Протестът на пътищарите заради дълговете на държавата продължава

Те поискаха оставката на регионалния министър
125
Протестът на пътищарите заради дълговете на държавата продължава
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Протестите на пътните строители продължават и днес. Вчера четвъртият протест на заетите в бранша блокира столицата с тежка техника. Фирмите все още не са поучили 900 милиона лева за извършени дейности.
 
Недоволните протестиращи поискаха оставката на регионалния министър Виолета Комитова и се заканиха да съдят държавата.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още по темата: протестпътищари
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боко яко е яхнал протеста.Няма ли кой да му потърси сметка на кого раздаде милиардите и къде отидоха тези пари?
52
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Искат оставка на служебен министър. Хубаво, ама нали ще го замести същия. Ама той и редовен да беше все тая.
51
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тогава къде са разчетните пари преведени за пътища по обекти със съоръженията всеки и общо в таз перемидена конструкция,че за последните,които са към върха няма пари за тях от туй,че са участвали в изграждане и подържане на пирамидата покривайки по-малките пирамиди крепящия я,кат обемна за стабилност,видна от далече и понеж участието в нея е привидно на конкурс-кастинг-кои стъпва тежко,гледа важно и е в играта на доверието,че участващите отчитали на инвеститори обем свършени работи,а на кои пари
50
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До даааЯ ме светни като Боко стана кмет и първата му работа бе да намали цената на сегашната зала Армеец с 15милона, защо "градската десница" в СОС изпищя? Залата щяла да падне! Не. Просто честните и красивите се размиха с тези пари. Та дай да не си говорим за кражби. Познат, работел на строежа на метрото при Софиянски каза, че от 10 самосвала с бетон, 2/два/стигали до метрото. Другите.... Та дай да не говорим за кражби и модела"Кой". След Боко пак остава нещо. След онези само"вълни"и срутища.
49
7
 
7
 
! Отговори
Каналин преди 2 години
Навремето пак изкараха техниката когато се заговори за проверка на качеството на труда им. Сега бързат пари да взимат щото Мутрата така подписвал договори..на ангро. Ако са прави да съдят държавата а не да извиват ръце. Да не се окаже че сроковете за плащане по договора са доста разтеглени и нищо не могат осъдят? Нямаме нужда от такъв псевдо бизнес. Мутри!
48
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой взема парите на АПИ И СМЕНИ РЪКОВОДСТВОТО
47
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За рзлика от пиандета и ашлаците миналата година, тези си искат парите за свършено, проверено, прието и фактурирано. А като се фактурира вече дължиш и ДДС. Искат си 90 милиона! А Кокорко прибра 500милиона заделени в БНБ за тези плащания и парите от данъците на физическите и юридическите лица за 2020г. платени април и юни! И отчете, че намерил 2 милиарда допълнително! Хаха! Оказа се, че Комитова бранела парите на данъкоплатците? А дупките по пътищата правени преди Боко растат след всеки дъжд!
46
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пътищари???!!! Какви сте ми статиисчари. Редакцията! Вземете се в ръце!
45
4
 
23
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Ами нормално е, тези дето посяха бурите в държавата сега ще жънат плодовете на своя труд ... Ако преди протестираха клошарите, момчетата с черни тенески от Шпиц командата на Черепа, русофилите от Възраждане и едно гражданско движение наречено "Боец" в сайта на които на челно място има банкова сметка и бутон за Дарение, то сега протестират работници с неплатени заплати, от спрените инфаструктурни проекти при абдикацията на българската държавност ... !!!
44
7
 
4
 
! Отговори
Караяна Цветова преди 2 години
Момчета, парите свършиха, Боко няма достъп до държавната каса...саммо ще настинете!!!
43
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това са първите КОИТО ИСКАТ СВОЙТЕ ЗАПЛАТИ, ИСКАТ ЗАПАЗВАНЕ НА РАБОТНИТЕ СИ МЕСТА !НЯМАТ ПАРИ ЗА ПЪДПЪДЪЧИ ЯЙЦА! КАК СЕ ВЪЗМУЩАВА ИЗИСКАНАТА ВЪРХУШКА НА МИНАЛОГОДИШНИЯТ ПРОТЕСТ!
42
3
 
5
 
! Отговори
дааа преди 2 години
До Некъфте не строят пътища а крадат от обществените поръчки ! от всяка поръчка 50-80 % потъват в частните фирми на ГРОБ И ДПС ...ТВА Е БИЗНЕСА у БГ
41
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези хора не са получавали заплати, а техните шефове, заедно с Винету, окрадоха милиони. Кои са им собствениците на тези фирми? Как толкова години са им давали обществени поръчки без търг? А да не говорим за качеството и цената на строените пътища. Да си искат парите от собствениците и вожда. Хората там на дъжда са невинни пионки в игра за власт и много пари.
40
7
 
7
 
! Отговори
OSTAVKA преди 2 години
ДА СЕ БЛОКИРА ЦЯЛОТО ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ. ПЪЛНА ПОДКРЕПА
39
4
 
7
 
! Отговори
Некъф преди 2 години
Тия не заслужават и стотинка за кирливите и калпави пътища които "строят"!!!
38
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе къде са им шефовете на тия? Кой им е дал да ползват фирмените камиони и т.н.? Жалък гербераски ПР на гърба на хората.
37
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За кво ше протестират тия *** бе?!? Че ни счупиха от крадене, а хората се изпотрепаха по техните пътища ли?!? Или щото на оня дебел цирей така му е по-удобно?? Да *** ваща май.ка смръдлива, гнусна и тъ.па. Вадете жандармерия да ги изкърти тия по.мяри крастави кривокраки.
36
7
 
16
 
! Отговори
реалист преди 2 години
Другарю Борисов, излез изповеди протеста, а не се крий. Все чакаш другите да ти вършат мръсната работа. Съд, затвор и конфискация.
35
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама, чакайте малко... Онези от агитките като протестираха миналото лято и бяха блокирали цяла София, не беше проблем?!!! А сега защо протестирали, Ами имат право, протестират ! Нали за това се борим, всеки да има право да протестира. Само, че тези хора са по възрастни и не са напушени, затова дано не ги набият...
34
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак ли тия ромове бе, аман от *** бре, на лоената топка памперсите. Уф че миришеее