Напрежение: Протестиращи поляха министъра на образованието

Има арестуван човек, заяви Костадинов
20 окт 2021 13:38, Александър Попов
212

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Протестиращите в Триъгълника на властта, които носят знамена на партия "Възраждане", притиснаха министъра на образованието проф. Николай Денков пред подлеза на президентството.

Полицията се намеси, за да го спаси, като физически нападки не е имало. Все пак един от протестиращите го заля с безалкохолно.

"Този човек забрани преподаване на българска история, ако учебниците не са одобрени от него. А в тях пише, че не е имало турско робство. Има един арестуван", заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

Хората протестират заради налагането на "зелен сертификат" за голяма част от социалните дейности.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
21
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Атака и Възраждане да незначителни, но изключително вредни антибългарски партии. Трябва да се забранят със закон.
92
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 110СТРАХ ВИ Е ЗА ЖАЛКОТО ВИ ЕЖЕДНЕВИЕ И БИТОВИЗЪМ ! Няколко фирми в България държат хиляди роби и не стига, че работят за оцеляването си, но се страхуват и за милостинята, която получават. Шепа приближени на Бойко манипулират стотици. След толкова години оцеляване е нормално да не се разсъждава трезво.След като се вярва за нов "възродителен процес", връщане на жителство, конфискуване на ниви...смЕтай! Но не питат защо Бойко гръмна навсякъде и в ЕС и Вашингтон. Той е политически аут
91
14
 
11
 
! Отговори
от 116 преди 2 години
възраждане/атака - по-голяма обида няма...
90
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе всичките са маскари!Никой не става за власт!
89
16
 
9
 
! Отговори
до 115 преди 2 години
бай тошо вече го имаме - борисов, управляващ едноименно от джипката.
88
17
 
10
 
! Отговори
до 109 преди 2 години
АТАКА и Възраждане не са български а руски партии.Ама май ти си от заблудените.Има едни пък вярват,че Борисов им говори истината.Те пък вярват в ГЕРБ.Трагедията от такива заблудени като вас е пълна!
87
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те дори не знаят кой е човека, който е забранил да се споменава "турско робство"....Участие в това безумие има и "обединителя" на нацията...Преди да заливате или плюете, поне се ограмотете малко. Стачкуващи изпратени или заплашени с уволнение...Защо сте пред Министерствата? Вашият проблем идва от Банкя. Там си търсете и пари и ток и всичко за което се сетите в момента...Ако разберете къде трябва да застанете с плакатите си и не се задоволявате със сандвич и 50 лева...МОЖЕ И ДА СЕ ОПРАВИМ.
86
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо не поляха Бойко вчера бе?
85
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 98Хайде стига с тоя "страх"! Изкопа плочата! Измисли нещо друго. Кой се страхува от ББ? Като се страхуваха от ББ защо само него криминално го записваха, подслушваха и снимаха? Като заплашиха, че ще извадят запис на ББ със Запалката. И след като последния втренчено гледаше в сътрешния на блок на НОВА камерата и изброи"случайни"фамилии, защо си прибраха флашката? ББ да е спирал някой? Да е заплашвал?
84
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ХОРА, НЕ ВИ ЛИ ИНТЕРЕСУВА ПЕЕВСКИ -МАГНИТСКИ ОТВОРИ КУТИЯТА НА ПАНДОРА !НЕ ВИ ЛИ ИНТЕРЕСУВА КАК ВЛИЗАТ КАТО БЕДНИ МИШКИ В ПАРЛАМЕНТА И ИЗЛИЗАТ КАТО МУЛТИМИЛИАРДЕРИ.... НЕ ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ ОЧАКВА ОТ БОЙКО ДА ДАДЕ ОБЯСНЕНИЕ ЗА ВСЕКИ ПОХАРЧЕН ЛЕВ...!?!? Това ли са "обединителите"...Те правят всеки ден метежи и очакват със страданието, което са причинили на този народ да влязат насила в Парламента, защото изборите показват какво ще се случи с тях. ТЕЗИ БИВШИ ЛАПАЧИ СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО ЗА ДА СА ТАМ.
83
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво излиза,че у нас голяма част от младите висят по заведенията,а друга голяма част от тях им сервира и ако заведенията не работят,те протестират!Уж икономиката ни беше мн.добре, а се оказа,че алтернатива за младите няма!
82
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Единственото нещо, което ме вълнува къде бяха КНСБ цели 10-12 години...Сега много активни. Имаше моменти в които си мислих, че вече са изпаднали в неличима импотенция...
81
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я, то било готинино улицата да решава? Вече не питам кой отвори кутията на Пандора или Духа от бутилката. Колко събраха средно на последните избори ДБългари и Изплези се мутри отвън на вътре? 15-16 %? Ама през цялото време миналата година говореха от името на народа. Проправиха път към еднолична власт на *** и той най-безцеремонно ще ги изхвърли от Парламента. Ами пречат му, нищо, че са "народа". Миналата година аплодираха изцепките на "Възраждане". А сега?
80
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко много искат да се докопат до властта. Всеки разчита на овчемислието и използва всеки момент да се изяви кой както може....Най-смешни са отминалите партии, които имат не малък принос да сме на дъното.....
79
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тъпунгеръът Радев имаше изборите в кърпа и се оосра в последния момент... Благодарение на него сега ГЕРБ ще се върнат на бял кон
78
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кунчев, ти си следващия.
77
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така е в ЕС. Не обвинявайте никого!!!! Малките като нас, ако не са послушни, ще бъдат санкционирани.....Вече размахаха пръст на поляците. Или слушаш като Бойко и си прибираш пачките по шкафчетата или няма пари...Жалкото е, че Бойко не ги ползва по предназначение и след неговото управление е пълен хаос...В момента за да се докопа до още няколко заблудени гласове, ще пречи на всеки, който не се казва Бойко Борисов...Повечето хора го разбират, но има и такива, на които успява да вмени страх.
76
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Току що си осигуриха поне 3 гласа Възраждане.
75
0
 
5
 
! Отговори
шест-пет преди 2 години
До Официална статистика 95 Вярно е...стоим на студено и ракията свърши! Ко ш прайм не знам!
74
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кампанията за Възраждане е страхотна! Много добре!