Кирил и Асен сигурни: Първи сме, ще управлява коалиция!

На България е нужно редовно правителство, трябва да спрем корупцията
Обновена: 14 ное 2021 22:12 | 14 ное 2021 21:52, Веселина Йорданова
265

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Продължаваме промяната" е първа политическа сила, 121 депутати ще се случи, България ще се управлява от коалиция, заяви съпредседателят на ПП Кирил Петков в изявление след вота. Според екзит пол на социологическите агенции ПП е първа сила или втора с минимална разлика с ГЕРБ.
Още по темата
По думите на Петков на България е нужно редовно правителство и това може да стане само с диалог, за да тръгне страната по нов път.

Ще бъдем много диалогични, увери Кирил Петков, като посочи, че със сигурност ще работят с ДБ заради борбата с корупцията и реформата в съдебната система, с които няма да се прави компромис.

Ще работим с всички парламентарни групи без ГЕРБ и ДПС, допълни той.

Коалиция се постига с преговори, не очакваме те да бъдат лесни, каза и Асен Василев, който посочи, че преговорите ще започнат, когато резултатите станат ясни.

Двамата бяха категорични, че нови избори не са възможни. Българските избиратели свършиха тяхната работа, сега ние трябва да свършим нашата, посочи Василев.

Отборът, който трябва да води България, трябва да е най-знаещ, най-можещ, подчерта Петков. Той настоя, че трябва да се тръгне от политиките и общите задачи, а след това - кой е най-добрият екип за България, за да да бъдат те изпълнени.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПРИ 35 % ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ ЕДИНСТВЕНОТО,КОЕТО СЛЕДВА Е ПРОДЪЛЖИТЕЛНА ПОЛИТИЧЕСКА КРИЗА...ПРОСТО ЗАЩОТО 65 % ОТ ХОРАТА НЯМАТ ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО ПО НИКАКЪВ НАЧИН...ТОВА Е СЕРИОЗЕН ПРОБЛЕМ,КОЙТО МОЖЕ ДА ИЗКАРА ОТНОВО ХИЛЯДИ ХОРА НА УЛИЦАТА.ТОЗИ ФАКТ НЯМА КАК ДА БЪДЕ ПРЕНЕБРЕГНАТ!ЧАКА НИ ДЪЛГА И БЕЗКОНЕЧНА ПОЛИТИЧЕСКА КРИЗА!!!ВЪЗМОЖНА Е И ВЪНШНА НАМЕСА.
178
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оставка!
177
1
 
4
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Ако не се коалират с ГЕРБ и с останалите, ще има нови избори.
176
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано агонията наречена България да свърши скоро и просто да фалира тази безсмислена държава.
175
5
 
14
 
! Отговори
Крас преди 2 години
С кого ще управляват двамата смешници от Харвард! Не виждам с кой! Умряла работа още в началото! Избори до дупка !
174
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези двамата изобщо не вдъхват доверие. Приличат ми на шматки. И в служебното правителство също показаха, че просто не стават. Явно България трябва да бъде досъсипана още И това се харесва на заблудени българи. Да се радваш на избори спечелени с машини е все едно да спечелиш студено сокче от 10 стотинки.
173
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най накрая комунистическите формации БСП, ДБ и ПП вземаме отново властта. Вервайте за една петилетка ще ви оправим окончателно. Браво ***! хахахахахахахаха :)))
172
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КАКВО ЩЕ УПРАВЛЯВА...35 % СА ГЛАСУВАЛИ.65 % НЯМАТ ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО,ЗАЩОТО НЕ СА ГЛАСУВАЛИ.СЛЕДВА СЕРИОЗНА И МНОГО ПРОДЪЛЖИТЕЛНА ПОЛИТИЧЕСКА КРИЗА.
171
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хунтата постигна своето! 50.1 за Радев и парламентарно мнозинство.Отделно че за Радев са гласували 80% от избирателите на ПП,разбирайте - червени гласове!
170
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Манипулиран вот, нарушител на конституцията иска да управлява, не е ли абсурд?
169
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Снакс Да, друг е въпроса дали гласувалите за ПППП са отчели как се е променил живота им за 7-те месеца, в които ни управляваха Киро и Кокоро. Ако са доволни, защо са доволни при инфлацията и несправянето им с управлението и тегленето на заеми. И, дали ще са продължават да са доволни след 2-3 месеца, когато получат сметките за ток, вода, парно, топло, бензин, храна и т.н???
168
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев се оказа голям стратег и му свалям шапка. Преметна Мутрата и Корнелия заедно. С един удар, с едни усмихнати, образовани и позитивни младежи ги просна и двама. Но и двамата на инат ще стоят и това е добре, защото ще досъсипят ГЕРБ и БСП в най-кратки срокове. Време е аналоговите политици като тях да си ходят. Времена се промениха.
167
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Купувам пуканки за януарските протести от сега :-)
166
4
 
12
 
! Отговори
Факт преди 2 години
България вече просто ще бъде западаща държава, която няма смисъл да съществува.
165
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герберите са бесни. Загубиха два вида избори в един ден :)
164
18
 
9
 
! Отговори
БРАВО преди 2 години
Кокорчо ви го нaби квадрaтен!!!! Сбогом ГЕРБАЛЮГИ
163
2
 
16
 
! Отговори
Кирчо: преди 2 години
Обещавам! Ще крадем с Очарование и Усмивка! И няма и да усетите! Политиката ни е: Лява ръка - Десен джоб! Угаждаме и на левите, и на десните!
162
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак от чужбина гласовете ни наиграха.Идвайте да работите като гласувате за промяна ,мързеливци!
161
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е важно кой къде е завършил. Важното е да е кадърен да управлява. С тези двамата льохмани се смеят като психично болни. Горко ви българи, съжалявам ви. България ще пропадне, една вече скапана държава с управляващи, които печелят с машинен вот, абсолютно нагласено.
160
0
 
7
 
! Отговори
Пф преди 2 години
За скоро създала се партия,която спечели мога да дам пример Симеон Сакскобургготски...има такива партии...Но какво направи,е отделен въпрос