развитие на България за бъдещи планове, относно нашата принадлежност към ЕС и НАТО, към Свободния свят." - прав си! Ако мислеха за България, трябваше вече да са заявили, че са за излизане на България от ЕС и НАТО и продължаване развитието и като суверенна и освободена от оковите им, независима държава.
348
1
 
8
 
! Отговори
кандидати преди 3 седмици
Колегата Ви Спецов разполага с цяла банда почтени хора за проекта "Продължаваме"
347
1
 
4
 
! Отговори
АМИ , ДА ВАСИЛЕВ... преди 3 седмици
...У МАААЛАТА СМЕ ВСЕ "ПОЧТЕННИ" , ПО КОЛКО ШЕ ДАВАШ НА ЧОВЕК??!
346
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тръгне ли някой да ми парадира с почтенност и грижа за народа бегам далеко. Каква почтенност от индивид дето откровенно лъже! Той вече се чувствал само български гражданин, но ще приеме каквото и да реши Конституционния съд.Кажи подписа ли декларация преди да станеш министър, че си само бълга.гражданин.Меморадума с производителя на ел.автомобили не следваше ли да е одобрен от правителството преди да бъде подписан?Не знаеше ли,че шефа на НАП е подписал акта преди да се отърве на фирмата! Айде!?
345
0
 
7
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 седмици
Знае ли някой, как харвард колежа дава мастърски степени?! Щот все си мисля, че това е работа на харвард бизнес училището...