Сблъсъци пред турското посолство в София, летят и домати

Бул. "Васил Левски" е затворен
Обновена: 18 ное 2021 17:56 | 18 ное 2021 17:52, Нели Христова
514

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Бул. Васил Левски около турското посолство е затворен, има и напрежение - момчета с маски и полицаи са в опасна близост.

Пред посолството се провежда протест срещу намесата на Анкара в изборите у нас, съобщават от Bulgaria ON AIR. Стигна се до сблъсъци между протестиращи и полиция.

Първоначално протестиращите бяха на отсрещния тротоар, но след това се приближиха към входа на посолството и започнаха да хвърлят домати по органите на реда.

Протестиращите се обявиха срещу евентуална турска намеса в изборите за президент у нас. Събралото се множество скандира "България над всичко" и нецензурни думи по адрес на турския президент и служителите на посолството.

Голяма част от центъра на София е затворена от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


514
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
383
2
 
1
 
! Отговори
браво гн президент преди 2 години
Нека радев обяви война на турция и украйна едновременно . Това би било триумф на неговото управление.
382
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Турция наистина се меси в нашите избори. Турската държава накара изселниците да гласуват. Ако не беше така гласувалите щяха да са най-много 10-20000. Да ама СМСчета, набиване на канчетата на молитвите и др.похвати за направление и резултат се видя. Ай ся на втория тур да видим ще отиде ли някой.
381
4
 
9
 
! Отговори
Честито преди 2 години
Понеже България е една страхотно стабилна и богата държава, можем да си позволим да забатачим допълнително бзинеса и да се вкараме в икономическа криза с Турция! Да се вдигнат лихвените проценти и цените още повече. Радев трябва да се спре! Че народът е *** и вземе да му повярва.
380
6
 
11
 
! Отговори
Радев прекалява преди 2 години
Радев прекалява! Ще ни докара до политическа, а с това и неминуемо ИКОНОМИЧЕСКА криза с Турция! Това не е шега работа на и без това слабата ни икономика. Бизнсът съвсем го скапа, подлуди народа, сега и етническа омраза! Много лоша игра играе Радев, от алчност и ЛАКОМИЯ за 2рия мандат! Изнагля като едно време Борисов!!!!
379
5
 
9
 
! Отговори
Отклоняват омразата преди 2 години
Опитват се да отклонят напрежението и умората в обществото и да я насочат да избуши в омраза към вечните виновни - турците. А реалните маскари ги чухме - Петков каза, че няма смисъл да прави правителство, ако не може да смени главния прокурор. Понеже Петков има план за изпълняване пред американците. Г-н Петков, няма ли смисъл да направите правителство за народа?! Видя се кое е важното за Кирчо и Кокорчо - слуги на американците за шистовия газ и балканска война!
378
2
 
16
 
! Отговори
Смешници скинари преди 2 години
Какви са тия смешници скинари?! Не се ли изтърка вече тази омраза все турците виновни за нещо. За да не е виновен Радев, Борисов, Петков, Корнелия.. тези протести защо не са пред РУСКОТО или АМЕРИКАНСКОТО посолство! Турция ли ни вкарва бежанци? Те ли направиха войната в Сирия и Афганистан, Турция ли се бърка в икономиката и налага ге*ския имидж на децата ни, Турция ли иска да вади шистов газ тук и точи пенсионерските фондове?! Що за изтъркана омраза е това.
377
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Американците точно така!
376
1
 
13
 
! Отговори
Американците преди 2 години
Американците се месят видно и явно в българската политика, но протести за това няма. Вместо това пак сме насъсквани да мразим турците, защото имат законно право да гласуват. Както имаха право да гласуват и хората на запад, които са по 20 години в САЩ и избраха Слави. Това че нещо не ни харесва, не го прави неправилно. Но на САЩ либералните идеи и войни, докараха бежанци, депресии и кредити за всички! Този протест не трябва да е пред турското посолство!!!
375
1
 
9
 
! Отговори
Червени похвати преди 2 години
Пак комунистически похвати да мразим съседите си, все едно си нямаме достатъчно икономически и социални проблеми?! Или точно това искат - да отклонят енергията на народа в омраза на турците, вместо в протест за постоянно качващите се цени! Да, инфлация има навсякъде в Европа, но пропорционално на тях не им се отразява така зле. Не разделиха и достатъчно обществото, за да го владеят по-лесно..
374
16
 
3
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Гордея се със своят Български Народ! Този път Французи,Келти,Сърби, и Българи ще стигнем и превземем Константинопол. Милост няма да има,защото варварщината никога не е била простима.
373
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали сте чували какво е казала баба Ванга - че отношенията ни с Турция ще са много интересни...
372
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В България има политика за омраза към всичко,защото политиците се страхуват да не би да си харесаме някоя държава и да мигрираме.Споко ние не мигрираме в съседни държави,а и съседите ни не го правят.Ние заедно с тях мигрираме за Германия,Англия,Франция,САЩ,скандинавските страни,Австралия и подобни.Омразара къмюсъседите ни е от врвмето на Живков и си остана.В ЕС сме и още не сме излекувало комунизма.
371
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В коментарите винаги има хора които пишат:Турция никога не е била приятел и няма да бъдат.Сърбия,Македония,Румъния,Гърция никога не са били наши приятели и няма да бъдат.Та други съседи нямаме приятели това са.Ние трябва да бъдем приятели с тях.Само у нас има неприятелска пропаганда за съседите още от комунизма си остана.Когато не харесваш никой,няма как да те харесват.Аз в блока харесвам съседите и те ме харесват,логично е.Комунистите създадоха този страх у нас.
370
20
 
18
 
! Отговори
До атанас велмазов преди 2 години
За теб знаем. Но все пак не на всички нас е правен сюнет като малки. Върви си в Турция, никой не те спира!
369
6
 
18
 
! Отговори
Правила преди 2 години
До ДораЦИК и Изборния кодекс *забраняват* агитация на чужд език. Няма значение дали е турчин, французин, грък и т.н. Агитация само и единствено на Български. Езикът на държавата, в която се провеждат избори. А вече че ДПС-то ползва неуките си избиратели за да накланя везните към про-турски интереси - това всички го знаем, въпросът е че Соколеца е бариерата ДПС да бъде забранена като партия, нарушавайки Конституцията на Република България.
368
25
 
24
 
! Отговори
А руското кога? преди 2 години
Защо няма тройно по-голям протест пред Руското посолство? Радев е техен кандидат. От това по-голямо намесване на изборите, здраве му кажи!
367
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Коментарите под статията красноречиво и едностранно показват колко много неоосманисти пишат тук под прикритие.
366
16
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
турция никога не е била приятел на България и никога няма да бъде. турция винаги е била и ще остане враг на България и българите, докато не престане да съществува.
365
16
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никога повече двойно гражданство за лица, определящи се за турци. Търпението на българите свърши.
364
16
 
11
 
! Отговори
Бай Иван преди 2 години
Аз съм по възрастен и от личен опит ще кажа. Малкото камъче обръща каруцата. Ер доган изобщо няма представа какво го очаква само гледайте след година две. Той се заиграва с Русия САЩ Евро съюза и се прави на голям мъж но не учаква и не си е помислял дори че края му ще дойде от България. Няма да обяснявам подробности, след не повече от 2 години се сетете за бай Иван какво ви написа сега,