Защо една сестра ваксинира Борисов, Карадайъ и Пеевски?

"Софиямед": Магдалена Серафимова е ваксинирала хиляди
25 окт 2021 10:03, Красимир Ангелов
182
Защо една сестра ваксинира Борисов, Карадайъ и Пеевски?
Снимка: Facebook

В последните дни в социалните мрежи се завъртяха снимки и колажи как една и съща медицинска сестра ваксинира лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, лидера на ДПС Мустафа Карадайъ, както и бившите депутати Делян Пеевски и Йордан Цонев.
 
Поради възникналия силен интерес относно ваксинацията на политици в медицински комплекс "Софиямед" и отправени журналистически въпроси, ръководството на лечебното заведениe излезе с официално пояснение.
 
"УМБАЛ „Софиямед“ е водещо лечебно заведение в България, което е предпочитано от българските граждани, част от които са и политиците. Причината Бойко Борисов, Мустафа Карадайъ, Делян Пеевски и много други водещи политици от различни политически партии да използват здравните услуги на "Софиямед", е техният личен избор", заявяват от лечебното заведение.

Още по темата
От там отчитат, че в медицински комплекс „Софиямед“ са се лекували и собственици и управители на много други лечебни заведения и за болницата е чест, че всички те са я избрали.

Медицинската сестра, която е извършила ваксинацията на горепосочените политици, е едно и също лице и се казва Магдалена Серафимова. Тя е главна медицинска сестра на университетска болница "Софиямед", част е от медицинския ваксинационен екип на болницата.

От лечебното заведение уточняват, че тя е извършила хиляди ваксинации от началото на пандемията на много пациенти, а всички ваксинации на територията на университетския медицински компекс се извършват по правилата на добрата медицинска практика и са под стриктен контрол и е невъзможно да се извършат нереални ваксинации.

"Болницата няма различни стандарти при предлагането на здравната услуга. УМБАЛ „Софиямед“ няма право да предоставя публично информация за пациентите си и тяхното здравословно състояние. Всеки пациент сам взима решение дали да оповести това, че е използвал услугите на лечебното заведение", посочват от болницата.

В заключение от лечебното заведение призовават всички български граждани да се ваксинират срещу COVID-19.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 121 .... Гешев едва ли ще си го позволи. Тя и Иванчева се подложи на детектор на лъжата и призова Ваклин, Гешев и сие да се подложат, но едва ли.
101
1
 
10
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 2 години
И ето още едно общо нещо между тях ... поредното "съвпадение" Защо тази сестра не слага ваксина на някой кмет на села ами на подбран определен кръг хора , а те защо лично при нея отидоха . Съвпадение ? Или сговорен ход
100
10
 
11
 
! Отговори
Петко преди 2 години
Не е нужно човек да се втренчва и да търси под вола теле. С просто око се вижда, чеРадев и площадните на ,,промяната" са -лъжци,крадци,мошеници,зли,интриганти,некадърници страхливци които бягат от отговорност.Защо не управлявахте бе селски циркаджии,а се занимавате само с Борисов!?
99
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Икво? Защо пък де не ги ваксинира една сестра. Боже, тия се побъркаха
98
10
 
7
 
! Отговори
ФИГУРАНТ преди 2 години
гумен гадев беше избран с гласовете на БСП и ДПС с подкрепата на около 150 хиляди от Атакистите и с гласовете прехвърлени му от Марешке има-нама над 100 хиляди, а основно плащаше Пеевски, но руските хибридчици също оказаха нужната помощ
97
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
е па да не очаквате да си признае - ако хипотетично си представим, че наистина има нещо нередно хахаха
96
7
 
13
 
! Отговори
До 103 преди 2 години
Радев беше избран с гласовете на повече от 2 милиона българи.Факт!Твоите опорки издишат и са толкова лъжливи,колкото е и цялата гербава хунта.
95
16
 
5
 
! Отговори
ОФ-ето преди 2 години
най-големият позор за българите е другарят румен гадев
94
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Срокът им за годност е до 30 септември.Истината е, че срокът на годност на ваксината на "Пфайзер/Бионтех" е удължен с три месеца."************************************ Да даааа, БАЦЕ ви е виновен, че дъните изтекли ваксини, на които НЕ производителя, а някаква друга организация е удължила срока - ХАХАХАХА
93
12
 
4
 
! Отговори
АКТИВИЗИРАНЕ преди 2 години
радевчета, подкрепени от бабикянчета и червенобузести прокобиевци така са се изплашили, че пак отиват на улицата и са се активизирали да измислят и публикуват лжа след лължа... все пак го правят днес за 25 кинта
92
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А Гешев им дава антимагнитски тела и златни сертификати.
91
3
 
15
 
! Отговори
До 112 преди 2 години
Позора го видяхме в чекмеджето.И го чухме на записите.Затова всеки избор на този позор,ще е нов позор.
90
2
 
1
 
! Отговори
antiselendur преди 2 години
edin priatel mi kaza che sa im bili voda zashtoto ne bil vidial kak izdurpvat ot ampulata vaksinata.vse pak ako iskat da lujat mogat da zameniat technostta v ampulata.izvoda e.che koito tursi namira.bilo to i absurdna prostotia.koi za kvo da si igrae s vas da go pravi slojno?ako ne beshe vaksiniran prosto shteshe da kaje.vaksinirah se i tochka.problema e che bg obshtestvoto sa nai golemite FILMARI na toia sviat ili pone v top 5.rusnacite ni biat i po vrachki i po konspiracii
89
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сестрата е ясна. Единственото неизвестно е съдържанието на спринцовката - браунов разтвор или витамин Ц.
88
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами щото са си дружки,а сестрата е инструктирана да мълчи какво има в иглата.
87
10
 
4
 
! Отговори
Ха, ха, ха преди 2 години
"Радев бе избран с гласовете на народ"По-голяма глупост не можа ли да напишеш? А ако наистина си вярваш, то наистина си глупав! Радев е срам за всеки нормален българин, той е позор за всеки, който е бил и е в българската армия!
86
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лъжат народа никакви ваксини не са си били.
85
3
 
5
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
Ами щото как да ги ваксинират две сестри с една спринцовка
84
1
 
5
 
! Отговори
всичко преди 2 години
е дупесе пиятелю, и ваксината е дупесе , а сестрата е Мата Хари, инак Мара Хери
83
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо ни се дава пример с този криминален контингент? Тия тримата отдавна трябваше да са в затвора!