Защо една сестра ваксинира Борисов, Карадайъ и Пеевски?

"Софиямед": Магдалена Серафимова е ваксинирала хиляди
25 окт 2021 10:03, Красимир Ангелов
182
Защо една сестра ваксинира Борисов, Карадайъ и Пеевски?
Снимка: Facebook

В последните дни в социалните мрежи се завъртяха снимки и колажи как една и съща медицинска сестра ваксинира лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, лидера на ДПС Мустафа Карадайъ, както и бившите депутати Делян Пеевски и Йордан Цонев.
 
Поради възникналия силен интерес относно ваксинацията на политици в медицински комплекс "Софиямед" и отправени журналистически въпроси, ръководството на лечебното заведениe излезе с официално пояснение.
 
"УМБАЛ „Софиямед“ е водещо лечебно заведение в България, което е предпочитано от българските граждани, част от които са и политиците. Причината Бойко Борисов, Мустафа Карадайъ, Делян Пеевски и много други водещи политици от различни политически партии да използват здравните услуги на "Софиямед", е техният личен избор", заявяват от лечебното заведение.

Още по темата
От там отчитат, че в медицински комплекс „Софиямед“ са се лекували и собственици и управители на много други лечебни заведения и за болницата е чест, че всички те са я избрали.

Медицинската сестра, която е извършила ваксинацията на горепосочените политици, е едно и също лице и се казва Магдалена Серафимова. Тя е главна медицинска сестра на университетска болница "Софиямед", част е от медицинския ваксинационен екип на болницата.

От лечебното заведение уточняват, че тя е извършила хиляди ваксинации от началото на пандемията на много пациенти, а всички ваксинации на територията на университетския медицински компекс се извършват по правилата на добрата медицинска практика и са под стриктен контрол и е невъзможно да се извършат нереални ваксинации.

"Болницата няма различни стандарти при предлагането на здравната услуга. УМБАЛ „Софиямед“ няма право да предоставя публично информация за пациентите си и тяхното здравословно състояние. Всеки пациент сам взима решение дали да оповести това, че е използвал услугите на лечебното заведение", посочват от болницата.

В заключение от лечебното заведение призовават всички български граждани да се ваксинират срещу COVID-19.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Съмнително е,разбира се.Който може да мисли,да мисли
121
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами защото тия "новите" променените всичките са антиваксъри.
120
3
 
4
 
! Отговори
това е ясно преди 2 години
Колко е таксата при тая и спазва ли се реда в списъка за ваксиниране?Питам щот се чуват едни приказки,че цените се вдигнали на 300 евро?
119
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
защо .. защото знаят че сестрата ще ги ваксинира с физиологичен разтвор ..
118
3
 
6
 
! Отговори
д-р ХАОС преди 2 години
до Анонимен-Нег.рамот.тник....... София Мед НЕ Е ТУРСКА БОЛНИЦА, ако пишеш само за да си изпълнише бройката, може да пишеш и че Пирогов е севернокорейски
117
2
 
14
 
! Отговори
А бе преди 2 години
Ами мафията си има доверен медицински персонал,какво друго очаквате?
116
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо една сестра ... Елементарно Уотсън, защото имаме няколко сестри общо. Не им плащат за тежкия труд и те отлитат в чужбина или изобщо не искат да работят тази работа. Крайно време е да се оправи възнаграждението и условията за труд на сестрите, за да имаме такива специалисти в България.
115
2
 
6
 
! Отговори
Бай Тошко преди 2 години
Отговорът е *** - ЗАЩОТО НЯМА МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ!Затова !
114
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксинирала е фикуса,а тези тримцата са взели биляшката. Затова ходят при една и съща.
113
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази е универсална. Препаратизира тикви,пpacита и разни други,стига да са от едно семейство както тези тримцата.
112
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Менте работа уж са ваксинираниНа всички е ясно
111
5
 
9
 
! Отговори
Зайо Байо преди 2 години
Чипира ги, сестрата е агент на Гейтс, сега са под управлението на Бил Гейтс от тайната му Главна квартира. Да не се учудвате ако почнат да забиват, това е заради Уиндоуса на чиповете им :) Браво на тези, които са разкрили конспирацията. Добре че не са чипирали Радев и най-вече лидерите на партиите на протеста :)
110
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
АНТИКАСЪРИТЕ са най-загрижените български граждани за провежданата ваксинационна кампания, тревожат се хората дали има добри условия за гражданите, които ЖЕЛАЯТ ДА БЪДАТ ВАКСИНИРАНИ
109
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Софиямед имат ВИП услуга и отделение. Най-вероятно за ВИП пациентите, като старша сестра само тя ходи да поставя инжекции. Трудно ми е да си представя някой от топ политиците ни (да се разбира, като стоящи най-отпред, а не като качества) се е наредил на опашка с простолюдието и да чака на двора.
108
4
 
4
 
! Отговори
ИЗБОРИ преди 2 години
тези избори на 14 ноември ще бъдат изключително честни, за разлика от предишните преди 5 години, ДА БЛАГОДАРИМ НА ДРУГАРЯ МАДУРО
107
2
 
12
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
Има нещо фалшиво в герП !!!
106
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боцо дали са го чипирали,ей ся Бил Гейтсата знае вече всички ту офшорни сметки.
105
1
 
9
 
! Отговори
това е ясно преди 2 години
Статията "Защо ритна камбаната сестрата ваксинирала БГ величия " ще е по интересна.
104
1
 
5
 
! Отговори
Шуробаджанащината преди 2 години
Е на високо равнище!!!
103
8
 
4
 
! Отговори
д-р ХАОС преди 2 години
не мога да разбера ЗАЩО антиваксърите подкрепят румбата, след като на първия етах въведе Зелен сертификат, а сега ще обявят локдайн, обаче само за тях, който няма Зелена бележка не може да излиза дори на улицата, какво остава за магазин