Напрежение: Протестиращи поляха министъра на образованието

Има арестуван човек, заяви Костадинов
20 окт 2021 13:38, Александър Попов
212

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Протестиращите в Триъгълника на властта, които носят знамена на партия "Възраждане", притиснаха министъра на образованието проф. Николай Денков пред подлеза на президентството.

Полицията се намеси, за да го спаси, като физически нападки не е имало. Все пак един от протестиращите го заля с безалкохолно.

"Този човек забрани преподаване на българска история, ако учебниците не са одобрени от него. А в тях пише, че не е имало турско робство. Има един арестуван", заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

Хората протестират заради налагането на "зелен сертификат" за голяма част от социалните дейности.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия хора не ходят ли на работа?
132
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отишли да протестират за сертификатите и затварянето, но решили по път о за съдържанието на учебниците да се изкажат. Мернах някакъв арестуван с вид на бездомник, странна пртия ще да е тази. По възгледи са като скинари, а по вид като жертвите им. Някаква шозофрения ги тресе
131
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много се притеснявам как ще си изкарват хляба след 14.10. хората на Тиквун във форумите?
130
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Д-р ПсихоУуу, Борисов!". Тези възклицания се чуха от поредното включване на живо във Facebook на бившия премиер Бойко Борисов. Лидерът на ГЕРБ е на посещение в Дупница в разгара на поредната за тази година предизборна кампания. Оказа се обаче неподготвен, защото бе посрещнат с неприятелски възгласиНа 14.10. Чао
129
4
 
26
 
! Отговори
115 преди 2 години
ДОБРОЗОРНО ВАКСИНИРАНЕ!УВАЖАЕМИ УПРАВЛЯВАЩИ, ВИЕ НЕ ДАВАТЕ ЖИВОТ, ЗА ДА ОПРЕДЕЛЯТЕ НАШИЯ!ИСКАТЕ СБЛЪСЪК ЗА СВОБОДАТА НА ХОРАТА, ЩЕ ГО ПОЛУЧИТЕ!
128
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До "Кой разрешава на фашисти да протестират? " По скоро - кой им разрешава да управляват?
127
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой разрешава на фашисти да протестират?
126
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре като не сте доволни дайте предложения.Стига с критики.Всеки може да критикува.Лесно е да се плюе и да се говори А тези от Възраждане някакви интелектуално изостанали неандерталци ли са?
125
24
 
38
 
! Отговори
РАДЕВ Е АУТ..!! преди 2 години
НАРОДА ГО ВИДЯ В ИСТИНСКИЯ МУ ОБРАЗ-КАРИЕРИСТ, ПОДЪЛ, ПОДВЕДЕ РУСОФИЛИТЕ, АЛЧЕН.... ДС-ЧЕНГЕТАТА НА РАДЕВ СА НАВСЯКЪДЕ-ТЕЛЕВИЗИИ, МИНИСТЕРСТВА МИТНИЦИ, ПОСОЛСТВА.... ЗА КАПАК-ИСКАТ ДА УМОРЯТ БЪЛГАРИТЕ С ВАКСИНИ И ГЛАД...
124
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КАК ще гласуваш против, ве човече
123
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
бивало да го поотупат, че да му дойде акъла
122
5
 
14
 
! Отговори
Д-Р ПСИХО преди 2 години
до Анонимен..... явно и ти не си пиеш хапчетата или ги мешаш с алкохол... лошо, много лошо ти се пише...ГЕРБ не са вуправлението на държавата вече 6-ти месец, КОЙ, ОТКЪДЕ да слиза на Земята, да не би Слави да е изпратил българин и македонка в Космоса? и спри да се гледаш в огледалото и да мисилш, че сте двама
121
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доктор по Педагогика - образователен мениджмънт съм и ще гласувам срещу Герб. Ще се боря заедно с милионите честни хора за;" НОВА БЪЛГАРИЯ, БЕЗ КРАДЦИ И МОШЕНИЦИ !!!МОИТЕ ПРИЯТЕЛИ СЪЩО ЩЕ ГЛАСУВАТ СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА И МАФИЯТА ! ДА СИ ВЪРНЕМ ДЪРЖАВАТА!
120
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре, че Герб си заминава...Само като си помисля колко НЕКАДЪРНИЦИ тикани от още по - некадърно управление, ще им се наложи да слязат на Земята.
119
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 144Я пак? Бойко и "Възраждане"? Нещо, ама много си се объркал. Радев беше с "Възраждане". И те се обърнаха срещу него.
118
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 136Какви бакии оправят? Нали преизпълниха данъчните приходи, спряха кражбите и т.н. Само дето 500милиона за пътищата изчезнаха. Префасонираха мерките на ГЕРБ така, че по-малко да ги ползват. Спряха парите за медиците. Контрабандата на цигари се увеличи. 6 месеца бавят плана за възстановпване и накрая внасят почти 90%този на ГЕРБ. Вече втори месец никой не пипа дупките по пътищата, кораб се заби в брега и трови района. Пускат евтин ток от АЕЦ да правят гуша на износителите на ток...
117
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разбирам, че предизборната кампания трябва да започне шумно, но нужно ли е се започва подвеждане на избирателите и фалшиви новини? Режисирани са тези протести от един човек - Бойко, който беше казал какво ще стане, ако си пусне чакалите...Пример: Един от "чакалите" на Бойко е Алибегов, КОЙТО НА 23.09.21 г. КАЗВА: " ЗАВЕДЕНИЯТА ИСКАТ ДА РАБОТЯТ БЕЗ ВЕЧЕРЕН ЧАС С КЛИЕНТИ СЪС ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ"19.10.21г., 19:00 ч. АЛИБЕГОВ - "ПРОТЕСТИ ВСЕКИ ДЕН ЗАРАДИ ПРОПУСКА СЪС ЗЕЛЕНИ СЕРТИФИКАТИ" ХАХА
116
13
 
6
 
! Отговори
Хаха преди 2 години
А ако дойде бойка борисова кво ще стане, я да чуя мишоци, дето искате да ви извада зъбите с крак
115
14
 
23
 
! Отговори
РАДЕВ ЕВА РУСОФИЛИТЕ преди 2 години
СЕГА ЩЕ МУ ГО ВЪРНАТ НА ИЗБОРИТЕ... РАДЕВ Е АУТ-....ДА ГО ЗНАЕТЕ - КУТЕВИ И БАБИКЯНОВИ ПРОШЛЯЦИ...
114
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде е този с юмрука да излезе сега да го видя? Ама с плешивата и дебела вице. Каквото посееш, това ще жънеш. Когато "свали"доверието си от правителството на ГЕРБ и ги организира тези от "Възраждане"пред МС му бе гот? А сега? А да излезе и пак да вдигне юмрук? Айдеее, чакамеее! Само разгледайте физиономиите на протестиращите.