"Демократична България" подкрепи Лозан Панов за президент

Според коалицията той може за бъде истински независим държавен глава
75
"Демократична България" подкрепи Лозан Панов за президент
Снимка: БГНЕС

Коалиция "Демократична България - Обединение" подкрепи кандидат-президентската двойка Лозан Панов и Мария Касимова-Моасе.

Официалната подкрепа от формацията идва след решения на ръководните органи на участващите в нея партии - ПП „Зелено Движение“, ПП „Демократи за силна България“ и ПП „Движение „Да, България“.

Още по темата
Според ДБ в лицето на Панов демократичната общност на България има своят естествен кандидат и носител на автентичната традиция на борбата за демокрация и върховенство на закона в момент, когато сме свидетели на поредната подмяна.
 
"С особено уважение подчертаваме независимостта на г-н Панов. Той е издигнат от инициативен комитет не като удобна формалност, а като едтествена проява на демократичната общност и зад него стоят доказали се в реални граждански усилия структури и фигури. Неговият статут на магистрат не е просто стечение на кариерните му обстоятелства, а кауза, от която той черпи своя авторитет.

И, най-важното, със своята последователна лична борба за върховенство на закона и съдийска независимост г-н Панов е дал конкретни биографични доказателства за това, че може да бъде един истински независим президент, който не се кланя на силните на деня и в задкулисието, не се огъва пред трудности и не козирува на партии и кланове", се посочва в декларацията за политическа подкрепа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
0
 
! Отговори
Петър преди 2 години
Неочаквано лоша комбинация е това!
60
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано спечели.
59
0
 
3
 
! Отговори
Тралала преди 2 години
Ристю и Панов пак са чакали пред кабинета на Борисов
58
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лозан Панов не си ли спомня,че беше калинка на същото ДПС и Борисов при избора му за позицията, която заема. Не помни ли,че беше прехвърлен от ВАС и избран на мистериозно машинно гласуване за сметка на много по-подготвената, подкрепена от гилдията съдия Павлина Панова с довода, че обичал литературата и спорта и се грижел за близките си,а според публикация на Дневник и без да има нужния ранг? Не помни ли, че правосъдният министър ( по онова време Христо Иванов), дори не отиде на заседанието
57
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 11 "Какво общо има лингвистиката и филологията по латински с управление на държавата?" А какво общо има шофирането на самолет от селян...ур, който го напъва на Запад, пък препатилото самолетче все фърчи на Изток?
56
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лъжеца Христаки каза първо подкрепя Радев ,после подкрепя професора тоест герб ,сега вече Панов ,народе не гласувайте за тоя демократ
55
5
 
3
 
! Отговори
Нищо ново преди 2 години
До До до 52: Герб,ДБ и ДСБ разединени по изкуствен начин? И какво му е изкуственото? ДБ не искат дори и да говорят в бат'ви Бойко.. Три мандата ни държа на дъното на ЕС - най-бедната и корумпирана държава. Мина му вече времето
54
2
 
4
 
! Отговори
Тралала преди 2 години
Гласовете на ДБ и Герб са гласовете за Ценка Цачева, само че сега може се включат и ДПС
53
3
 
7
 
! Отговори
До до 52 преди 2 години
Герб,ДБ и ДСБ са в единна народна партия в Европейският парламент! Да тук у нас са разединени по изкуствен начин ! От 89та до днес ,,другарите " са имали внедрени навсякъде ,,къртици".....Всички по съвременици помним колко ,,седесари",разбиваха СДС,а след това си се кротнаха в Партията майка!
52
0
 
10
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Изобщо не е "независим" Лозан Панов, а си е зависим от всякакви грантове, "меки китки". . ,и отвсякъде ,където потекат повече пари!
51
2
 
6
 
! Отговори
До 57 преди 2 години
Какво точно открадна Бойко ,че досега нито един ,факт или документ не показаха ,освен джангър,обиди,лъжи и пак лъжи! Помниш ли как беше при Луканов,Попов, Беров,Виденов/довел ни до тотален фалит,Симеон с 800те дни,некадърният Станишев и накрая най крадливата в последните 30 години ,тройна коалиция! Помисли,провери и сравни !!/ако си го преживял а не си на 25 години/....Ех слободия и презадоволеност е днес и национален спорт е ПРОТЕСТЪТ !Той Рашков ще върне Московска 5,както е тръгнал.Тогава..??
50
3
 
2
 
! Отговори
ДО 56 преди 2 години
Радев каза нещо срещу ДПС,а копоите на Рашков почнаха да мачкат и плашат електората им!А ти явно си невръстен мушморок !?
49
6
 
1
 
! Отговори
Време за промяна преди 2 години
До До do 52: "Кому е изгодно десните да са разединени"? А кому е изгодно ГЕРБ и ДБ да бъдат обединени? За какво да се обединят - за да крадат заедно? Бойко е готов, ще даде министерства. Но това ли ще е промяната, която искаха протестиращите. За ДБ такова обединение ще е ритуално самоубийство.
48
3
 
3
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 2 години
До Време разделно: "Румен Радев скочи на ДПС.... за да докара истинска радикална ислямистка партия"? Имаш ли връзка с главният си мозък като ги пишеш тези г'лупости? Радев не е казал нищо срещу ДПС. Мустафа Карадайъ каквото си е търсил, това си и намери. Поканен на консултативен съвет при президента, става и излиза, защото ще присъства Кирил Петков, който бил, по това време и канадски гражданин . Нека да направи тоя номер в майката си родина на Ердоган, та да видим какво ще му се случи.
47
0
 
6
 
! Отговори
До #20 преди 2 години
Не бе!! По скоро прилича на граф Дракула!!!
46
4
 
2
 
! Отговори
do 52 преди 2 години
прочети какво си написал. ГЕРБ и ДБ разединени? това някаква нова опорка ли е?
45
5
 
3
 
! Отговори
Време разделно преди 2 години
Румен Радев скочи на ДПС.... за да докара истинска радикална ислямистка партия, която да работи срещу България в съюз със самия Радев-предателя...... Така пише в историята за 10 клас....
44
4
 
5
 
! Отговори
Време разделно преди 2 години
До Анонимен 48: Какво е доказал Лозан Панов не е толкова важно. Важно е, че дори и всички симпатизанти на ДБ да гласуват за него, пак няма да го изберат. Изборът сега е: промяната в лицето на презинента Радев, и гербаджийско-депесарският корупционен модел в лицета на филолога и бивш зам. министър от квотата на ДПС Герджиков. А ДБ, като не подкрепя Радев на практика подкрепя Бойко и Герджиков.
43
12
 
2
 
! Отговори
Miss In Formation преди 2 години
ДБ има добър кандидат за президент, ще е радостно Панов- Моасе да катурнат ЗАДКУЛИСИЕТО на Радев, както вече сторихме с Б.Б!
42
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лозан Панов е единственият партийно необвързан кандидат, който е доказал на дело своята безпристрастност и решимост в борбата за справедливост и върховенство на закона. Няма съмнение, че той е най-естествения избор за всеки непредубеден демократичен избирател, който иска смяна на корумпирания модел на управление.