Кирил и Асен сигурни: Първи сме, ще управлява коалиция!

На България е нужно редовно правителство, трябва да спрем корупцията
Обновена: 14 ное 2021 22:12 | 14 ное 2021 21:52, Веселина Йорданова
265

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Продължаваме промяната" е първа политическа сила, 121 депутати ще се случи, България ще се управлява от коалиция, заяви съпредседателят на ПП Кирил Петков в изявление след вота. Според екзит пол на социологическите агенции ПП е първа сила или втора с минимална разлика с ГЕРБ.
Още по темата
По думите на Петков на България е нужно редовно правителство и това може да стане само с диалог, за да тръгне страната по нов път.

Ще бъдем много диалогични, увери Кирил Петков, като посочи, че със сигурност ще работят с ДБ заради борбата с корупцията и реформата в съдебната система, с които няма да се прави компромис.

Ще работим с всички парламентарни групи без ГЕРБ и ДПС, допълни той.

Коалиция се постига с преговори, не очакваме те да бъдат лесни, каза и Асен Василев, който посочи, че преговорите ще започнат, когато резултатите станат ясни.

Двамата бяха категорични, че нови избори не са възможни. Българските избиратели свършиха тяхната работа, сега ние трябва да свършим нашата, посочи Василев.

Отборът, който трябва да води България, трябва да е най-знаещ, най-можещ, подчерта Петков. Той настоя, че трябва да се тръгне от политиките и общите задачи, а след това - кой е най-добрият екип за България, за да да бъдат те изпълнени.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако не сте виждали зелени роботи, сега е момента. Първо се ваксинирайте.
158
10
 
7
 
! Отговори
Снакс преди 2 години
Що да няма как партия създадена скоро да спечели? На хората им писна от Тиквун, на предните избори гласуваха за Учиндол. Видя се, че те нищо няма да направят и на тези избори си дадоха гласа за ПП.На хората им писна от старите муцуни - крадливи и безочливи ***.
157
0
 
7
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 2 години
ГОЛЕМИТЕ ПАЗАРЛЪЦИ НЕКА ЗАПОЧНАТ СЕГА
156
2
 
4
 
! Отговори
Пф преди 2 години
Видяхме пожарникаря,фолк-певеца,сега дайте да видим и рапър де!:)))
155
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Манипулация чрез микс от противоречащи си мнения: ----"""Кирил е човек със западно мислене и знае английски, Кирил ще ни въведе западен капитализъм и ще проключим най-после с комунизма. Кирил ще ваксинира антиваксърите, ще спре комунистическите ТЕЦове и АЕЦове и ще точим безплатно ток от соларни панели на покрива и от вятърните електроценрали и ще караме електричекси коли и ще живеем в чиста и запасена природа и ще спрем да купуваме газ и нефт от Русия. Аз много се радвам че Кирил спечели!"""
154
1
 
15
 
! Отговори
Смееех преди 2 години
ПП Е НОВОТО ИТН! СЪЩО КАТО НЕГО ЩЕ ОТТЕЧЕ С ПОРОЙ ОТ РАЗОЧАРОВАНИЯ!
153
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 161 "Това пък е гнусна ЛЪЖА. Кога го доказаха бе, гадино долна?" Защото ВЪОБЩЕ НЕ Е ДИПЛОМА ЗА ЗАВЪРШЕНО ОБРАЗОВАНИЕ В ХАРВАРД, червен другарю. Избърши си пяната от платената уста и отиди се образовай. Те "харвардските" ще те "дооправят", ОБЕЩАВАМ ТИ! :))) Ще ви гледам гърчовете в следващите години. И ще гледам да не е от България. Вие сте БЕЗНАДЕЖДНИ. Неграмотни, но агресивно арогантни селяци.
152
3
 
9
 
! Отговори
и те така преди 2 години
честито на харвардските костюмчета , за народа онова със супата !
151
3
 
3
 
! Отговори
Денито Гаджева- преди 2 години
Волене,да поговорим за ПАРИ!!!
150
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тиквич вече го млатят и в любимата му дисциплина - изборите.Ама така е - Цвък го няма, проф. Мишо го няма, Рашков пресече купеният вот и вече даже Славуца и тия костюмари го пердашат.
149
1
 
13
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 2 години
ТОВА ЛИ СА НОВИТЕ СТРОИТЕЛИ НА ГРАДИНКИ ЗА МИЛИОНИ
148
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чукни на дърво! Преди вас имаше един бала.мурник, който мислеше че е хванал Господ за шлифера! За три месеца се оказа, че Спасителите са фалшиви герои и оттекоха след това.Жалко ще е, ако вие се окажете същите.
147
11
 
5
 
! Отговори
До 163 преди 2 години
Хаха..я покажи дипломата на пожарникаря. Ще ги сравним с дипломата на Киро и да видим...Е..предполагам за теб много по престижно е да завършиш симеоново от харвард. Но такива сте герберчетата.Толкова ви е акъла.
146
0
 
6
 
! Отговори
Пф преди 2 години
Като цяло се водеше справедлива битка в "купуването на гласове"...*** какъвто е народът,такива са управниците...Щом ние сме продажни и за 100 лв си даваме г.за под наем...Сега няма за какво да ревем...
145
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киро премиер, Бойко пенсионер!
144
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този път ромите подкрепят не Герб , а ПП . Всъщност за това помогнаха и българите които направиха гласа на ромите ценен в последния момент на изборите заради ниската избирателна активност.Е за ромите е празник днеска и ще сложат богата трапеза тази вечер.
143
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никой не иска да управлява със ГЕРБ ..
142
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кокорчо и ония канадеца с фалшивата диплома се хилят като дрогирани. Идеално за българите, заслужавате си да сте в тинята. Нагласени с флашки избори, просто защото в други държави това е забранено. Жалки сте.
141
4
 
19
 
! Отговори
КОАЛИЦИЯТА преди 2 години
ПП+ ИТН+ ДБ+ БСП!!!! ЧЕСТИТО НА ИЗЛЪГАНИТЕ КАМИЛЧЕТА ОТ ДБ!!! СТЯГАЙТЕ СЕ ЗА ЯКА ЗИМА! И КОЙТО ОЦЕЛЕЕ - ЩЕ РЕВЕ!
140
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 150. Това пък е гнусна ЛЪЖА. Кога го доказаха бе, гадино долна?